Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 2
2
Jak sprowokować wymioty?
WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 09:23 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

[quote author="rathnait"]pół szklanki wody + tyle soli ile tylko da się przełknąć....

albo jajka z niespodzianką (małym, zgrzytającym między zębami kurczaczkiem)

albo tak z pół ramy wstrętnych fajek (jeżeli jest się po alko i chce a nie może, to i 2 faje wystarczą)

no i oczywiście paluszki

pamiętaj, że najfajniej jest gdy rzygowiny nie powodują dyskomfortu podczas heftania. Inaczej mówiąc - powinny być smaczne… Wtedy łatwiej jest zająć umysł wyższej rangi sprawami i czynić vomiting bardziej wzniosłym.

Ja nie palę, nigdy nie paliłem i nie będę. Co do innych sposobów Twych - cóż, paluszki są w moim przypadku osiagalne, aczkowliek wcale nie powodują wymiotów. Chyba, że z sezamem… Takich bowiem nie lubią. Ale zwykłe słone - są zajebiste… Paluszki są suche, absorbują wodę, utrudniaja rzyganie… Chyba że masz jakiś pomysł, by się nimi wyrzygać. Ale po paluszkach, dajmy na to firmy Lajkonik, wcale nie chce mi się rzygać.

Sprecyzuj Kotku o co chodzi.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 10:57 PM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  566
DołączyÅ‚  2006-02-15

chodzi mi o ręczne paluszki i subtelną palcówę gardłową…

bełty bywają smaczne?

(jeśli mi sie zdarza to po alkoholu, a to za dobre nie jest...)

WysÅ‚any: 06 Marzec 2006 02:57 PM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

było!!

nie chce mi się szukać ale na bank mleko i mandarynki (nie mylić z mandrylami)

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 06 Marzec 2006 04:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Ursusie, Twoja spostrzegawczość godna jest podziwu!

Brabo!!!
Przynajmniej Ty czystasz i przyswajasz mądrości z Tego forum… Jestem wzruszony. £ebski z Ciebie chujek i dobrze się z Tobą chleje. A i wpierdol spuścić z Tobą u boku też się da, boś marynarz prawdziwy - także z charakteru. Tyle wazeliny…

Zaiste było, ale na poprzedniej stronie tego tematu… Nie będe jednak siebie cytować, bo popadnę w narcystyczne zapędy… Jako pierdolony jedynak i tak mam do tego tendencje, a cytując siebie samego tylko to pogłębię.

Rzygi nigdy nie są na tyle smaczne, by je np. magazynować i pić, jako napoje chłodzące lub gorące kubki… Chociaż może i bywają całkiem interesujące w smaku… Lekka nutka kwasów żołądkowych dodaje tejże subnstancji smaczku, niczym imbirowy posmak w przypadku ‘piwa’ Gingers.

Generalnie jednak nie ma co się zachwycać smakiem rzygów. Są chujowe w smaku, każdy to wie… Jednakże mogą być czasem mniej chujowe, co powduje, że rzyganie nie jest już takie tragiczne. Dlatego wątek ten jest także bardzo ważny… Myślę, że zasługuje na oddzielny topic nawet, albo i na dłuższe rozważania na łamach CV.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 07 Marzec 2006 09:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

wyobraźcie sobie że kiedyś wyjebałem z kumplem alkoholikiem całego koniaka napoleon vsop 5 letni i popijaliśmy mlekiem!
kurwa, co się ze mną działo!:
rzygałem takimi ciężkimi kluchami wyglądającymi niczym bryndza sądecka, tylko smakowały bardziej chujowo!

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 03 KwiecieÅ„ 2006 12:31 AM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Gównojad
Liczba postów:  6
DołączyÅ‚  2006-04-02

naj-kurwa-lepszy sposob na zhaftanie sie(dziala zawsze i mozliwy dowykonania w kazdych warunkach - np. niechciane wyklady tudziez lekcje) - 2 tabletki plussssssssssssssssssssza lub cos w tym stylu polknac w calosci lub w mozliwie jak najwiekszej formie. popic to ok.1 litrem (moze byc wiecej) wody mineralnej gazowanej. nie zaszkodzi takze poskakac odrobine(moga byc przuszki lub przysiady). dziala zawsze.  haft jest dosc spektakularny - niczym fontanna :D :D :D

Podpis 

Ze mn± mo¿na tylko
Pój¶æ na wrzosowisko
I zapomnieæ wszystko
Jaka epoka, jaki wiek,
Jaki rok, jaki miesi±c, jaki dzieñ
I jaka godzina
Koñczy siê,
A jaka zaczyna.

WysÅ‚any: 17 KwiecieÅ„ 2006 02:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
DołączyÅ‚  2006-04-03

Rzyganie na zawołanie

Kochanie Rzygłoszczaki !!!

Ąadne z Was nie podało najtańszego i najszybszego sposobu sprowokowania pawia.

Jest to zmodyfikowana metoda dwóch palców.
Banalnie prosta i niebywale skuteczna, albowiem w prostocie tkwi siła.

Opis metody:
Palecem wskazującym jednej ręki gilgamy sobie w gardziołku.
Palec wskazujący drugiej ręki wkładamy sobie w dupsko.
Jeżeli odruch wymiotny się nie pojawił, natychmiast zmieniamy palce.
Paw powinien pojawić się napewno.

Jakby to nieposkutkowało, należy zaprośić do współudziału kolegę, lub koleżankę i wsadzić palec drugiej rąki w jego, bądź jej dupsko.
Powinno poskutkować.

Miłej zabawy:-))

Podpis 

Czo³em Rzyg³oszczaki

http://www.doodie.com

2 z 2
2

‹‹ RzygajÄ…c w Kraka Grodzie      Premiera! ››