Zakladajac City Vomiters mi i MADnessowi nie przyswiecala wylacznie szczeniacka zachcianka pokazania naszych wnetrznosci. O nie! To by bylo niewybaczalne samolubstwo.
Chcielismy szerzyc wsrod ludu idee jakze slusznego i potrzebnego w dzisiejszych czasach vomitingu. Ku dobru ogolnemu i takiejz uciesze.
Dlatego wlasnie powstal ten temat: jeszcze przed wigilijna premiera pytamy was: czego od nas oczekujecie? czego sie spodziewacie?
Jednoczesnie zatrzegamy iz z powodow obiektywnych nie bedziemy mogli zadowolic wszystkich. Mamy jednak swiadomosc ze kazdy z was potrafi wyprodukowac wlasna kupe rzygow i cieszyc sie nia na rowni z nami. To nie jest kwestia tego czy sie moze, tylko tego czy sie naprawde chce! Czego wam zycze z calego serca.
bosz… szerzy sie chujowacizna na forum ;P (a propo Merridiusa było)
co do oczekiwan…
nooo ja najbardziej oczekuje jakiejs listy ludzi chetnych do wspolpracy.
zrobic taka mala “baze danych” o ludziach zajmujacych sie tym jakze szczytnym City Vomitingiem.
pozatym czekamy na przyklad z samej góry (czyli od Zwyroli i MADnessa)
jak, gdzie i kiedy rzygać! (wiem ze to sie juz na forum pojawialo, ale teraz jak bedzie stronka to mam nadzieje ze beda juz jakies ladnie opisane i udokumentowane fotami akcje)
oraz oczywiscie KAZDY AKT VOMITINGU MUSI miec jakis głębszy sens! drugie dno! (nie tylko to dno w żołądku rzygającego) i powinien głosic jakies naprawde pozytywne hasło. przykladowo “jebie homofobów i rzygam na ich plakaty po całym krakowie porozwieszane kurwa"…
Czieszę się, że tak powaznie traktujesz nasz projekt Drogi PytoSsawie. Trafiłeś swoimi oczekiwaniami prosto w środek naszej kałuży rzygów. Celne Twe uwagi znajdą swe odzwierciedlenie na stronce.
Myślę też, że skręcimy jakiś materiał w Krakowie. Masz bowiem szansę zapisać się złotymi zgłsokami w historii CV.
Droga bruklin!
Jesteś przecież energiczną, kreatywną, utalentowaną młodą niewiastą! Zarzuć topic’iem w dziale “Akcje vomitingu” o temacie np. “Trójmiasto”. Zaproponuj jakąś datę i śmiem twierdzić, że ktoś się zjawi… Franky na pewno! A jeśli będzie Franky, będziesz Ty, to i przywlęką się też inni. Choćby z poznawczej ciekawości. A wtedy to jest już o krok do wspólnego rzygowiska, gdyż czynność ta przyciąga niczym magnes - tak widzów - jak i spontanicznych współuczestników.
Dodam też, co prawdopodobnie każdego totalnie jebie, że chętnie wybrałbym się na taki event do 3M.
[quote author="Lugnus"]Ogladam sobie Dt i teraz CV........ i wiecie co
Chce mi sie czasem zygac jak was czytam !
Stay Hard
Ojej! Zraniłeś/aś mnie Szmato! A ja jestem taki wrażliwy… Nawet nie wiesz jak bardzo. Powiem Ci, że bardzo. To prawdziwe kurewstwo z Twej strony…
Dobra, z innej beczki - mam konkurs:
Czekam na filmiki, na którym ktoś z Was oddaje mocz na swoją twarz (może być najpierw do szklanki). W nagrodę kupię sobie piwo, a tej osobie wyślę plakat DT. Zainspirowała mnie do wymyślenia tego głębia wypowiedzi Lugnusa. Deal jest cholernie łatwy i pewnie całkiem przyjemny… Zatem do dzieła!