Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
Jak sprowokować wymioty?
WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 11:34 PM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Wielu ludzi zadaje sobie to pytanie. Wielu z was, podjąwszy decyzje o świadomym pozbyciu sie tresci żołądkowych, zadaje sobie fundamentalne pytanie: jak mam sprowokowac wymioty?

Czasami zwykla trojpalcowka nie wystarcza. Nalezy dopomoc sobie w inny sposob, bo przeciez nasze marne ludzkie ciala maja ograniczenia. I nawet jesli duch rzyga, to cialo niekoniecznie chce.

Trzeba wiec je do tego przekonac.

Jak to zrobic? Jest wiele dobrych sposobow. Na poczatek podziele sie jednym, ktory mielismy okazje przetestowac z MADnessem w liverpoolskim parku z calkiem niezla skutecznoscia.

Otoz, sprawa jest banalnie prosta. Wymaga zakupienia w jakims sklepie spozywczym najbardziej oblesnego napoju gazowanego. My za swoje dwulitrowe podajrze butle zaplacilismy po 25 p. Nie jest to duzo. Zaryzykowalbym stwierdzenie ze jest to nawet bardzo malo.

Po zakupieniu oblesnych cieczy (o smaku truskawki, malin i pomaranczy) bylismy gotowi. Tutaj zaczynaja sie schody bo trzeba owa smierdzaca cukrowana wode wlac w przelyk mozliwie najszybciej. Co2 zrobi swoje. Przy dobrym wyniku mozna porzygac sie juz po litrze. Ja musialem wychalc w sumie dwa, poniewaz moje cialo nie bylo jeszcze wycwiczone do rzygania na zawolanie.

To tyle, czekam na wasze sposoby na sprowokowanie efektownej fali wymiocin.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 06 GrudzieÅ„ 2005 11:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Srajtaśma
Liczba postów:  35
DołączyÅ‚  2005-10-14

Jajko! Jajko jest bardzo dobre. Często wraca osamotnione, jednak przy odrobinie szczęścia weźmie ze sąba reszte treści żołądkowych. Wystarczyć powinno zwykłe jajko. Działania zbuków nie testowałem, lecz efekt powinien wystapić tym bardziej.

WysÅ‚any: 09 GrudzieÅ„ 2005 04:07 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  140
DołączyÅ‚  2004-09-25

ehh… jako że
alkohol został ostatnio skreślony z listy moich “wspomagaczy vomitingu”
(najbardziej to lubiałem tanie wina...)

jednak pozostała mi ciekawa umiejetnosc, ktora dzieki wielu imprezom i przy pomocy wielu litrow alkoholu jest naprawde przydatna mianowicie: swojskie, bardzo czesto stosowane wspomagacze… twoje “dwa palce” smile

pochwale sie a co mi szkodzi… wyszkolilem sie do tego stopnia że zawsze w dosłownie 2-3 minuty potrafie się doprowadzic dzieki sprawnym paluszkom do wymiotow, nawet jak jestem o pustym żołądku! (takie rzyganie powietrzem jest takze zajebiscie przyjemne, jednak dla “ogladajacych” akt vomitingu nie jest juz moze tak spektakularne wizualnie, pozostaja tylko efekty audio na wysokim poziomie no kurwa DTS 5.1)

Podpis 

http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/13/ds.gif
http://www.skizo.org/design/skizo_userbar.jpg

WysÅ‚any: 10 GrudzieÅ„ 2005 03:19 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Palce są bardzo przydatne w kultywowaniu vomitingu. Są różne wersje - dwa, trzy, jeden palec. Ja osobiście stosuję dwa lub jeden (przez rzesze określany swojsko ‘fucker’, a przeze mnie zwany ‘prowokatorem’) palec do prowokowania wymiotów.
Jednakże większość odbywa się w umyśle. Bez odpowiedniego nastawienia trudno się wyrzygać. Warto też pomóc sobie mięsniami brzucha. Kurcząc żołądek można bowiem dojść do wymiotów, często bez użycia palca. W tym konkretnym wypadku przydatna bywa kawa. Poranna kawa, na pusty żołądek jest również bardzo użytecznym rozwiązaniem. Wypita szybko częstokroć chce wrócić na zewnątrz. Pomagając sobie mięśniami brzucha i ewentualnie palcem/palcami można w bardzo szybki i dość niekłopotliwy sposób dojść do torsji.

Innym bardziej spektakularnym sposobem jest noszenie ze sobą pojemnika z padliną Dobrym przykładem, który zalecam, jest martwy gołąb w słoiku. Rozkładające się mięso - jego widok i zapach dostarczaja wystarczających powodów aby się zrzygać.

Są jeszcze inne sposoby, które znajdą swe miejsce w dziale roboczo nazwanym “Jak zacząć”, na stronie CV. Czekam na kolejne wasze sposoby, gdyż one również znajdą swe miejsce we wspomnianym już dziale.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 10 GrudzieÅ„ 2005 03:41 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Osrana morda
Rank
DołączyÅ‚  2004-09-25

tak tak, żeby uściślić moją wcześniejszą wypowiedź dodam iż:

stosuję metodę “dwa palce” a dokładniej “fucker + pointer” czyli wskazujący + wyżej wspomniany przez MADnessa

plus do tego pozycja (choć po spozyciu alkoholu trudna do utrzymania)
najlepsza to wyprostowane nogi i idelny pokłon do przodu (robimy takie L obrócone) wraz ze wspomnianymi również skurczami brzucha (ja zawsze go wciągam jak najbardziej w ostatecznym momencie “rzygania” co jeszcze zwiększa doznania).

Podpis 

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2005 01:59 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2005-11-10

najtansze wino+Najtansze piwo (dorzsze niz 1 zl nie wchodzi w gre) LiDL,Tesco,Biedronka jest to akt rzygania calkiem swiadomy poniewarz mieszajac pol wina i pol piwa zyga sie w pelni trzezwym wszytkim co sie mialo w zaladku a takze tym winiaczem i browcem ja z pelna premedytacja obrzygalem tak urzad miasta w gdyni conajmniej 2 razy

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/2387/glitteryourwayec9c7410hq3.gif

pewnie nikt mnie nie pamiêta

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2005 11:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Doskonale!
Mix jak najbardziej zajebisty. Jak z doznaniami smakowymi?

Jest bowiem miło, gdy rzyga się czymś smacznym! Mi np. dobrze rzyga sie napojami niegazowanymi, o smaku pomarańczowym lub winogronowym (np. Hoop lub Zbyszko, lub wersja burżujska - Tymbark). Ciekawie wymiotuje się mlekiem;-) Delikatnie tak jakoś…

Podpis 

WysÅ‚any: 13 GrudzieÅ„ 2005 11:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Osrana morda
Rank
DołączyÅ‚  2004-09-25

ooo propo mleka, to pamietam wspaniałe pod względem kolorystycznym bełty jakie wyprodukował mój kumpel na dworcu w moim szmacianym miescie (nie nie w Krakowie, tylko tam skad “pochodze")
mianowicie wczesniej nawpierdalał sie surowej marchewki jak jakiś pierdolony królik a pozniej chlał wóde przepijając to mlekiem:

mozaika pomarańczowo biała była godna samego Picassa!

Podpis 

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2005 12:34 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Ja się czułem niczym Pan Kleks, gdy rzygałem fioletowym (granatowym?) napojem o swojsko brzmiącej nazwie ‘Powerade’. Bylo piekne to doświadczenie wizulane. Zdziwiem sie kurwa, bo takie kolory rzadko wychodza ze mnie… Ale ogólnie rzygało się tym napojem miło i niesmak w ryju nie był aż tak chujowy.

Co do akcji z mlekiem - cóż, napój ten jest dość ciężki i stosunkowo łatwo się nim rzyga, co najładniej udowodniono w programie ‘Jackass’, pijąc mleko na wyścigi. Nie ukrywam i nigdy nie ukrywałem, że odcinek z mlecznymi zawodami bardzo mnie zainspirował do promowania vomitingu. Przykład ten jest więc modelowy dla każdego szanującego się City_Vomitera.

Podpis 

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2005 01:58 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2005-11-10

Doznania smakowe...hmmm inwestujesz w Gume Orbit,Airwawes
Z orbitem Mietowym Masz lekki smak Wódki
Z Airwawes Mash leki zmak Mandarynek
Z Airwawes JAgodowymi Smakuje Tofi

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/2387/glitteryourwayec9c7410hq3.gif

pewnie nikt mnie nie pamiêta

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2005 07:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Osrana morda
Rank
DołączyÅ‚  2004-09-25

[quote author="MADness"]
Co do akcji z mlekiem - cóż, napój ten jest dość ciężki i stosunkowo łatwo się nim rzyga, co najładniej udowodniono w programie ‘Jackass’, pijąc mleko na wyścigi.

ooo tak smile Jackass oraz panowie z Dirty Sancheza daja mi wiele radosci w weekendowe wieczory smile kiedy zasiadam przed zjebanym emtivi.

mnie sie przypomina odcinek jak wpierdalali jajka na czas… to tez było rzyganko jak trza!
mysle ze mozna by kiedys tez zorganizowac takie ogolno krajowe zawody po d szyldem CV! Co wy na to?! sprobojemy wpisac sie do ksiegi guinessa
pod haslem “najwieksza przestrzeń zarzygana jajkami “

Podpis 

WysÅ‚any: 14 GrudzieÅ„ 2005 09:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Pomysł dobry, lecz wpierw musimy sie dobrze zgrać, poznać, by snuć dalesze plany…
Jajka, jak już z resztą wspomniano tu, także dobrze działają. Surowe to już totalny odpal!!!

Podpis 

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 01:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

Kulebiak na szybko

30 dkg kiszonej kapusty
1 Szklanka maki
3 łyżki cukru
20 dkg drożdży
Wszystko należy wymieszać zmiksować i zalać mlekiem lub kefirem.
Następnie zjeść i popić zimnym piwem.
Czas oczekiwania na kulebiaka ok. 15 min.

żeby było jasne - z joemonster.org. chyba powinno działać?  :twisted:

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 20 GrudzieÅ„ 2005 12:57 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

w ten przepis nie wątpię;-)
Ursus - sprawdź i opisz

Tak poza tym - dobrze Cię widzieć znowu!

Podpis 

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 06:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Wspaniale Rzyga mi się po winie “Black Currant” (or something). Ogólnie jabole łatwo wychodzą… Ale ten jebany jest qrewsko efektywny.

Podpis 

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 08:35 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  566
DołączyÅ‚  2006-02-15

pół szklanki wody + tyle soli ile tylko da się przełknąć....

albo jajka z niespodzianką (małym, zgrzytającym między zębami kurczaczkiem)

albo tak z pół ramy wstrętnych fajek (jeżeli jest się po alko i chce a nie może, to i 2 faje wystarczą)

no i oczywiście paluszki

1 z 2
1

‹‹ RzygajÄ…c w Kraka Grodzie      Premiera! ››