Dawno mnie tak nikt niczym nie zaskoczył, jak m?j kolega historią wprost z Anglii, a tyczącą się pewnej Polki, kt?ra pracuje u niego w pabie.
Laska jest og?lnie rzecz biorąc “pank?wą”, w wieku 22 lat. Z Poznania. Większość życia spędziła, szlajając się po sqotach, w tym berlińskich (podobno najlepsze). teraz siedzi w Anglii. No i m?j kolega wraz ze swoją żoną spił z nią browca a nawet kilka. Laska okazała się nad wyraz otwarta, dodatkowo mająca wiele ciekawych historii w zanadrzu.
Og?lnie dawanie dupy za dragi, puszczanie się z kim popadnie, udział w swingowych imprezkach to był dla niej chleb powszedni. Dodam, że zgodnie z opinią kolegi laska jest brzydka i otyła.
Co mnie (i mojego kolegę) powaliło na łopatki na maxxa, to intymne zwierzenie pod koniec rozmowy. Laska powiedziała, że lubi, jak jej partner… na nią rzyga.
:shock:
Opisywała, że lubi czuć gorącego bełta na piersiach i twarzy, albo na plecach, jak wali się na pieska…
Opowiadała, że największy orgazm przeżyła, gdy waliło ją kilku facet?w (nie była pewna ilu, bo było tam wiele os?b a ona była naćpana), a pod koniec “faceci i inna dziewczyna pokryli mnie wszelkimi ludzkimi wydzielinami i czułam się jak embrion w łonie matki”.
Po tym tekście kolega stwierdził, że musi się już położyć.
...
No nie wiem, jak wy, ale ja jestem zdegustowany.