[quote author="Tangle Foot"][quote author="WASZ WUJ"]Swoją drogą - zwrćcie uwagę, jak zajebiście przeprowadzili PiArowcy z Samoobrony linię obrony Leppera - Oni są kochankami, mnie do tego nie mieszajcie.
Jakby ich przycisnęli, to Lepper powie, że Dorn robił tak samo, więc od Samoobrony się odpierdolta.
Wiesz, Wuju, co mnie zastanawia? Czy taki seks-skandal byłby możliwy w innych krajach: Szwecji, Francji czy Niemczech?
Nie. Tylko w Polsce kultura polityczna jest na tyle niska, że ziomy opdierdalają szopki noworoczne codzdiennie i nawet nie myslą o dymisji, a wręcz są dumni.
Może byłby możliwy tylko w Polsce? Ja wiem, że winny jest ten skurwiel, a nie kobiety, ale mimo wszystko one mogły odejść z tej partii. Polki mają fatalną opinię w Anglii
Naprawdę? Ja myślałem, że raczej oki! To pewnie przez to, że każda Polka jedzie do Anglii z wizją pięknego kulturalnego dżentelmena, ktry zabierze ją na spacer i poczęstuje herbatą. Spotykają takiego i kończy się na zabraniu na rożen i częstowaniu kulami, włochatymi w dodatku…
i niestety coraz częściej ogarnia mnie smutna myśl, że nasze rodaczki zwyczajnie się kurwią.
Ale z miłości. W poszukiwaniu tego jedynego.
Smuci mnie to, bo wolałbym aby miały nieskazitelną opinię, a także ponieważ ktregoś dnia chciałbym związać się z kobietą, o ktrej nie będę musiał ciągle myśleć, jaką miała przeszłość.
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.