C?ż za stres. Wpadka.
Stosunek seksualny. Dzika jazda. W piątek w nocy. Zbytnio dzika, ponieważ czarny prążkowany Durex (siusiak wygląda jak murzyński!) zostaje w środku.
Spust.
I ups!
C?ż zrobić?
Do ginekologa pędzić.
Ale co i jak, skoro to pintek noc? Pojedzie sie gdzieś, na podany adres z wpadka.pl.. Nie, nie można.
W sobote rano ma się być u rodziny. Nie można odwołać, nie można podać powodu.
Nie można powiedzieć rodzicom, bo jak to tak? Bez (kilkumiesięcznego) związku?
Gdzie szukać wsparcia?
Samotnie.
Wizyta ginekologiczna w poniedziałek? Nie całkiem zły pomysł, przecież ma się 72h. Ale ale.
Zawsze musi się zdarzyć coś złego jeszcze przecież, jak w filmie, nie może od razu być dobrze. Musi być jeszcze podtrzymanie napięcia.
Ginekologowie zapisują na grudzień. Ale jakto tak?
Na szczęście dzisiaj o 11 jest jeden malutki termin wolny. Wspaniale. Może będzie ok?
ciekawi mnie czy ta idiotką co ma zamiar czekać z jakimś badziewiem w pochwie ponad 70h jesteś Ty, czy Twoja kobieta?
w każdym razie niech ta durna istota kucnie i mięsniami pochwy z siebie to wyciśnie
to nie jest trudne
każda babka potrafi wycisnąć z siebie tampona (który-nie wdając się w szczególy jest dużo obszerniejszy o sflaczałego kawałka gumy)
poza tym może to wyjąć palcem
ja tam ciągle sobie coś stamtąd wyciągam
o
na ten przykład dziś rano wyjęłam rolki
Mikołaj przyszedł wczesniej w tym roku
Ja mogę pomóc PUF! Mogę wyjąć twojej dziwce cokolwiek ma w cipsku i na podstawie tempereatury, ilości i jakości śluzu, a także pozycji szyjki macicy (twardość i rozwarcie) określić czy ma dni płodne… Mogę ją też zerżnąć, jeśli Ty nie potrafisz i wierz mi, nie zostawię nic w środku, poza białym kleksem… To jak będzie?
Maruśka - ho, ho, ho! Wesołych Świąt kurwa! :D Szkoda, że nie byłaś niegrzeczna, bo wsadziłbym Ci rózgę
btw skoro już wiecie, gdzie Mikołaj bywa najczęściej to wiadomo już gdzie pakowac do niego listy z prośbami o podarki....
szczególnie zapraszam Panie
bo grzeczne mamy samice na tem forumie i prezentów może być sporo
[quote author="mdss"]to ja chce komputer na BN!
wpadki są chujowe.
hmm czy czasem nie Św. Mikołaj nie ma dużego siusiaka?
kurwa przez nadmiar ‘nie’ w wypowiedzi się pogubiłem trochę. Nie bądź taka na ‘nie’ mdss. Św. Mike ma całkiem przyzwoitą pytę, spełniającą normy unijne oraz ISO chuj_wie_ile. Stąd spokojna Twoja ogolona… Jeśli nie byłaś grzeczna, to z pewnością rżnięcie Cię nie ominie… A komputer?! Hmm… nie bądźmy takimi materialistamim, kurwa…
[quote author="Benedykt Lenin"]Tak to jest, jak sie kupuje za dużą gumke na za małą procę.
I udaje się, że ma się dużą pałe! Ale którz pójdzie do sklepu i bez wstydu weźmie gumkę rozmiaru S. A gorzej jak trzeba poprosić ekspedientkę o tą “termokurczliwą” :D
Trochę przyjebana historia, no ale zdarza się. Na Twoim miejscu, drogi PUF’ie, wziąłbym kuchenny nóż, rozkroił dzifkę i wyjął to co tam zostało. I po kłopocie, proste.
[quote author="MADness"]
A komputer?! Hmm… nie bądźmy takimi materialistamim, kurwa…
no ale co Ty!
czemu nie prosić o gifta i w rezultacie gówno dostać, jeśli można poprosić i mieć w życiu kolejy powód do radości
mdds napisz list
jutro sprawdzę, może będzie czekał nowiutki komputer, kto wie?
ups czy ktoś zamawawiał kucyka ponny???
no luuuuuuuuuuuuuudziem uprzedzajcie mnie!
PUF!, Ty skurwysynu! Zakłądasz topic i spierdalasz? Hę? Mam Cię kurwa poszczuć moimi psami wojny? Myślisz, że jesteś anonimowy? Pamiętaj, że DT ma swoich oddanych Czarnuchów. Jedni Cię znajdą, dowiedzą się gdzie mieszkasz, jaki masz numer telefonu, buta, odbytu… Inni wjadą Ci na chatę, zruchają Starą, nawet jeśli jest ohydna (kurwa, zrobią nawet zdjęcia jak ją rżną i umieszczą na DT). Mamy swoich Czarnuchów nawet w piździe tej laski, którą dymałeś… Pamiętaj kurwiu! W momencie, gdy poprosiłeś o pomoc naszą Rodzinę, mentalnie podpisałeś lojalkę. Nie ma odwrotu! zatem lepiej pisz coś, bo nic mnie tak nie wkurwia jak zarejestrowani szmaciarze, którzy nic lub prawie nic nie piszą.