Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 6
2
Kogo lub co najchętniej byś orzygał?
WysÅ‚any: 20 GrudzieÅ„ 2005 01:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Legolas - lubisz zapewne Slipknot’a?
Wnioskuję po obrazku, zwanym w niektórych kręgach avachujem.
Nic to nie wnosi, ale chciałem okazać się mega_spotrzegawczym_chujem!

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 20 GrudzieÅ„ 2005 01:24 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Polski hydraulik
Rank
Liczba postów:  144
DołączyÅ‚  2005-12-13

łał

Podpis 

Each time i look at You, I vomit
http://www.wielkarzeczpospolita.net/reklamy/cat.gif

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 01:29 AM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  184
DołączyÅ‚  2005-11-10

Ale (tak nawiązując do wcześniejszej wypowiedzi Mada) Slipknot wcale nie jest taki fajny. Wręcz trochę żenujący, nie ma to jak Dżudasi, czy - właśnie jak to wynika z twojego chuj tekstu pod postem Slayer…
A tak po za tym to po raz pierwszy piszę na tej zarzyganej części forum…

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 04:01 AM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

a tak naprawde to nie ma to jak czeczeńskie pieśni patriotyczne - “czeczeński wilk rozerwie rosyjskiego psa”, “dzieci allacha zginą za naszą wolność” itd. szczerze polecam.

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 24 GrudzieÅ„ 2005 01:52 AM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  184
DołączyÅ‚  2005-11-10

a tak naprawde to nie ma to jak czeczeńskie pieśni patriotyczne - “czeczeński wilk rozerwie rosyjskiego psa”, “dzieci allacha zginą za naszą wolność” itd. szczerze polecam.

W takim przypadku radziłbym ci posłuchać Phila Colins’a.
Choć jabym jeszcze dorzucił tą w stylu: „Mistrzem Polski jest Legia, Legia najlepsza jest…” i tym podobny bełkot. To raczej należy zaliczać do Sajgonu niż Czeczeni, ale klimat menelii i barbariansów ma!

WysÅ‚any: 26 GrudzieÅ„ 2005 07:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

[quote author="ursus"]a tak naprawde to nie ma to jak czeczeńskie pieśni patriotyczne - “czeczeński wilk rozerwie rosyjskiego psa”, “dzieci allacha zginą za naszą wolność” itd. szczerze polecam.

Kurwa, bliska mi jet Sprawa Czeczenów. Mają przejebane i rozumiem ich opór.
Skąd te pieśni ursusie? Czyżbyś z wielką czcią rzygał mentalnie na Czeczenów? Naród to dumny i waleczny, a sprawa ich słuszna… Rzygajmy więc, by oddać im szacunek!

Podpis 

WysÅ‚any: 27 GrudzieÅ„ 2005 04:42 AM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

jeśli znasz jako tako rosyjski to właśnie w pieśniach czeczeni rzygają mentalnie na ruskich, ale w tak literacki sposób że nawet nugat (ś.p. moge chyba napisać? może jeszcze powstanie z martwych) by sie nie powstydził.  Dla zainteresowanych - Timur Mucurajew na http://www.bards.ru

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 27 GrudzieÅ„ 2005 04:55 AM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2005-11-10

[quote author="ursus"]jeśli znasz jako tako rosyjski to właśnie w pieśniach czeczeni rzygają mentalnie na ruskich, ale w tak literacki sposób że nawet nugat (ś.p. moge chyba napisać? może jeszcze powstanie z martwych) by sie nie powstydził.  Dla zainteresowanych - Timur Mucurajew na http://www.bards.ru

Zygam na ta twoja strone i na ciebie bracie bo za huja z niej wyczytac nie moge nic towarzyszu

i zygne jeszcze na madnessa nie wiem dlaczego ale ?? Tak smutno jakos

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/2387/glitteryourwayec9c7410hq3.gif

pewnie nikt mnie nie pamiêta

WysÅ‚any: 30 GrudzieÅ„ 2005 03:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Za chuja nie kumam tej strony bards.ru! Ale i tak dzięki za link’a!

Rzygam i na Ciebie TheBiT!!! Uśmiechnij się pojebie:-)

Podpis 

WysÅ‚any: 08 StyczeÅ„ 2006 12:49 AM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Burmistrz Strzegomia
RankRank
Liczba postów:  444
DołączyÅ‚  2004-09-28

Najchetniej bym narzygal na ryj jana Pawla II ale chuj niestety zdechl i kurwa zakopali go w jakiejs krypcie Exara Cuna i za pozno. W tej sytuacji pozostaje tylko donald tusk i rozwarta pizda jego splodzonej przez bezdomnego corki, ktora ma kile wrodzona po matce zarazonej przez Donalda.

Podpis 

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

WysÅ‚any: 09 StyczeÅ„ 2006 10:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Sraka z dupy
RankRank
Liczba postów:  247
DołączyÅ‚  2005-12-20

nugat jesteś popierdolony aż miło. ja bym także racingera faszyste dodatkowo, tomasza kurwe lisa i swą pierś

Podpis 

nie mo¿na braæ ¿yda zbyt powa¿nie

WysÅ‚any: 10 StyczeÅ„ 2006 12:28 AM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

[quote author="MADness"]
ad.1 Rzygając na kogoś okazujesz tej osobie niezmierne zaufanie, swoistą wież. Jest to bowiem prawie krańcowa forma zbliżenia się dwóch Vomiterów, lub też Vomitera i osoby niewtajemniczonej (rzyganie sobie wzajemne do ryja jest formą krańcową, którą z pewnościa poruszę na łamach CV). Rzygając na siebie i ciesząc się z tego faktu okazujemy bowiem wzajemne zrozumienie dla trudu vomitingu. Prócz trudu, dzielimy też wspólnie ulgę i cieszymy się nią. Rzygając więc na kogoś, Vomiter okazuje mu więc pozytywne uczucia. Nie myl więc tego czasem z dyshonorem.
Zalewając mnie strumieniami rzygów, pokazujesz mi, że czujesz ze mną więź, że liczysz na zrozumienie i poparcie. Zwykły szary, człek nie wychwici tego. Jednakze tym różnią się Vomiterzy od zwykłych ludzi, że potrafia dostrzec prawdziwe przesłanie spływającego po nich pawia.

Wiem, że Tobie - wysmarowany kałem - Nugacie nie musze tego uzmysławiać, ale niuważny Czytelnik mółgby minąć ten istotny wątek w vomitingu.
Cieszy mnie Wasze otwarcie i pozytywne nastawienie wobec Ś.P. Wojtyły oraz Ratzinger’a, wyrażane nawet w tak ekstremalny i bardzo wyrazisty sposób. Wstyd się przyznać, ale nie posądzałem Was o takie, jakby nie było, propapieskie podejście!

Z Bogiem!

Podpis 

WysÅ‚any: 10 StyczeÅ„ 2006 05:32 PM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
Sraka z dupy
RankRank
DołączyÅ‚  2005-12-20

ja kocham racingera i dlatego chętnie bym sie na niecho wycheftał. on jest dobry i pisze mądre encykliki papieskie, które ukazują mi jaką droga mam iść. dzięki niemu życie jest prostsze, wiem po prostu co jest dla mnie ważne. on na pewno to czyta i bóg też więc go pozdrawiam z tego miejsca. koffany racinger hihihi :*

Podpis 

WysÅ‚any: 12 StyczeÅ„ 2006 11:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Czy On naprawdę napisał już encyklike jakąś? Wow, szybki jest!

Anyway - ja też go bardzo lubię, ale nie aż tak. Nie rzygam na obcych:-)

Podpis 

WysÅ‚any: 13 StyczeÅ„ 2006 02:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 30 ]
Sraka z dupy
RankRank
DołączyÅ‚  2005-12-20

mógł se napisać mógł też nie, w kazdym razie ma bardzo mądre myśli swe i dobrze mówi. np mówi “miłujcie sie"- głębia tego tekstu mnie rozkurwiła i spoliła. jp2 też miał bardzo mądre np “miłujcie sie ludzie” “tam są kremówki” czy też “nie damy wam kurwa czarnychy prezerwatyw żebyście mieli aids”

Podpis 

2 z 6
2