Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 2
2
Wasze oczekiwania
WysÅ‚any: 17 Marzec 2007 12:27 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

[quote author="szopszopenhałera"]szkoda, ze dopiero teraz o tym mówisz.
kiedyś sobie obszczałam czoło.

strumieñ puszczony na kamieñ odbił się z siłą ah jak przeogromną!

szansa przepadła. szop nie zyskuje dodatkowego życia. :(

Nie martw się Szopie, gra jeszcze trwa - wszystko jeszcze możliwe.
Akcja z kamieniem - cóż, ambitna. Trafić siebie rykoszetem to rzecz piękna. Próbuję sobie to wizualizować - kucasz, duży kamieñ na ziemi, nieco przed Tobą… Kurwa, to nie możliwe.
Jedyna opcją jest sytuacja, kiedy to będąc małą dziewczynką, stałaś w nieznanym celu obok sikającego mężczyzny, lejącego do pisuaru. Pole rażenia szczochów skierowanych na twardą ściankę pisuaru bywa spore. Wydaje się mi, że taka sytuacja miała miejsca. Ale to się by i tak nie liczyło. W następnym konkursie będzie szczanie wzajemne na siebie… smile

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 22 Marzec 2007 12:43 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Gównojad
Liczba postów:  8
DołączyÅ‚  2007-03-20

Przypomniało mi się, jak w “Miasteczku Salem” Wales (bohater alkoholiczny) zalany w trupa poszedł się odlać. No nie za bardzo mu wyszło. Padł równo pomiędzy jednym a drugim pisuarem. Gdy nasza - nazwijmy to - pomoc przybrzerzna przybyła zobaczyć co się z Walesem stało, zauważyli stojącego obok niego lejącego do pisuaru marynarza. Lejącego jednak w ten sposób, iż strumyczek ciepłego moczu idealnie minęło czoło pijaka. Jakoś mi się to skojażyło z tą pięciolatką i kamieniem… chmm…

WysÅ‚any: 22 Marzec 2007 05:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  343
DołączyÅ‚  2006-12-03

[quote author="Boguś"]Przypomniało mi się, jak w “Miasteczku Salem” Wales (bohater alkoholiczny) zalany w trupa poszedł się odlać. No nie za bardzo mu wyszło. Padł równo pomiędzy jednym a drugim pisuarem. Gdy nasza - nazwijmy to - pomoc przybrzerzna przybyła zobaczyć co się z Walesem stało, zauważyli stojącego obok niego lejącego do pisuaru marynarza. Lejącego jednak w ten sposób, iż strumyczek ciepłego moczu idealnie minęło czoło pijaka. Jakoś mi się to skojażyło z tą pięciolatką i kamieniem… chmm…

Ty chuju.
1. co to jest ‘alkoholiczny’.
2. po chuj przytaczasz scenę z książki, którą znamy na pamięć. żebyś tylko nadmienił, ale nie - Ty musisz pierdolnąć całość.
3. chuja to sie ma do czegokolwiek.
4. to co przytoczyłeś jest i tak beznadziejne.

Podpis 

http://img172.imageshack.us/img172/1081/userbar342593ok5qu8.gif
I guess I should know
The limits of the world
There are moments I find myself
Not breathing at all ...

WysÅ‚any: 22 Marzec 2007 06:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Gównojad
Liczba postów:  8
DołączyÅ‚  2007-03-20

Wiem. Ale przyszło mi tak do głowy, więc pisze. Mógłbym opowiedzieć o innych kwestiach uralno-alkoholicznych, tylko po co? Ten przykład wydał mi się interesujący i stwierdziłem, że mam ochotę na ten temat napisać to napisałem a pozostałe kwestie to już inna sprawa…

WysÅ‚any: 22 Marzec 2007 06:35 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  343
DołączyÅ‚  2006-12-03

dobrze. złóż samokrytykę. i pisz dalej.

Podpis 

http://img172.imageshack.us/img172/1081/userbar342593ok5qu8.gif
I guess I should know
The limits of the world
There are moments I find myself
Not breathing at all ...

WysÅ‚any: 26 GrudzieÅ„ 2007 04:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
DołączyÅ‚  2007-11-15

Eeee a robicie jakies akcje w belchatowie to sie chetnie dolÄ…cze :D

WysÅ‚any: 27 GrudzieÅ„ 2007 09:44 AM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

Oppeln miastem vomitingu. Po 8 miu godzinach na czczo wypite kilka piwek potrafi zawrocic w bebechach. Obrzygalem okolice highlandera, dworka i ZWMu. Niestety sam.

Podpis 

huj

2 z 2
2