Wymyslilem dalszy ciag tego stripu! Otoz podchodzi do nich jakis kurwa cwel i mowi:
“Kurwa ja pierdole, no bo kurwa sie wkurwie do chuja”!
Nie? A jeden tej kurwa tak:
“No jaaaaa nie moge! Kurwa pizgam tej! ale zjeb ! Sram ryjem doslownie kurwa jak ta mienszajaca sobie w pizdzie szmata co zjada grudy ze swej piczy!”
i na to wbiega Meridius i mowi:
“Jadam tylko najlepsze pasztety!”
I nagle wszystkie fanki star wars spierdalaja!
[quote author="Nugat27"]Wymyslilem dalszy ciag tego stripu! Otoz podchodzi do nich jakis kurwa cwel i mowi:
“Kurwa ja pierdole, no bo kurwa sie wkurwie do chuja”!
Nie? A jeden tej kurwa tak:
“No jaaaaa nie moge! Kurwa pizgam tej! ale zjeb ! Sram ryjem doslownie kurwa jak ta mienszajaca sobie w pizdzie szmata co zjada grudy ze swej piczy!”
i na to wbiega Meridius i mowi:
“Jadam tylko najlepsze pasztety!”
I nagle wszystkie fanki star wars spierdalaja!
No kurwa jestem prawdiwym rezyserem stripow!
A ja mam inny strip:
biore chleb, i smaruje sobie go nugatem.
ALE Z WAS DOWNY, JA TAM ODRAZU SIę ZORIęTOWA£AM, ZE CHODZI O OTWIERANIE WINA, A NIE O WYLEWNANIE! POPIERAM AMATORZY Z WAS
Oni nie bansują schematu (kto mi wytłumaczy, co to kurwa znaczy, to będzie dobry) i nie szurają szczoty. Pewnie, sposób kozacki, ale trochę się marnuje. Coś za coś. Ale jak tak umiesz to normalnie ziom jesteś.
Trzeba być zajebistym zjebem aby tyle wina wylewać. Wino jest tanie i dobre i już!! Ten sposób otwierania Kurwa nie nadaje się do jaboli. Spróbujcie ten korek plastikowy odbić. Prędzej siniak z dupy przez rok wam nie zejdzie. A wtedy kochankowie by was już nielubili. Sam sobie na jabolu rozjebałem łapę. Rok fizyko terapii i dalej konia walić się nieda.