Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 3
1
HAI2U, czyli rzyganie na pałę
WysÅ‚any: 11 Listopad 2006 03:11 AM   [ Ignoruj ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

http://www.hai2u.com/

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 05 GrudzieÅ„ 2006 08:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  883
DołączyÅ‚  2006-04-08

“jest sympatycznie. przytulasz się do niej i nagle czujesz, że w pewnym miejscu jest wilgotna ...”

WysÅ‚any: 05 GrudzieÅ„ 2006 08:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="pjeprz_mńe"]"jest sympatycznie. przytulasz się do niej i nagle czujesz, że w pewnym miejscu jest

Pjeprz, nie rozumiem jak może Cię to podniecać.

Ale jeśli chcesz, to mogę kiedyś na Ciebie narzygać.

WysÅ‚any: 05 GrudzieÅ„ 2006 08:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

już wiem skąd ten posmak martini, gdy zlizywałem sobie z ręki to, co zostało na niej po intensywnym macaniu pewnego damskiego krocza (pisałem o tym gdzieś indziej). Ktoś zwyczajnie się musiał na nie zrzygać wcześniej…

Czuję się teraz niczym misiaczek, który skumał, że ktoś jadł z jego miseczki i spał w jego łóżeczku.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2006 02:29 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

I rzygał na jego cipeczke?

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 12 GrudzieÅ„ 2006 06:45 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
WÄ…sata kurwa
Rank
Liczba postów:  93
DołączyÅ‚  2006-12-12

Do tej pory spokojnie obserwowałem forum ale z letargu wyrwał mnie ten link Beniu… kurwa twoja mac akurat jadlem deser po obfitym obiedzie. Klikam na linka i nagle zwilgotniała moja klawiatura, ubytki na talezyku z deserem uzupełniły sie a ja przestałem byc pełen pokarmu… ej tak sie nie robi.

Podpis 

Wbrew obiegowej idei s³owo nie le¿y u pocz±tku ¶wiata; Cz³owiek mówi tak jak pies szczeka, by wyraziæ w¶ciek³o¶æ lub lêk.

WysÅ‚any: 12 GrudzieÅ„ 2006 07:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
DołączyÅ‚  2006-07-28

Zajebiste zdjecie i filmik.
Uśmiałem się setnie :!:
Macie wiecej?

Podpis 

...

WysÅ‚any: 12 GrudzieÅ„ 2006 10:56 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Zużyty tampon
Liczba postów:  45
DołączyÅ‚  2006-11-12

[quote author="Ta’ukuripokapok"]Do tej pory spokojnie obserwowałem forum ale z letargu wyrwał mnie ten link Beniu… kurwa twoja mac akurat jadlem deser po obfitym obiedzie. Klikam na linka i nagle zwilgotniała moja klawiatura, ubytki na talezyku z deserem uzupełniły sie a ja przestałem byc pełen pokarmu… ej tak sie nie robi.

No cóż, siurek z ciebie barchanowy. Powinieneś się tego spodziewać, zaglądając do działu Akty vomitingu raspberry

Podpis 

W walce o godno¶æ ruchania piczy
Precz z peda³ami

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 01:15 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
WÄ…sata kurwa
Rank
DołączyÅ‚  2006-12-12

siurek to mają twoje tatusiowie. Generalnie mam sporą tolerancje na wszelkiekiego rodzaju zwyrodnialstwa ale w tym przypadku niefortunne połączenie- przyjmowanie pokarmu + extremalne zdiecie= wymioty. eh syf ogólnie wyszedł mi prywatnie.

Podpis 

Wbrew obiegowej idei s³owo nie le¿y u pocz±tku ¶wiata; Cz³owiek mówi tak jak pies szczeka, by wyraziæ w¶ciek³o¶æ lub lêk.

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 12:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Zużyty tampon
Liczba postów:  45
DołączyÅ‚  2006-11-12

Ale powinieneś się cieszyć z pięknego spawa, a nie być obrażonym. Rzyg jest czymś niezwykle fascynującym i wspaniałym. To błogosławieństwo, którym możesz kogoś obarzyć (swoją rodzinę, najbliższego przyjaciela, partnera). To wewnętrzny głos szczęścia i radości wydobywany z otchłani twoich trzewi.
Więc albo uznasz ideologię vomitingu za słuszną i z każdym wydobytym żygiem (nie ważne gdzie, jak i kiedy) doświadczysz orgazmu albo spierdalaj (najlepiej w podskokach)

Podpis 

W walce o godno¶æ ruchania piczy
Precz z peda³ami

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 06:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Kurwoliszek
RankRank
Liczba postów:  420
DołączyÅ‚  2005-11-11

Jak masz zamiar tylko małpowac innych, to lepiej wypierdalaj z tego forum.

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 07:03 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

oj chłopcy spokuj bo lada dzień doczekamy się kolejnego topica z narzekaniem na personalne przypierdalanki. Miłujmy się kurwa.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 03:09 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
WÄ…sata kurwa
Rank
DołączyÅ‚  2006-12-12

[quote author="kutaphone"] Rzyg jest czymś niezwykle fascynującym i wspaniałym. To błogosławieństwo, którym możesz kogoś obarzyć (swoją rodzinę, najbliższego przyjaciela, partnera). To wewnętrzny głos szczęścia i radości wydobywany z otchłani twoich trzewi.

Doprawdy taki z ciebie zapaleniec zwyrodnialstwa? mozemy sie umówic - kupujesz mi i moim znajomym jakis dobry alkochol w ilosciach sporych, wiażemy cię po czym porzucamy jak ścierwo w kącie pokoju sami zajmując sie entuzjastyczne programową najebką. Kiedy juz czas czy raczej trzewia sie przepełną każdy odda na twoja rozanielona twarz serdecznego bełta a zatrudniona dziwka (kobieta kotleta to nimfa przy niej) dokładnie przepłucze ci własnymi wymiocinami jamę ustną. Po sprawie zostawimi zwiazanego kutafona niech stygnie i gnije w kałuzy wyrazów uznania. napisz tylko gdzie i kiedy łachudro.

Podpis 

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 03:26 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  834
DołączyÅ‚  2006-06-27

Przecież “wzrok” to odbieranie bodxca jakim jest swiatło odbite od obiektu. nie widzimy obiektów a światło od nich odbite. Czyli prędkość wzroku to prędkość światła plus

chodzi mi raczej o to że:

światło leci ze słońca na ziemie ok 6 sekund.
Teraz tak, wstajesz rano, otwierasz okno, patrzycz w góre i widzisz słońce a nie że wstajesz rano otwierasz okno patrzysz w góe i.... widzisz jakąś czarną pustke..... mijają dwie sekundy.....pustka sie przerzedza, jakby jaśnieje.... po czterech sekundach coś niebieskiego w tle… mija szósta sekunda i nagle jeb. Słońce.

Patrzysz sie dalej np. na gwiazdy i ich światło leci 20 lat a kurwa pajam sie w niebo i je od razu widze…
chodzi mi o to że… kurwa jak to jest że światło to najszybciej, a kurwa jakoś widze to szybciej niż światło, kurwa jak to jest, niech mi to ktoś wytłumaczy jak czteroletniemu dziecku bo kurwa jak chodziłem do szkoły zapomniałem się pani z fizyki spytać :(

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 09:14 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  520
DołączyÅ‚  2006-09-26

Patrzysz sie dalej np. na gwiazdy i ich światło leci 20 lat a kurwa pajam sie w niebo i je od razu widze…

Bo wlasnie dolecialy.

mija szósta sekunda i nagle jeb. Słońce.

Bo slonc swiecicaly czas, nie tylko jak na nie patrzysz.

Podpis 

In nomine Patris
Et Filii
Et Spiritus Sancti

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 01:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Kaczka po smoleńsku
Rank
Liczba postów:  115
DołączyÅ‚  2006-11-17

[quote author="kotlet"]

Przecież “wzrok” to odbieranie bodxca jakim jest swiatło odbite od obiektu. nie widzimy obiektów a światło od nich odbite. Czyli prędkość wzroku to prędkość światła plus

chodzi mi raczej o to że:

światło leci ze słońca na ziemie ok 6 sekund.
Teraz tak, wstajesz rano, otwierasz okno, patrzycz w góre i widzisz słońce a nie że wstajesz rano otwierasz okno patrzysz w góe i.... widzisz jakąś czarną pustke..... mijają dwie sekundy.....pustka sie przerzedza, jakby jaśnieje.... po czterech sekundach coś niebieskiego w tle… mija szósta sekunda i nagle jeb. Słońce.

chodzi mi o to że… kurwa jak to jest że światło to najszybciej, a kurwa jakoś widze to szybciej niż światło, kurwa jak to jest, niech mi to ktoś wytłumaczy jak czteroletniemu dziecku bo kurwa jak chodziłem do szkoły zapomniałem się pani z fizyki spytać :(

Kotlet, popierdoleńcu, tematy Ci się pomyliły. Tak czy inaczej pomogę Ci i wyjaśnię na czym to polega. Po pierwsze światło ze Słońca dociera do Ziemi nie po 6 sekundach ale po 8 minutach. Poza tym jak już kolega Feliks słusznie zauważył, Słońce świeci cały czas. Chodzi o to że widzisz Słońce takie jakie było 8 minut temu. Gdyby Słońce znikneło to też zauważyłbyś to dopiero po ośmiu minutach. Więc teoretycznie możliwa jest sytuacja w której Słońce już nie istnieje a my nadal przez 8 minut je widzimy. Kapujesz? Nie widzisz światła które “świeci” teraz ale światło które zostało wypromieniowane 8 minut temu (edit: tak naprawdę to światło zostało wypromieniowane miliony lat temu, ale to już osobna historia).

1 z 3
1