Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 4
1
Janusz Korwin-Mikke
Wysłany: 03 Listopad 2006 03:17 PM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
Dołączył  2004-03-24

Szkoda, ze jest traktowany jak klaun i szkoda ze jest tak zadko w TV smile

A tu w Tr?jce:
:arrow:  http://www.polskieradio.pl/_admin/cm/trojka_new/salon/_mp3/2006_11_03.mp3

Zanim MADness nie wyłożył mi (lachy) koncepcji tego typa, tak jak więkoszść uważałem go za pomyłkę zakładu dla czubk?w. Znaczy, dlaczego kurwa chodzi na wolności jak powinien siedzieć obok Jokera i Stracha na Wr?ble.

Ale jak się go posłucha to kurwa w wielu momentach ma sens. “Niestety”, m?wi prawdę prosto z mostu, a lud tępy woli być okłamywany i mamiony. Stąd szans żadnych nie ma.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 03 Listopad 2006 03:53 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kurwoliszek
RankRank
Liczba postów:  420
Dołączył  2005-11-11

Głosowałem na niego w wyborach, ale link pierdolę bo mam wolne łącze.

Wysłany: 03 Listopad 2006 03:55 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2712
Dołączył  2006-09-30

Z JKM jest taki “problem”, że on faktycznie się nie opierdala, i jak myśli o kimś że jest ten ktoś bucem, to mu to mwi.
Wic polega na tym, że mwi to też wyborcom.
Ale poglądy gospodarczo-polityczne ma zajebiste.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 03 Listopad 2006 04:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  359
Dołączył  2006-07-08

Franka miałem za autentycznego debila a okazuje sie że jednak czasem zdarza mu sie pomyśleć....
Też głosowałem na JKM, podobnie jak najbliższa familia, co już staje sie swego rodzaju tradycją u nas…
Szkoda że najpewniej dotrzyma obietnicy i już więcej nie zastartuje...pozostaje UPR i czytanie “najwyższego czasu”

Podpis 

Keep an open mind but don`t let your brain fall out.

Wysłany: 03 Listopad 2006 05:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1572
Dołączył  2005-11-10

No kurwa ja też jak będe miał szansę to zagłosuje na niego !

Chłop zajebisty. Pisze co tydzień dla tygodnika Angora :]

Wysłany: 03 Listopad 2006 06:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
Dołączył  2006-08-05

Olewam typa moimo 5-cioma pindolami...smiech na sali...o ile istnieje skrajna lewica i prawica to to jest ‘skrajne chuj wie co’....
....sorry,odkąd się dowiedziałem,że gość popierdalał przez moje miasto NA S£ONIU ! ! ! to mam go szczerze między posladami....
...każdy ma kilka dobrych pomysłw,owszem...ale skoro nawet taki gość jak Skiba z Big-Cyca mwi o JKM,że gdyby rzadził w naszym kraju to byłby niezły kabaret to coś w tym jest. rolleyes

Wysłany: 03 Listopad 2006 06:52 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
Dołączył  2006-06-04

no już myślałem że znowu będę musiał bronić jakąś postać medialną ktrego macie za debila, a tu taka miła niespodzianka. Lubie tego koleżkę, za styl mwienia i -nieopierdalanie się właśnie.
Głosu raczej bym na niego nieoddał. Trochę przysłabe ma zaplecze, a jako mała technokratyczna dzifka niegłosuje na prartię ktre nie mogą pochwalić się dobrym cv.
W wyborach prezydenckich głosowałem na Bubla - ten też się nieopierdala, ale głosowałem na niego wsumie dla polewy. Ma w sobie coś z małego hitlerka… nie nie ma. Sprzeciwia się niekrym działaniom żydziorw na świecie więc gazety pokroju nju jork times go obsmarowywują i to co piszą akurat mnie jebie.
Stawiam go jednak w jednym szeregu z mikkim. Mają oboje coś z nieprzewidywalnego pojeba. Warto ich słuchać i wyciągać odpowiednie wnioski, ale bloku decyzyjnego to bym im kurwa nigdy niepowierzył.

A taka mała ciekawostka apropopo mikkiego. Nim pisiory zaczeły bawić się w małych policjantw i nim rozpoczeli swą karierę muzyczną mikki mwił już o ścisłym powiązaniu sld z wsi, a nawet mafią pruszkowską (pozdro mdss). Wtedy brzmiało to dość mitycznie, a jednak kurwa.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

Wysłany: 03 Listopad 2006 06:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  359
Dołączył  2006-07-08

trz brać pod uwagę jak sprawnie skiba posługuje sie językiem i czy w emocjach/seksualnym podnieceniu dłowa te miały znaczyć to co myślisz że miały znaczyć.
A jak uważasz że tera jest dobrze, a ktoś kto popierdala na słoniu nie może miec dobrych pomysłw z racji tego że popierdala na słoniu to żes kretino!!

Podpis 

Keep an open mind but don`t let your brain fall out.

Wysłany: 03 Listopad 2006 07:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Borubar
Rank
Liczba postów:  106
Dołączył  2006-06-14

Przeglądałem ankiety dla lublina i na ok. 80 głosw był tylko jeden podpis na chujka z upr (mj)

....sorry,odkąd się dowiedziałem,że gość popierdalał przez moje miasto NA S£ONIU ! ! ! to mam go szczerze między posladami....

a wiesz dlaczego to zrobił??? na przykład skoczył ze spadochronem bo się nie bał.

Widział ktoś kandydatke na prezydenta lublina Lasotę (imie mi wypadło)
jest bardzo

Wysłany: 03 Listopad 2006 07:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Mzgochlast"]trz brać pod uwagę jak sprawnie skiba posługuje sie językiem i czy w emocjach/seksualnym podnieceniu dłowa te miały znaczyć to co myślisz że miały znaczyć.
A jak uważasz że tera jest dobrze, a ktoś kto popierdala na słoniu nie może miec dobrych pomysłw z racji tego że popierdala na słoniu to żes kretino!!

skiba wybitnym intelektualista nie jest,więc skoro to zuaważył...sorki...jeszcze tego brakuje,żeby Mikke jeździł na 3-kołowym rowerku...JKM to dla mnie jeden wielki chaos na 2 nogach i nic poza tym...wzbudza zainteresowanie tylko dlatego,że nie jest podobny w stylu bycia i programie do reszty tej hołoty z sejmu...ale nic poza tym

a wiesz dlaczego to zrobił??? na przykład skoczył ze spadochronem bo się nie bał

wybacz nie obchodzi mnie co on jeszcze wyprawia...ale to jest smiechu warte-tak jak Borowski z SDPL chcial wjechac rowerwm i wpierdolił się w ludzi...kabaret

Wysłany: 03 Listopad 2006 07:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

Lubię go ale niektre poglądy ma idiotycznie skrajnie liberalne. Typu: chcesz wchodzić w zakręty przy 220? Spoko, chcesz się zabić to się zabij, Twoja sprawa. Nie będziemy Cię ograniczać.

Za styl bycia ma u mnie szacun.

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 03 Listopad 2006 07:25 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

[quote author="Wujo"]skiba wybitnym intelektualista nie jest

Otż to.
Więc podpieranie własnej opinii, opinia tego symatycznego zjeba jest co najmniej zabawne, żeby nie powiedzieć pojebane.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 03 Listopad 2006 07:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

[quote author="Kr.l"]Lubię go ale niektre poglądy ma idiotycznie skrajnie liberalne. Typu: chcesz wchodzić w zakręty przy 220? Spoko, chcesz się zabić to się zabij, Twoja sprawa. Nie będziemy Cię ograniczać.

I absulutnie bym się z tym zgadzał gdyby dotyczyło to jedynie pojeba jadącego 200 km tudzież ludzi ktrych wiezie ==> niech debile giną! Ale niestety tyczy się to rwnież innych użytkownikw drogi i tu tkwi pies pogrzebany.

Kto nam daje prawo, żeby decydować o czyimś życiu lub śmierci jeśli nawet Bg dał nam wolną wolę. Stawiamy się ponad nim?

Tak, pozwoliłbym ludziom zabijać się. Samochodami, alkoholem, narkotykami. Jednakowoż stwarzając system pomocy psychologicznej, ktry umożliłby pomoc tym ktrzy o to poproszą-zresztą coś takiego już chyba funkcjonuje, prawda wujku MADness? Ale za tą pomoc musieliby potem zapłacić jeśli np chlali, ćpali i z tego powodu popadli w kłopoty.

A ci ktrzy popełniają zbrodnie (lub po prostu przestępstwa) pod wpływem tychże (albo i nie) - do więzienia jako dobrze prosperującego przedsiębiorstwa ktre generuje zyski dla społeczeństwa. Poza tym resocjalizująca rola pracy jest chyba oczywistwa.

Pierdolony spsiony chuj Moore oburzal się w swoim jednym z filmikw że więzniowie pracują jako telemarketerzy za bodaj $2-$3 na godzinę. Kurwa! Powinni się cieszyć z tego, że nie siedzą w obsranej celi i nabywają jakieś doświadczenie. Zresztą sami zainteresowani nie mieli chyba nic przeciwko. Tylko pierdolony spasiony chuj Moore, socjalista z Bożej laski.

W Polsce panuje powszechne radosne przekonanie o “darmości” usług typu edukacja, opieka zdrowotna. itd. Jest to oczywiście pozorna bezpłatność. Ja tak na to nie patrzę, wy zapewne też nie, ale większość zajebanych polaczkw - tak.

Wystarczy zrzucić całun obłudy. Niestety, jest to niemożliwe z powodw oczywistych - demokracji dającej rwno prawo tępemu motłochowi jak i ludziom generującym nasze PKB.

Kurwa, podnieciłem się niezdrowo, niczym Beyor. smile

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 03 Listopad 2006 07:52 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Franki"][quote author="Wujo"]skiba wybitnym intelektualista nie jest

Otż to.
Więc podpieranie własnej opinii, opinia tego symatycznego zjeba jest co najmniej zabawne, żeby nie powiedzieć pojebane.

coż...chodziło mi o to,że nawet zjeby to widzą…

Ale za tą pomoc musieliby potem zapłacić jeśli np chlali, ćpali i z tego powodu popadli w kłopoty.

to marzenie,pobożne zyczenie czy po pijaku podnieta zebrała?

Wysłany: 04 Listopad 2006 02:01 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Liczba postów:  457
Dołączył  2006-05-20

dla mnie to chuj jak każdy inny ktry sie chce dorwać do stołka,obrał taką strategie i gada to co chcecie usłyszeć,brzmi to lepiej niż bełkot popisu bo można sie nawet pośmiać,ale nie wierze że on jakby sie dorwał do władzy to nagle by był ostatnim sprawiedliwym,
nie ma ani połowy polityka przynajmniej w polsce ktry chciał by sie dostać do sejmu sejmiku czy innego ciulstwa po to by coś zdziałać coś dla nas czy dla kraju,każdy robi to dla siebie,dla kasy albo władzy

Wysłany: 04 Listopad 2006 09:45 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Administrator
RankRankRankRank
Dołączył  2004-03-24

Jakbym słyszał moher w busie.

Viva la uoglnienia!

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

1 z 4
1

‹‹ jest nam wstyd!      nz ››