Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 3
1
kidFuckers
WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 06:54 PM   [ Ignoruj ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
DołączyÅ‚  2006-06-04

Tak sobie myślę i siedzę, siedze sobie i myślę że w ramach podwyższania poziomu na forum pierdolne jakąś stronę dla pedofili, ale og?lnie to hujnia lekka bo coś na ten kształt zrobił już madness i wyglądać będzie to na hujowe naśladownictwo choć naśladownictwem być nie miało. Sajt wysrałbym gł?wnie po to żeby pobawić się nieco asp i c#, ale wiadomo - nie tylko formą człowiek żyje, można więc pierdolnąć sajt dla pedofili.
Jeśli myślicie że jednak zajebisty pomysł i już się trzepiecie na myśl że coś takiego będzie krążyło w sieci to powrzucajcie linki do jakichś hujowych teledysk?w z małymi dziewczynkami, albo fotki z g?wniarami siedzącymi na posągach z wielkimi kutasami. Jak narazie to spierdalam - ide dokończyć prackę domową.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 07:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

I tym oto akcentem CBŚ za moment pojawi się w drzwiach każdfego Dziwnotabletkowicza ;]

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 07:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-04

ha dobrze przemyślałem tę sprawę. Na sajcie w stopce w nieeksponowanym linku będzie link do disclaimera a w nim na wstępie że to tekst wyjaśniający dla przyjebów którzy nie załapali o co chodzi tak na prawdę w tej stronie. Tak na wszelki wypadek gdyby ktoś może niekoniecznie chciał mnie od razu pozywać, ale np, usuwać sajt z serwera bo szerzy jakieś tam zakazane treści.
Do tego kochani może będzie to dla nas furtka do kariery politycznej. Najpierw pozew i nagonka medialna, potem wszyscy wejdą na dt i zobaczą jacy jesteśmy zayebiści i zagłosują na tablety w najbliższych wyborach - będziemy takimi wykurwiście rozsądnymi i nieomylnymi szafarzami władzy ustawodawczej.

Podpis 

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 07:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Dokladnie Kosa… Witek, wystarczy, że zrobisz stronę dla kałożerców - będzie git smile

A tak szerzej temat traktując - Drodzy forumowicze, przestacie narzekać na poziom forum, bo to:
1) Lekkie nadużycie, gdyż w moim mniemamniu nic złego się z tym forum nie dzieje.
2) Takie pierdolenie to samospełniająca się przepowiednia. Pisząc nasty raz o chujowym poziomie tego forum faktycznie obniżacie jego walory, wdrukowując taką opinię innym.

Nie potzreba żadnych specjalnych akcji ratujących kondycję tego forum. Sztuczne wynajdywanie tematów i próby sztucznego ożywienia forum nie przyniosą nic dobrego, w mym mniemaniu.
Szczerze, to jeśli komuś się nie podoba, to chyba najlepiej zrobi klikając mały, czarny krzyżyk w górnym-prawym rogu okna przeglądarki. [/img]

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 07:27 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-04

mad źle mnie zrozumiałeś. Totalnie odwróciłeś to co myślałem do góry nogami. Nieopacznie rzuciłem text że to w związku z ratowaniem poziomu, ale to nie tak wygląda. Nie miałem zamiaru sprawiać by poziom był wyższy, miałem (i mam) zrobić sajt na którym problemy jutra opisałbym już dzisiaj. Taka total zjeba ( w twoim stylu niestety - bo daje ci to monopol na pisanie takich wymiocion) w moim mniemaniu była by dość fajna w kontraście z sajtami zawierającymi tony hujowego użalania się nad nietolerancyjnymi polaczkami i biednymi pedałkami którzy muszą między nimi żyć.
A tak poza tym to inspiracją może i były w jakimś stopniu twoje tabletki z ruchaniem trupów itd. ale pomysł wpadł do mojej głowy na wykładzie z filozofii (wątek był o postrzeganiu rzeczywistości i dynamice systemów wartości).

Podpis 

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 08:13 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="MADness"]
A tak szerzej temat traktując - Drodzy forumowicze, przestacie narzekać na poziom forum, bo to:
1) Lekkie nadużycie, gdyż w moim mniemamniu nic złego się z tym forum nie dzieje.

nigdy nic złego się nie dzieje, zawsze jest pełen luz, ale ostatnio ziomy pompują tu dużo rzadkiego gówna. i to jest problem.
Zamiast wsadzić mordę w kubeł, kiedy się nie ma nic ciekawego do powiedzenia, to pierdolą jak potłuczeni i liczą body county.

W tym momencie przypominasz mi MADness angielskiego gentlemana starej daty, który udaje że nic się nie stało, kiedy kot nasra w wentylator.

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 08:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-06-04

Dobra kurwa. Opuszczam was już dzisiaj. Dokończe w końcu do końca końcówkę laborki z programowania, a potem jakiś mały manifest pedofila i wytocze jakieś twarde argumenty dlaczego warto ruchać już od kołyski & o tym że nasza cywilizacja jest hujowa bo narzucamy sobie jakieś wirtualne chamulce.

Podpis 

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 08:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Czesacz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-02-01

ja mam biały krzyżyk na czerwonym tle

Podpis 

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 08:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Fakt Tangle, chciałem o tym wspomnieć - kiedy się nie ma o czym gadać, trzeba zamknąć ryj, o czym niektórzy faktycznie czasem zdają się zapominać. However, daleki jestem od nazwania tej sytuacji “gównem we wentylatorze”. Może zaiste mam coś z angielskiego gentlemana starej daty… Damn! Tangle, nigdy nie pomyślałem o sobie tak ładnie jeszcze smile Przemyslę to Towarzyszu, a Ciebie proszę o kulturalne skarcenie kogo trzeba, kiedy trzeba. Wiem, że to nie jest dla Ciebie zbyt komfortowa prośba. Nie oczekuję cudów. Proszę jedynie, być w konfrontacji z najbardziej rzadką kupą, umiał zabrać głos i wskazać śmierdzący problem. Ja sam zastanowię się nad nieco ostrzejszą pieczą, nad treściami na forum.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2006 11:06 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1313
DołączyÅ‚  2006-06-03
ja mam biały krzyżyk na czerwonym tlequote]
ojej, ja też. O proszę:
beztytuukk0.jpg

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 02:23 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="juggi"]

ja mam biały krzyżyk na czerwonym tlequote]
ojej, ja też. O proszę:

Heh, juggi, ja też mam Kaspersky’ego! I bardzo sobie go chwaliłem, aż przyszła informacja że moja kopia jest na czarnej liście kopii rąbanych. Więc program przestał się aktualizować. Ale dotychczasowe użytkowanie tak bardzo mi się podobało, że zdecydowanie kupię sobie oryginała. Polecam wszystkim ten program!

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 02:32 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1816
DołączyÅ‚  2006-07-10

aż przyszła informacja że moja kopia jest na czarnej liście kopii rąbanych

You are not alone! Skuteczny programik, liczę że ktoś, coś, gdzieś podłubie i znowu będzie fikał.

Juggi, odsłoniłeś sprośny kawałek swojego kompa, pokaż mi swój pulpit a powiem Ci kim jesteś.

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 02:47 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Czesacz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-02-01

a co sadzicie o NOD32? ja uzywam i sobie chwalem

Podpis 

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 03:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="LesPaul`"]

You are not alone! Skuteczny programik, liczę że ktoś, coś, gdzieś podłubie i znowu będzie fikał.

Moja kopia przyszła wraz z generatorem kodów, ale jakoś nie mam sumienia go użyć. W końcu niemieccy programiści zrobili dobrą, niemiecką robotę i wypada im za to zapłacić.

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 03:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  834
DołączyÅ‚  2006-06-27

widze też foobara… trafny wybór. lepszy od winampa (tryb tekstowy!!)

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2006 09:10 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  520
DołączyÅ‚  2006-09-26

NOD32

To ten co wyglada jak DOS ? raspberry
Mam zjanomego, ktory co dwa tygodnie zmienia antywirusa i
Zawsze mowi: “To najlepszym program antywirusowy”.
Po tygodiu ma wirusa a po dwoch zmienia prog.

Podpis 

In nomine Patris
Et Filii
Et Spiritus Sancti

1 z 3
1