Deal jest prosty: w najblizszy weekend w calej Polsce bedziemy mogli pokazac co sadzimy o ostatnich wydarzeniach poznanskich i bardziej ogolnie - o polityce trzymania za morde kazdego kto chce dochodzic swoich praw, ktore nie mieszcza sie w ograniczonych łebkach niekt?rych polityk?w.
W 3city manifestacja zostala juz uznana za nielegalna (podobno z “powod?w formalnych") ale oczywiscie i tak ma sie odbyc. Jesli do tego dojdzie, bede tam i mam nadzieje ze wy rowniez.
(i’m not a gay, just a concern citizen)
--------------
To był m?j post przygotowany na forum Holonet.pl. Tam kurwa musze byc grzeczny mimo ze je zalozylem
Ale tutaj mogę dodać więcej: jebmy w dupę tych wszystkich ograniczonych pojeb?w! Pokazmy sie nie boimy tych zjeb?w ktorzy w glowie maja srake zamiast mozgu. Po prostu skręćmy z nich bękę. Niech nas zobaczą LOL
Nawet taki debil jak So-bicz p?jdzie pokazac ze ma na nich wyjebane. Czy może zabraknać tam takich pojeb?w jak wy? Nie sądzę....
Dobrze mówi, dajcie mu wódki!
3miasto będzie robić siarę, to może i Warszawa by ją porobiła? Nie wiem (i zarazem mam to w dupie) ilu jest zwyroli ze stolicy, ale może i my na naszym zadupiu zonanizowalibyśmy taką akcje. Kluczowym argumentem jest fakt, iż przy okazji będziemy mogli się napić!
Debile z Warszawy, co wy na ten shit?
A ssij! Nie, wiesz póki, co organizują się tylko dresy i kibole, licząc na to, że będzie jakaś burda i ropierducha. Ale mam na myśli zebranie warszawskich plebeliuszy z forum DT, uczestniczenie w tym syfie i ostre chlanie, kurwa.
a co dzieje sie we wrocławiu w dupę bo nic nie słyszałem??? moze za bardzo pjany jestem....
jak do kurwy nedzy mam swoje wyjebane zdjecie na tym zapizdzonym forum pokazac??? próbuje zajefajną fotę pokazac z http://imageshack.us/ a tu huj, nic nie działa??? ze co, ja mam zły adres???
ja w sumie rusze w niedziele dupsko z chaty i pójde sobie pomanifestowac pokojowo. bo mnie już to wszystko wkurwia więc zrobie wreszcie coś ze sobą i wychyle nochal na próg domu.
No, władze Gdańska - w przypływie swej nieskończonej tolerancji - machnęły pindolem na zgodę i pozwoliły na pokojową manifestację. Tyle, że w innym miejscu niż pierwotnie to planowano.
BTW: Zgodzili się na MANIFESTACJę, a nie na jakiś przemarsz, jak to było mówione wcześniej. W takim przypadku cioty, zjeby i Zwyrole z Gdańska (najprawdopodobniej) będą miały niepowtarzalną okazję dostania wpierdolu od psów - gdy na przykład zaczną wpieprzać się na ulicę, czy wogóle przemieszczać się ogółem… Miłej zabawy ziomale :wink: .
ja bym sam sobie wzial udzial w takiej manifestacji gdyby nie to ze jednoczesnie poparlbym pedalow bo to chyba jest cel tej manifestacji - poparcie dla marszu rownosci czy cos w ten desen. pisu nie lubie tak samo jak pedalow - tak juz mam. w sumie nie powinno mnie obchodzic co kto komu wsadza w dupe o ile obie strony sie na to zgadzaja i sa swiadome swoich czynow. ale powiedzcie mi gdzie geje sa dyskryminowani ?? i czy musza mi napierdalac po oczach jakimis paradami rownosci ?? czy nie moga kurwa normalnie sobie chodzic po ulicach jak kazdy, normalnie sie zachowywac, ale ruchac sie miedzy soba? pozatym pierwotne miejsce rozpoczecia tej manifestacji - plac solidarnosci - to jakas jebana prowokacja! organizatorzy powinni wybrac jakies neutralne miejsce. a ak wogle to rozpisalem sie i koncze licze na kulturalna dyskusje :twisted:
Jakże mogłoby być inaczej drogi chuju 125. Tutaj na naszym forum prowadzimy tylko kulturalne debaty. A tak szczerze, to ja nie wypierdalam tam poprzeć cioty. Jak to Ojciec Prowadzący uwzględnił w tytule tego tematu, większość idzie pokazać, że ma wyjebane na PiS, LPR Junge i tym podobnych pojebów… Chociaż nie ukrywam, że mogły nim kierować i inne aspekty (te, które raczyłeś wymienić w swym zjebanym poście, drogi chuju). Ponadto można się schlać i pośmiać się z Dzielnych Szeryfów, stojących na straży prawa i sprawiedliwości. No, ssij.
No to kurwa widzę że o 12:00 zapierdalam do Katowic a że daleko z CHorzowa nie mam to huj, co będę siedział w domu i się opierdalał. Trzeba pokazać że się jest kurwa inteligentnym i tolerancyjnym!!
jako przedstwiciel (hje żeby nie powiedzieć członek) tej subkultury zwanej pedałami, wkurwiłem sie nieziemsko oglądając rozwiązanie problemu marszu równości w Poznaniu. Grupa kolorowo ubranych oszołomów została spałowana przez policje i obrzucana sekiem przekleńtw przez M£odzierz Wszechnazistowską , bo miała czelność okazać publicznie co myśli o zakazie dla swej manifestacji. Wtym tgodniu w większych miastach ponownie wyjdą na ulice , aby pokazać tym jebanym klonom ptactwa wodnego ,że sie nie dadzą zapchnąć do szamba milczenia i negacji. Jako gejas chce też wziąść w tym udział. Tylko pozostaje pyanie , jaka tym razem będzie reakcja naszych chujossaczych przedstawicieli władz? Gumowe kule, gaz łzawiacy , a może źle oznakowane magazynki , jak w £odzi? Mam dać obić swoją i tak średnio urodziwą morde żeby na BBC pokazali ,że w Polsce to pedałów biją? I żeby aktywiści Młodzieży Wszechgnojarskiej mogli wykorzystać w praktyce umiejętności z gatunku “skop innego niż ty”? Chce jutro pokazać ,że istnieje, tylko dlaczego kurwa przy okazji musze sie strachać ,że jakiś PRAWDZIWY POLAK mi napierdoli? W zajebistym kraju żyjemy....
korzystając z okazji, że jestesmy sami, pragne przeprosic admina.(on juz wie za co, mam nadzieje iż raczysz mi wybaczyć że nie tylko pedał to jeszcze idiota)
ps Młodzieży wszechpolsatu - SSIJ MI CHUJ