Wow, jestem pod wrażeniem skumulowania myśli papieży, jakigo dokonałeś. Zebrałeś to, co najważniejsze w bardzo przejrzysty sposób. Myślę, że stanowisz materiał na znakomitego watykanistę! Jest jednak gdzieś topic o klechach, gdzie z powodzeniem możesz/możemy kontynuować chwalebne pieśni na temat Papieża:-)
Cieszę się, że rozważania dotyczące vomitingu zazębiają się z tematyka światopoglądu, religii!
Tytaj jeszcze warto przytoczyc pewna anegdote.
Pewnego razu matka Teresa z Kutaha wypelniala talerze swoimi wymiocinami aby nakarmic bezdomnych az tu nagle zobaczyla w telewizji papierza i jebnela!
[quote author="Nugat27"]Tytaj jeszcze warto przytoczyc pewna anegdote.
Pewnego razu matka Teresa z Kutaha wypelniala talerze swoimi wymiocinami aby nakarmic bezdomnych az tu nagle zobaczyla w telewizji papierza i jebnela!
Wyrzygałbym się na Otylię Jędrzejczak, coby poczuła wsparcie moje.
Adam Małysz też zasługuje na pawia prosto w gogle i wąsy - szczególnie zachęcające byłoby zrzyganie się na niego w momencie wybicia z progu.
jebie mnie sport ostatnio, ale rzygnąć na nich - czemu nie, w końcu ich szanuję i wogóle…
[quote author="MADness"]Adam Małysz też zasługuje na pawia prosto w gogle i wąsy - szczególnie zachęcające byłoby zrzyganie się na niego w momencie wybicia z progu.
Ale trafić przy takiej prędkości? To trzeba by być mocno najebanym, ew. osiągnąć tytuł „Vomit-Guild Mastera”, aby sprostać tak poważnemu Questowi.
Pracuje nad nowa technika rzygania ale jest jeszcze nie dopracowana. Prosze o pomoc. Madness mozesz wyprobowac ja przy okazji vomitowania Otylii. Otoz udajemy ze chcemy dziewczyne pocalowac z jezyczkiem i kiedy juz uda nam sie zlaczyc i uszzelnic otwory gebowe gwaltownie rzygamy. Niestety w praktyce nasza tresc zoladkowa czesto wydostaje sie przez nos laski, ktorej robimy psikusa i paskudimy sobie wlosy, koszule lub ewentualnie catsuit !
Sposob jak widac lekko zawodny ale po udosknaleniu moze rozwiazac problem glodu gdyz stwarza mozliwosc maksymalnego wykorzytania substancji odzywczych zawartych w tresci zoladkowej!
Pogadaj ze Zwyrolem Franki (bo to on pewnie trzyma za jaja to forum i dlategoż pozieleniało) aby we wpisach zamiast wysłany i data
było np wysrany i data, tudzież wyrzygany i data. :o
Ty jestes Franki, kurwa? Ty ? No!
Ja pogadam ze zjudwestką, niech mi na kapocie napisze “tomodelarosza” ! A potem węgiel cukru nie zapłaci za wydrwigrosz z basenem! Nie ja nie jem magolepu ! On klei się do jamy i tuby!
ej kosa zmień swoją ksywe na “cipsko” podskocz 2 razy wywróć sie jutro na chodniku i zaśpiewaj “oh brandenbura”. za swoje pomysły zasługuję na kopiec kreta.