Przede wszystkim jestem liberałem, kutasie. PiS i Kaczyński, jak Major słusznie zauwazył promuje socjal najczystszej wody przystrojony w patriotyczne fatałaszki.
[quote author="wit3k_spryt3k"]PKSie mwisz to do człowieka ktry głosował na Kaczora w drugiej turze.
Ja cię kurwa obserwuję i twoje poglądy polityczne rwnież i mam asumpt do tego, żeby twierdzic, że uwierzyłeś wujkowi Leninowi albo innemu czerwonolowi.
[quote author="no_i_chuj"]ty chuju,kutasie pierdolny,żebyś tak kurwo zdechła
[quote author="Franki"][quote author="Maximilian Magnifique"]no i chuj jakby wygrał tusk byłaby taka sama wiocha, ani jeden ani drugi nie potrafi nic sensownego powiedzieć
Przynajmniej nie miałbym agresja mode 110% za każdym razem jak patrzę na ryj prezydenta. Albo jak słucham jego siorbańczo-mlaszczącego bełkotu
Kurwa, teraz jak patrze na TiVi w ktrym pokazują kaczory to na zmianę się śmieję i rzygam. Naprawdę! To jest fizycznie możliwe!
no w sumie pis to umnie partia liderująca pod wzgledam agresja mode (jeśli chodzi o istniejące) bo ze starcyh to kombo: zchn i pc
za to nie nawidze komuny, mogli kurwa całe to bydło wywieźc w las i byłoby po kłopocie
a na widok tuska też rzygam i agresja mi się włącza jak sobiue przypomnę jego wystapienie po I turze wyborw prezydenckich i “celne” chuj kurwa dupa pizda nie riposty na powtarzane w kłko argumenty pisu:
Polska liberalna bee etc...[/url]
[quote author="PeKaeS"]
Przede wszystkim jestem liberałem, kutasie. PiS i Kaczyński, jak Major słusznie zauwazył promuje socjal najczystszej wody przystrojony w patriotyczne fatałaszki.
liberałem w jakim sensie?ekonomicznym czy światopoglądowym,ty mała suczko?
[quote author="Wujo"][quote author="PeKaeS"]
ma liberalne poglądy na zwiazki jego matki z “wujkami”
a ja mam pytanie liberalne europejskie czy afrykańskie oczywiście nieobciążone skorupa orzecha kokosowego
[quote author="Wujo"][quote author="PeKaeS"]
Przede wszystkim ekonomicznym, im wolniejszy rynek, tym wolniejsi ludzie, w światopogląd też skręcam bardzo liberalnie, bo jak czytam twoje dyrdymały(a jakbym cie zobaczył to juz na pewno) to jestem za aborcją. Hahaha. Ale wyprowadziłem kontrę ! Dawaj, dopierdol mi ripostę !
[quote author="Zjeb z miszą w avatarze"]ma liberalne poglądy na zwiazki jego matki z “wujkami”
a ja mam pytanie liberalne europejskie czy afrykańskie oczywiście nieobciążone skorupa orzecha kokosowego
[quote author="PeKaeS"]
Przede wszystkim ekonomicznym, im wolniejszy rynek, tym wolniejsi ludzie, w światopogląd też skręcam bardzo liberalnie, bo jak czytam twoje dyrdymały(a jakbym cie zobaczył to juz na pewno) to jestem za aborcją. Hahaha. Ale wyprowadziłem kontrę ! Dawaj, dopierdol mi ripostę !
Dopierdolić mogę jedynie temu,kto nie sprzedał twoim starym prezerwatywy lub tabletek,czego tragicznym w skutkach następstwem jest twoja obecność na ziemi.
I tak niestety w wyniku takiego zachowania,cały temat zbacza w piździec-czyli twoje rejony.
[quote author="Maximilian Magnifique"]
no i chuj jakby wygrał tusk byłaby taka sama wiocha, ani jeden ani drugi nie potrafi nic sensownego powiedzieć
ja juz nie wymagam od prezydenta żeby sesnownie coś mwił ,żeby chociaż sensownie wyglądał,a tak to ta małą menda jeździ po świecie i straszy ludzi swoją mordą nie mwiąc już o mordzie pierwszej damy za ktrą nawet kotlet by sie nie zabrał a wiemy że ma niewybredny gust.
A co do kolejnej gadki o PiSie, PO, układach i klikach, to wiem jedno:
czerwoni byli jak Arsen Lupin albo Szpicbrdka, PiS jest jak najebany Janosik, co to bogatym zabiera a biednym nie oddaje.
Wołoszowa, Kotlinowski, Ewolucja - ja pierdolę! Dawno nie było takich jazd!