Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

2 z 4
2
Janusz Korwin-Mikke
Wysłany: 04 Listopad 2006 10:10 AM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Liczba postów:  457
Dołączył  2006-05-20

[quote author="Franki"]Jakbym słyszał moher w busie.

nie mam w zwyczaju jeździć autobusami więc nie wiem co tam mwią
dla mnie jkm to taka sama kurwa jak rokita czy zawisza,a w dotaku nie umie mwić

Wysłany: 04 Listopad 2006 01:20 PM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
Dołączył  2004-09-27

No_i_chuju, błądzisz… Prezentujesz postawę wiecznego malkontenta. JKM jest pojebem. Jedynym pojebem wśrd politykw, ktry ma wyjebane na konwenanse i oglnie jest autentyczny. Akurat co do Niego, nie mam watpliwości… Koleś swobodnie cisnął by swe projekty szalone, gdyby tylko dorwał się do władzy. Niestety, w PL nie ma szans… Może takiej Holandii, Niemczech lub Franncji miałby jakieś szanse… Chuj wie smile
Niemniej jednak pod 3/4 albo nawet 4/5 jego słw podpisałbym się obiema rękmi, nogami, fiutem i tyłkiem…

BTW - koleś skacze ze spadochronem, strzela z broni palnej i potrafi się smiać sam ze siebie. Jest kurewsko taktowny, będąc jednocześnie bezpośrednim. Prawie niemozliwe połączeni - a jednak w przypadku JKM działa… smile Aha - głosowałem na niego, o czym wspominałem już na forooom kiedyś smile Może założymy fanklub :D[/url]

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wysłany: 04 Listopad 2006 01:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  547
Dołączył  2006-10-13

Szanuję JKM za to, że nigdy się nie skurwił przechodzeniem do partii ktra miała akurat większe poparcie, za to, że trwa przy swoich co prawda dziwnych czasem ale własnych pogladach, za to, że kultury mogli by się od niego posłowie uczyć i za to że prezentuje bliską mi postawę - płacisz - masz - nie płacisz - spierdalaj - po prostu uczciwi ludzie ktrzy płacą podatki zasługują żeby coś z tego mieć. A polską scenę polityczną najlepiej podsumowuje rysunek na rroarze:

Podpis 

Kasta inżynierów, inżynierów kasta - kto nie z nami ten pederasta

Wysłany: 04 Listopad 2006 02:06 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-05-20

pierdoli mnie to jakie on ma poglądy,mogą być nawet zgodnie z moimi,ale według mnie jak ktoś sie pcha do polityki to po to by zarobić a nie coś zrobić

Wysłany: 04 Listopad 2006 04:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
Dołączył  2006-06-04

słowem “oni to powinni zrobić tak żeby było dobrze”.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

Wysłany: 06 Listopad 2006 01:09 AM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
Dołączył  2006-08-05

A ja się nadal upieram,że JKM to jest kurwa ‘disaster’ na 2 nogach.A chodzi o to,ze na tej swojej “innośći i orginalności” koleś bazuje.I jest te całe 1,5% ludzi w kraju,ktrzy sie na to łapią…
...wielki kurwa antagonista rozwiazań socjalnych....ludzie głodują,spią na ulicach,ale pan janusz-kutwin-mikke najchętniej zasmiałby się im w twarz,mwiąc rzeczy typu:było sie uczyć,było się kształcić...łatwo jest temu co ma kase....a ta parwa(czytaj:JKM) chętnie by podzieliła spoleczenstwo na tych co mają pieniądze i nie mają(czytaj:nie potrzebują pomocy państwa i pomoc państwa to jedyna dla niech szansa-ktrej JKM ich pozbawi).

Wysłany: 06 Listopad 2006 01:51 AM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Dołączył  2006-10-13

no tak - lepiej jak sie komuś udało płacić 40 % podatku na grnikw, stoczniowcw, bezrobotnych co im sie nie chce, inwalidw zdrowszych niż większość społeczeństwa - no i oczywiście na biednych przestępcw bo mają za małe cele.

Podpis 

Wysłany: 06 Listopad 2006 01:56 AM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
Dołączył  2006-08-05

[quote author="Bekiemot"]no tak - lepiej jak sie komuś udało płacić 40 % podatku na grnikw, stoczniowcw, bezrobotnych co im sie nie chce, inwalidw zdrowszych niż większość społeczeństwa - no i oczywiście na biednych przestępcw bo mają za małe cele.

wysokośc podatku zależy od tego jaką politykę realizuje partia rzadzaca.
I jedna ważna rzecz:"ściągniętym" podatkiem dysponuje rząd-więc można sobie jedynie pierdolic pod nosem,ze ja nie chce placić na tych lub na tych...kasa idzie na takie cele,jakie wyznaczą w sejmie
więc teksty typu:"ja nie chce zeby z moich pieniędzy...” są śmieszne

Wysłany: 06 Listopad 2006 02:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Dołączył  2006-10-13

to już kwestia świadomego wyboru politykw - ja nigdy nie zapomnę chujom z sld, że dali wkij kasy tylko dlatego że banda debili zdemolowała stolicę

Podpis 

Wysłany: 06 Listopad 2006 08:00 AM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1313
Dołączył  2006-06-03

...wielki kurwa antagonista rozwiazań socjalnych....ludzie głodują,spią na ulicach,ale pan janusz-kutwin-mikke najchętniej zasmiałby się im w twarz,mwiąc rzeczy typu:było sie uczyć,było się kształcić...łatwo jest temu co ma kase....a ta parwa(czytaj:JKM) chętnie by podzieliła spoleczenstwo na tych co mają pieniądze i nie mają(czytaj:nie potrzebują pomocy państwa i pomoc państwa to jedyna dla niech szansa-ktrej JKM ich pozbawi).

I chuj. Było się uczyć. Jak się opierdalasz - dostajesz kasę, jak ciężko pracujesz - musisz im ją dawać. W ktrym miejscu to jest sprawiedliwe?
Ile sobie wypracujesz, tyle powinieneś mieć. Jak ktoś nie może znaleźć roboty (ze SWOJEJ winy, bo teraz przyjmują każdego, kto chociaż trochę nadaje się do pracy, na jakieś budowy itd.), to niech chodzi po domach, albo inny chuj. Wtedy będzie dostawał kasę od pracujących, ale tylko od tych, ktrzy tą kasę chcą na niego wydać. Nie od wszystkich.

Wysłany: 06 Listopad 2006 10:16 AM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

[quote author="no_i_chuj"]pierdoli mnie to jakie on ma poglądy,mogą być nawet zgodnie z moimi,ale według mnie jak ktoś sie pcha do polityki to po to by zarobić a nie coś zrobić

Z tym, że Korwin pcha się już za długo żeby robić to (tylko?) dla kasy.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 06 Listopad 2006 11:24 AM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-05-20

[quote author="Impaler"]
Z tym, że Korwin pcha się już za długo żeby robić to (tylko?) dla kasy.

poprostu chuj jest taki łapczywy,raz był zobaczył jak jest i znowu chce

Wysłany: 06 Listopad 2006 12:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

Tak, 15 lat temu :D
Nie, JKM utrzymuje się sam i to nieźle, myślę ze kasa z diety poselskiej (mimo ze miła i na pewno ją wyda na wde, dziwki i palenie), jakos STRASZNIE do szczęścia mu nie jest potrzebna.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 06 Listopad 2006 06:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
Dołączył  2006-06-04

[quote author="Wujo"]A ja się nadal upieram,że JKM to jest kurwa ‘disaster’ na 2 nogach.A chodzi o to,ze na tej swojej “innośći i orginalności” koleś bazuje.I jest te całe 1,5% ludzi w kraju,ktrzy sie na to łapią…

Oł yeah zgodze się z tobą wujaszku w 200 procencichach. Nie zagłosowałbym na niego ni huja. Mimo wszystko, powtrze się i powiem, że warto go posłuchać. Mimo swoich wyjebanych rozwiązań, ma zdystansowane spojżenie na świat i ogulnie zagadnienia społeczne - a to sobie cenie.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

Wysłany: 06 Listopad 2006 08:32 PM   [ Ignoruj ]   [ # 30 ]
Kurwoliszek
RankRank
Liczba postów:  420
Dołączył  2005-11-11

Pierdolone lewaki.

2 z 4
2

‹‹ jest nam wstyd!      nz ››