[quote author="mdss"]siusiaki pieczone!
to zło wcielone, ci wszyscy politycy!
powinni żyć przykładnie i dawać przykład!
To przecież dają! :D
Dziennik napisał, że Lepper i wiceszef partii Stanisław £yżwiński obiecywali pracę w Samoobronie w zamian za usługi seksualne
Nie ma to jak być szefem partii
Nie wiem jak Lepperowi jeszcze sie siusiek trzyma, przecież w tej partii troche ludu jest, a ile zostało nie przyjętych, bo nie wyssało mu pytąga!!
Jedno mnie zastanawia, czy przy poborze męczyzn stosował ten sam sposb :?:
A ja jebnę tak:
Pomimo całego buractwa,chamstwa i prostactwa jakie reprezentuje ta partia to jestem po ich stronie w tym przypadku.
Sorry-ale to jest kabaret:nie ma wyroku sądu więc jak można odrazu na nich bluzgać?
POSTAWCIE SIę W ROLI TAKIEGO LEPPERA LUB £Y¯WIńSKIEGO:
Jesteście osobą popularną i nagle ktoś was o cos oskarża,coś wam zarzuca…
...czy to oznacza,że macie zrezygnować ze stanowiska,podać się do dymisji lub zostać odwołanym?
Przecież to oczywiste,że w polityce kazdy szuka “haka” na każdego.I te wszystkie głosy,że powinni ich wyjebac z miejsca sa dla mnie śmieszne i świadcza o głupocie takich ludzi jak choćby pan K. z Platformy.
Każdy jest oburzony,a zastanawia mnie ile ludzi zrezygnowałoby ze swojego miejsca,gdyby to ich oskarżyli?
A niby dlaczego nie jest wspłpracownikiem braci k. , ktrzy uwarzają, że w procesie lustracji można kogoś oskarżyć i to do tego kogoś należy udowodnienie niewinności. Czyli kompletne odwrcenie zasady domniemania niewinności, o ktrej mwicie. Zakładając, że jako wspłrządzący z partią, ktra uważa swoją moralność za najwyższą powinien podzielać ich poglądy, to niech teraz kurw udowodni, że jest niewinny.
To jest żaden dowd. To że figurujesz w kartotece nie mwi w jakiej formie w niej figurujesz. SB mogło się tylko kimś interesować, ale założyli mu kartotekę i chuj w butach.
Poza tym same kartoteki, ktre są tworem agentw SB. Jeśli agent SB zezna, że jesteś niewinny i nigdy nie wspłpracowałeś to kachorry mają to w dupie bo przecież byłym agentom bezpieki wierzyć nie moszna. Ale kartoteki wszystkie są prawdziwe dziwnym trafem.
[quote author="Impaler"]Co racja to racja. Lepper i £yzwiński to glupie chuje i przestępcy, ale kurwa nazywajmy ich chujami za to co zrobili.
No tak, ale teraz coraz więcej kobiet się znajduje, ktre zeznają że były molestowane. Wygląda na to, że dla panw z Samoobrony to było całkowicie naturalne i normalne: “dajesz dupy, to dostaniesz kasę (stanowisko, udział w radzie nadzorczej)”
Przecież teraz każdy będzie patrzył na te kobiety jak na kurwy!
Jeśli w tym zjebanym kraju feministki odniosły jakiekolwiek osiągnięcia, to Samoobrona cofnęła to o jakieś 40 lat.
Oki, jednakowoż…
Dość intryguje mnie fakt iż wychodzi to dopiero teraz.
¯e kobita idzie z tym do Wybirczej, a nie do sądu.
¯e cała sprawa pojawia się chwilę po prbie usrania LPRu naziolami.
Panowie Giertych i Lepper nie są “bohaterami mojego romansu”, ale przed fałszywymi zarzutami bedę ich bronić.
A cała sprawa, wybaczcie, lekko podśmiarduje.
[quote author="Impaler"]
Panowie Giertych i Lepper nie są “bohaterami mojego romansu”, ale przed fałszywymi zarzutami bedę ich bronić.
A cała sprawa, wybaczcie, lekko podśmiarduje.
Mwisz, że idą wybory? Rynek walutowy nic nie wyczuł, nadal jest konsolidacja, ale kto ich tam wie?