Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

3 z 3
3
Koles Rozpierdolil mnie Swojim Cwelowym-Bytem
WysÅ‚any: 09 StyczeÅ„ 2006 07:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 31 ]
Sraka z dupy
RankRank
Liczba postów:  247
DołączyÅ‚  2005-12-20

tak se ot dyskutuję z ludźmi głupszymi od siebie- sprawia mi to w kurwe radości. a że dodatkowo zjeby nazywają mnie cwelem bardzo mi to podnosi samoocene. tym bardziej że słuchają hiphopu. a teraz nadstawcie pupy- idzie papa

Podpis 

nie mo¿na braæ ¿yda zbyt powa¿nie

WysÅ‚any: 10 StyczeÅ„ 2006 01:18 AM   [ Ignoruj ]   [ # 32 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
DołączyÅ‚  2006-01-10

THAT’S RIGHT YAAA!!

HH i RAP jest git sam w sobie, a to że jakiś kurduplasty pederasta pierdoli w eterze, że (jakby to ujęła Jewell :])"dziewchyny są jaq ffino”, tooo...... Ci co wiedzą o co nie potrzebują tłumaczeń.....

WysÅ‚any: 10 StyczeÅ„ 2006 10:31 AM   [ Ignoruj ]   [ # 33 ]
Gównojad
Liczba postów:  8
DołączyÅ‚  2005-12-30

“dyskutujesz"… o kurwa. mocno powiedziane.
głupszych od siebie znajdziesz tylko na forum cosmopolitan, choć też do końca nie wiadomo.
i nikt cię cwelem tu nie nazywał, więc samoocenę zostaw bez zmian.

los tapiros mudżahedinos

Podpis 

nawet jak gdzie¶ by³em pierwszy, to czu³em siê jak drugi, kurwa

WysÅ‚any: 16 StyczeÅ„ 2006 09:39 AM   [ Ignoruj ]   [ # 34 ]
Srajtaśma
Liczba postów:  31
DołączyÅ‚  2005-11-15

[quote author="tomodelarosza"] kurwa teksty hiphopowe mogą też być o biednych pielęgniarkach i pijanych kierowcach ale to jest cały czas błądzenie wokół tego samego gówna. sa hujowe. 

do kazdego gatunku muzyki mozna sie przypierdolic, ze teksty sa monotematyczne. ale lepiej powiedziec: sa hujowe i zadrzec nos i jestem zajebisty, a ty gowno wiesz, bo ja jestem madrzejszy, wiem ze tak jest bo sam mowie, ze to prawda. CU!
yo, lala, blyszczysz jak szmaragd.

[quote author="tomodelarosza"] (...) a hiphopowcy niby dla idei robią gorszy crap od niego. i mam pytanie: bo widziałem ostatnio taki zespół jeden “hemp gru” co o nim sądzisz?:>

Ja pierdole, a hiphopowcy nie robia tego dla kasy?
“kiedy nie ma korzysci, robisz miejsce dla rozsadku”. to chyba jasne, ze od kiedy hh stal sie popularny i stal sie kasiasty, to idea poszla na bok. ale zanim sie zeszmacil, to Ci idealisci cos nagrali, zaczeli zdobywac zlote plyty i jak sie okazalo, ze mozna zarobc, to nastepni zaczeli nagrywac latwy material, sialalala

[quote author="tomodelarosza"]tym bardziej że słuchają hiphopu. 

nie wiem kto tu “slucha” hip hopu. mam kilka plytek, tak samo jak Metallici, Sweet Noise, Comy, sciezek dziewkoych z roznych filmow, Pudelsow, Kazika, Vavamufiina, Tu Es Petrus, Deneb i jeszcze wiele wiele innych z totalnie roznych gat. muzycznych. i puszczam w zaleznosci od wiatru. nie slucham hh, chociaz conieco wiem. bronie hh, bo wkurwia mnie jak takie cwele jak Ty napierdalaja na film ktorego nie widzieli i szufladkuja go z kazdym innym gownem podpisanym gatunkiem hh.

hemp gru? myslalem, ze to raper o innej ksywie “wilku”, nie “zespol"… slyszalem tego kolesia na plytce evenementu, gral niby goscinnie, ale wlasciwie w co drugiej piosence. zaczynal dobrze, mnie sie podobalo. kilka postow wczesniej zacytowalem:"czy kazdy wie, ze narkotyk zbiera zniwo swe?”, to wlasnie Jego. Co sie z nim pozniej stalo-nie wiem. Moje plyty HH nie wykraczaja poza rok ‘00 i pozniejsze utwory znam tylko z internetu. stal sie lamerem-chuj mnie to. Zostal w hardcorze-to dobrze.

Podpis 

Zan Mur

WysÅ‚any: 16 StyczeÅ„ 2006 12:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 35 ]
Sraka z dupy
RankRank
Liczba postów:  247
DołączyÅ‚  2005-12-20

tzn tak: to ze jestem mądrzejszy to wiem
po 2: błądzisz w huj
po 3: to zjebany temat bo i tak ja ciebie ty mnie nie wyruchamy w dupe i to niekorzystne jest
i huj

Podpis 

nie mo¿na braæ ¿yda zbyt powa¿nie

WysÅ‚any: 01 Luty 2006 12:09 AM   [ Ignoruj ]   [ # 36 ]
Końska spierdolina
Rank
Liczba postów:  87
DołączyÅ‚  2006-01-26

mozna sluchac kolesi co nawijaja o dupach i blantach spod jakiejs klatki schodowej w Zapizdziu. mozna tez sluchac kolesi z Filadelfii ktorzy od 20 lat sami na koncertach graja podklady na zywych instrumentach, a w rymach nie ma tyle o blantach, gunach i dupach, za to jest o dupach z blantami w gunach.

a i tak zawsze bylo i bedzie, ze hip hop to debile, a metal to brudasy

Podpis 

czujê siê usfastykacjonowany

WysÅ‚any: 01 Luty 2006 10:45 AM   [ Ignoruj ]   [ # 37 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  353
DołączyÅ‚  2005-12-03

http://anty-landrynowe-lale.huzia.pl/

hm?

Podpis 

www.bruklins.com
dupa to dupa a cycki to cycki niewa¿ne jakie tylko czyje
http://www.porutatyper.yoyo.pl/def.gif

WysÅ‚any: 01 Luty 2006 09:45 PM   [ Ignoruj ]   [ # 38 ]
Srajtaśma
Liczba postów:  31
DołączyÅ‚  2005-12-30

Nieźle zryte

Podpis 

¯ycie jest jak transwestyta - niby piêknie, ³adnie… A tu chuj…

WysÅ‚any: 03 Luty 2006 01:11 AM   [ Ignoruj ]   [ # 39 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

http://free.of.pl/h/hiphopzlem/

polecam tez mcmagnetowid - “jaramy ganje” LOL

a stronka od bruklin w sam raz LOL  LOL  LOL 
“Jak rozpoznać Pokemoniastą Lalę?” :twisted:

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 09 Luty 2006 11:00 AM   [ Ignoruj ]   [ # 40 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  712
DołączyÅ‚  2006-01-06

folen andżel

http://angel77.blog.onet.pl/
kurwa i to jest nominowane do czegoś tam

Podpis 

http://plfoto.com/40848/autor.html

WysÅ‚any: 09 Luty 2006 03:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 41 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

Kzastanawiam się nad “żywymi” instrumenami. TO rozumiem dać np bobra grajkowi i zeby ten mu po ogonie deptał, alo koze kopał w jaja (to chyba kozła, choć w dzisiejszym świecie nic nie jest pewne ;/

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 15 KwiecieÅ„ 2006 07:48 PM   [ Ignoruj ]   [ # 42 ]
Gównojad
Liczba postów:  10
DołączyÅ‚  2005-12-14

Tento koleś (Dj Max) jest adminem na nawet zajebistym portalu http://www.cda.pl jak ktoś go nie lubi… hmm… maja tam forum, nie zebym coś kurwa sugerował :D

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2006 06:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 43 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  883
DołączyÅ‚  2006-04-08

łor cyk.

“Tonę! (ha, ha, ha)
Ale to morze głośne w tym roku, naprawdę
Ale tak przyjemnie, taki relaksik totalny
No zajebiście jest, chillout, piętnaście piw…
Ej zobacz, -co?, -spada gwiazda
O kurde, jaka akcja, a pomyślałaś życzenie?
Ej poczekaj, niech się zastanowię...”

pewnie. do szczesciea nic wiecej nie potrzeba. moze od czasu do czasu joint, jakies bletki ... i w zoske pograc mozna przed blokiem.

WysÅ‚any: 23 KwiecieÅ„ 2006 04:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 44 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  57
DołączyÅ‚  2006-04-21

dupczysz ze ten koles jest tam adminem!! nie wierze- tak kochalem moje cda- jak bylem mlodszy of kors, uwielbialem z nim zostawac sam na sam. A teraz, juz tam nigdy nie wroce. Skad sie ci ludzie biora, co im wpada do tych mozdzkow ze nagle piszqa cos, przeciez oni powinni miec 120 km zakaz zblizania sie do klawiatury, dluto mozna im dac ale musza pisac na swojej dupie

Podpis 

Jestem pojebany- tak zeby wszystko bylo jasne

WysÅ‚any: 30 KwiecieÅ„ 2006 10:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 45 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1573
DołączyÅ‚  2005-11-10

napisałem do tego cwela Dj maxa tak:
“Ty mała dziwko jarałeś kiedyś ? Wiesz moze o tym że PitBul to wieśniacka rynkowa odzież ? I żeby być DJ trzeba Tworzyć muzyke a nie byś cwelem (cwel to osoba która jest jebana w dupe bez własnej aprobaty) który puszcza kawałki raspberry

Ciekawe co odpisze :]

3 z 3
3