Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

4 z 4
4
Ide do wiezienia!!!!!!!!Pomózcie!!!!!!! 
WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2006 02:48 PM   [ Ignoruj ]   [ # 46 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  712
DołączyÅ‚  2006-01-06

[quote author="Wujo"][quote author="dummy"]
nie mam nic przeciwko bolcowaniu ale nie lubię jak przedtem ktoś mnie zastrasza i ryje psychikę. No coż można mnie zamknąc, rzeczywiście.

yyyyyyyyyy........chodziło mi o bolcowanie twego opo-kurwa-nenta.Zamykanie w psychiatryku również dotyczyło jego....yyyyyyyyyy...no właśnie…
no chyba,że ja czegoś nie zrozumiałem....to wtedy cię zabolcuję na śmierć za to,że wykorzystujesz moją ‘tępotę’ :D

[quote author="dummy"]eeeee wole się jebac z ogórkiem albo z kimś wrazliwym spokojynym i normalnym

to miłe.Fajnie,że sa jeszcze na świecie dziewczęta,które wola spokojnych facetów.Słodko.

Spokojnych?
Generalnie brakuje nam w tym arabskim kraju facetów ktorzy nie byliby rozhisteryzowanymi dzieciaczkami...albo coś w ten desen

Podpis 

http://plfoto.com/40848/autor.html

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2006 03:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 47 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
DołączyÅ‚  2006-08-05

[quote author="dummy"]
Spokojnych?
Generalnie brakuje nam w tym arabskim kraju facetów ktorzy nie byliby rozhisteryzowanymi dzieciaczkami...albo coś w ten desen

to ładne co piszesz,ale żby ten post nie spierdolił w chuj wie jaką stronę(jak zwykle na DT) to informuj na bieżąco o kolejnych mrocznych akcjach niejakiego thorina.... :D

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2006 04:10 PM   [ Ignoruj ]   [ # 48 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  355
DołączyÅ‚  2006-05-06

dummy widzisz akcje pod olympią? od rana kręcą sie kryminalni. ktoś przyjebał granatem. Moja czerwona bryka została uszkodzona!!!

Podpis 

Mam ochotę wysrać się na Was, ale szkoda mi gówna!!!

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2006 04:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 49 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
DołączyÅ‚  2006-01-06

[quote author="żyrafa"]dummy widzisz akcje pod olympią? od rana kręcą sie kryminalni. ktoś przyjebał granatem. Moja czerwona bryka została uszkodzona!!!

widzialam......
Nie wiem co się działo Podeszlam do jednego ein zwei polizei i zwierzyl mi się że pisze bloga....I że jego znajomi mają syrenkę...To mile młode malżenstwo. Niestety okazalo się że wokół dwoch młodych policmajstrów(wiek około 60 tki)kreci się mniej więcej 786 zorganizowanych grup przestępczych babć. Jedna zwierzyla mi się że niejako ¯yrafa ¯aneta S.  wysadziła 3/4 bloku w powieCZe! Wtedy podjęlam tą męską decyzję. Kupię kapustę czerwona i zrobię bigos.
Wiem że nikt nie powstrzyma hiszpańskij inkwizycjii Tym bardziej że moi znajomi maja syrenkę.........To mile młode malżeństwo....wink

Ale co tak na prawdę zaszlo wokół bloku Podmiejska Czydzieści Cztery?

To wie tylko AS....Pani Jola kocha Asa...I co Pan na to Panie Janku?…

Podpis 

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2006 05:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 50 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  834
DołączyÅ‚  2006-06-27

kocham dummy. Mam ochote posmyrać paluszkami jej seksi dekolt i zobaczyć co sie za nim kryje? może św. mikołaj?

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2006 06:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 51 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  355
DołączyÅ‚  2006-05-06

Dummy to były porachunki gangów. Cos jebło nad ranem (nie wiem bo mnie nie było), wyjebało szyby, mój opel jest ranny. Ogólnie zajebista akcja: otoczyli teren, na dachach zasadzają sie snajperzy. No i qrwa przyjechali polucjanci z Poznania!!! Dummy to Krzyś… Endlich go poznam…

łłłłłłłłłłłłłlllo qrwa!!!! Telewizja!!!! Zobacze swój full wypas Wagen w telewizji!!!!

Lece pod blok zaprzyjaźnić sie z polucjantami

Podpis 

Mam ochotę wysrać się na Was, ale szkoda mi gówna!!!

WysÅ‚any: 27 GrudzieÅ„ 2006 02:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 52 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
DołączyÅ‚  2006-01-06

[quote author="żyrafa"]Dummy to były porachunki gangów. Cos jebło nad ranem (nie wiem bo mnie nie było), wyjebało szyby, mój opel jest ranny. Ogólnie zajebista akcja: otoczyli teren, na dachach zasadzają sie snajperzy. No i qrwa przyjechali polucjanci z Poznania!!! Dummy to Krzyś… Endlich go poznam…

łłłłłłłłłłłłłlllo qrwa!!!! Telewizja!!!! Zobacze swój full wypas Wagen w telewizji!!!!

Lece pod blok zaprzyjaźnić sie z polucjantami

und?
Był?

Podpis 

WysÅ‚any: 27 GrudzieÅ„ 2006 02:12 PM   [ Ignoruj ]   [ # 53 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
DołączyÅ‚  2006-07-28

Wasze miasto, to prawie jak kosowo.

Podpis