Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 6
1
Kogo lub co najchętniej byś orzygał?
WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 10:04 PM   [ Ignoruj ]
Srajtaśma
Liczba postów:  35
DołączyÅ‚  2005-10-14

Ja to chyba tego pierdolonego pigmeja, oraz zjeb?w z forum nacjonalista.org. Aby im kurwa kichy stolcowe popuchły. Oczywiście nigdy bym nie odm?wił przyjemności wyrzygania się na Frankenchujca, Madnessa lub Zwyrola (mogą byc też ich matki).

WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 10:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Witam Cię serdecznie pojebie!

Widać, żeś nie jest wtajemniczony w ideę vomitingu zbyt głęboko. Nie szkodzi, przecież startujemy dopiero na Wigilię… Możesz pewnych rzeczy nie wiedzieć. Niczym dobry ojciec - złapię Cię za fiuta i poprowadzę w strone światła.

Mylisz dwie sprawy:
1)Rzygać na kogoś
2) Rzygać czymś

ad.1 Rzygając na kogoś okazujesz tej osobie niezmierne zaufanie, swoistą wież. Jest to bowiem prawie krańcowa forma zbliżenia się dwóch Vomiterów, lub też Vomitera i osoby niewtajemniczonej (rzyganie sobie wzajemne do ryja jest formą krańcową, którą z pewnościa poruszę na łamach CV). Rzygając na siebie i ciesząc się z tego faktu okazujemy bowiem wzajemne zrozumienie dla trudu vomitingu. Prócz trudu, dzielimy też wspólnie ulgę i cieszymy się nią. Rzygając więc na kogoś, Vomiter okazuje mu więc pozytywne uczucia. Nie myl więc tego czasem z dyshonorem.
Zalewając mnie strumieniami rzygów, pokazujesz mi, że czujesz ze mną więź, że liczysz na zrozumienie i poparcie. Zwykły szary, człek nie wychwici tego. Jednakze tym różnią się Vomiterzy od zwykłych ludzi, że potrafia dostrzec prawdziwe przesłanie spływającego po nich pawia.

ad.2 Czując się zanieczyszczonym, zainfekowanym toksynami - człek chce się ich pozbyć. Wiąże się to poniekąd z wysiłkiem, z cierpieniem nawet, lecz prowadzi do oczyszczenia i ulgi. To co jednak człek z siebie wyrzyuca jest więc trucizną, która zatruwała jego organizm. Nie jest tu powiedziane, iż trucizna ta musi być koniecznie jedynie substancją chemiczna, namacalną i widzialną! Jest ona bowiem częstokroć także czymś pozazmysłowym… i nie bójmy sie tego słowa - czymś duchowym, mentalnym. Jednakże, choć niewidoczna, to cały czas jest toksyna zatruwajca nasz umysł, serce, ciało, ducha… Tym bardziej warto nią rzygać.

Wydaje mi się, że kwestie te nie sa dla Ciebie jasne. Zestawiając pierdolonego pigmeja, zjebów z jakiegoś forum , mnie i mych Zwyrodniałych Towarzyszy oraz nasze matki razem do kupy i rzygając na nas uczyniłbyś zaszczyt wszystkim wymienionym.
Czy o to Ci chodzilo? Zastanów się proszę.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 10:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Srajtaśma
DołączyÅ‚  2005-10-14

Ok. Pigmeja zostawmy w spokoju. Ale napisałem, że wyrzygałbym się na Was z przyjemnością.

WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 11:03 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Cieszę się więc! Ja należę do osób raczej nieufnych, więc nie wiem czy dałbym radę na Ciebie sie wyrzygać. Może gdybyśmy się lepiej poznali, a Ty zrobiłbyś mi ręką…

Podpis 

WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 11:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2553
DołączyÅ‚  2004-03-24

To co napisal MAD wspaniale oddaje idee vomitingu.  Choc nie jest to material dla świezynek. To juz, powiedzialbym, drugi stopnien wtajemniczenia, kiedy czlowiek zrozumial ze chce swiadomie rzygac, ale jeszcze nie wie na co i po co.

Od siebie moge dodac, ze mimo iz jestem ojcem chrzestnym CityVomiters to jeszcze nie doznalem zaszczytu bycia obrzyganym ani obrzygania kogos. Jak wiec widac przed nami wszystkimi jeszcze dluga droga do Prawdziwego Spełnienia.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 11:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Srajtaśma
DołączyÅ‚  2005-10-14

Ja już miałem przyjemność być zarzyganym! W przedszkolu, podczas wycieczki autobusem gdzieśtam, koleżanka obrzygała mój plecaczek, choć wiem, że celowała we mnie. Widać podobało jej się to, gdyż później patrzyła się na mnie z uśmiechem na twarzy. Niestety byłem zbyt malutki by odkryć w tym prawdziwą wartość i podtekst erotyczno-mentalny.
Czy autobus to miejsce publiczne?

WysÅ‚any: 10 GrudzieÅ„ 2005 03:31 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Jako, ze jestem pierdolonym jedynakiem, egosta, samotnikiem i wogóle… to tez nigdy nie byłem obrzygany. Obrzygaełm siebie kilkakrotnie i to tak całkiem konkretnie. Raz leżąc na plecach tongue laugh

Na kogo sie bym wyrzygał?
Np. na Franky’ego i na mojego qmpla Poohacza (który mam nadzieję, dołączy do nas wkrótce). Intymny charakter naszych relacji pozwala mi bowiem otworzyć się na Nich i pokazać im moje prawdziwe wnętrze. Wiem, że doceniliby mój czyn i odwdzięczyliby się tym samym. Jest to moim zdaniem kwestia czasu.

Nie będę pisał czym i kim rzygam ostatio, gdyż długo trzebaby pisać i jednym z celów powstania CV jest właśnie opisywanie treści, któymi rzygamy.

Podpis 

WysÅ‚any: 10 GrudzieÅ„ 2005 03:35 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  140
DołączyÅ‚  2004-09-25

w paru słowach:

“to czym rzygasz… odzwierciedla Twoje poglądy, przekonania i racje. To czym rzygasz określa jakim jesteś człowiekiem… Twe rzygi to twa dusza...”

Podpis 

http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/13/ds.gif
http://www.skizo.org/design/skizo_userbar.jpg

WysÅ‚any: 10 GrudzieÅ„ 2005 08:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

Osobę, która napisze post pod moim.

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 15 GrudzieÅ„ 2005 02:44 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2005-11-10

[quote author="Lenin"]Osobę, która napisze post pod moim.

Spoko Stary

Ja z checia bym obrzygal mieszanka wina z tanim browcem mooj urzad miasta na znak sentymentu i wspomnien zwiazanych z pierwszym zyganiem na panstwowy budynek III RP

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/2387/glitteryourwayec9c7410hq3.gif

pewnie nikt mnie nie pamiêta

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 10:46 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
DołączyÅ‚  2005-12-17

Hej co wy chcecie ja zostałem obsrany przez stos ptakuw rozumiem od tej pory paniczne bojes się pokemona Lepera ta nie to samo co rzygnieńcie ale zawsze coś no nie?

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 10:52 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Polski hydraulik
Rank
Liczba postów:  144
DołączyÅ‚  2005-12-13

chyba ktos tez narzygal na twoj mozg i znajomosc ortografi

Podpis 

Each time i look at You, I vomit
http://www.wielkarzeczpospolita.net/reklamy/cat.gif

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 08:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
DołączyÅ‚  2005-12-17

o kurwa sorrki za błędy pisałem szybko i się troche pomyliłem

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 09:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Polski hydraulik
Rank
DołączyÅ‚  2005-12-13

taaaa, debil jestes i tyle

Podpis 

WysÅ‚any: 18 GrudzieÅ„ 2005 04:38 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2005-11-10

o kurwa sorrki za błędy pisałem szybko i się troche pomyliłem

muehahah ?? ten kolo to jest jakies pseudo scwelone hujowe scierwo z ambicjami na zostanie japonka w czasie seansu bukakke co to za ksywa ?? LEGOLAS ?? muehahaha

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/2387/glitteryourwayec9c7410hq3.gif

pewnie nikt mnie nie pamiêta

WysÅ‚any: 18 GrudzieÅ„ 2005 07:49 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Polski hydraulik
Rank
DołączyÅ‚  2005-12-13

dziwka :D to osoba na ktora bym sie zjebal

Podpis