Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

3 z 5
3
Oddawaliście już dzisiaj stolec?
Wysłany: 28 Grudzień 2006 06:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 31 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  834
Dołączył  2006-06-27

klocek najtańszym narkotykiem. Ja dzisiaj od rana wstrzymuje. W sumie po prostu nie chce mi sie iść go stawiać. Za to leci dzisiaj jedyny sensowny zajebisty serial w TV a mianowicie “FALA ZBRODNI”. Powaga. Dla mnie ten serial KOPIE W DUPE. ... Znając życie po czołwce zachce mi sie srać tak bardzo że bede musiał iść go postawić. Ironia losu, prawo murphego i troche magii.

Wysłany: 28 Grudzień 2006 06:48 PM   [ Ignoruj ]   [ # 32 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2075
Dołączył  2005-12-30

[quote author="Major"]jak człowiek sobie walnie klocka, to swiat staje sie lepszy, świat staje sie weselszy :!:

Niekoniecznie. Jak Nasz Wuj walnął, to zaczął krwawić. Nie wygląda teraz na weselszego…

Wysłany: 28 Grudzień 2006 06:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 33 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
Dołączył  2006-07-28

Tato, jak walnął kloca, to uśmiech wykwitł jak orchideaa na jego ustach, niestetyż podtarł się za bardzo mocno mocno.

Podpis 

...

Wysłany: 28 Grudzień 2006 07:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 34 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1244
Dołączył  2006-06-04

Txt ktrym zczęstował mnie ostatnio mj 13 letni braciszek.
- Cieszę się że jest u nas lustro w kiblu. Czasem jak tak sobie siedzę i mi się nudzi to sobie głpie miny robię, a ostatnio jak się odlewałem to taką minę śmieszną zrobiłem że aż się posrałem ze smiechu.

A tak btw. tak dzisiaj jestem juz po kupaniu.

Podpis 

http://img529.imageshack.us/img529/1456/playoggsmallsb4.png

Wysłany: 28 Grudzień 2006 10:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 35 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  343
Dołączył  2006-12-03

kruca, dziś mam jakieś dziwne rewelacje gastryczne. rano walnąłem prędkiego bezmyślnego bolca by oczyścić przepełnione trzewia. i tu zaczął się bal, bo około godziny 14.00 spożyłem pł paczki moreli suszonych (200 gram) i od tej pory mam tak kurewskie GAZY, że nie widze dalej niż 1 metr, ściany zaczynają się topić, zwierzęta domowe zdechły a domownicy spierdolili. uznałem, że ewidentnie najlepszą metodą na pozbycie się tej uciążliwej dolegliwości będzie konkretna sraczka. udałem się więc natchniony do mej świątyni dumania, spocząłem na tronie i oddałem się lekturze ‘trans-atlantyku’ Gombrowicza. sraczka nie przyniosła jednak ulgi oprcz niewątpliwie wyjątkowych doznań estetycznych. już przy podmywaniu poczułem coś wzbierającego w moich trzewiach… ponadto chce mi się żygać po tym jak spontanicznie zrobiłem sobie 200 pompek… słaby ten układ pokarmowy mj, wytruty alkoholem i stołwkowym żarciem…

Podpis 

http://img172.imageshack.us/img172/1081/userbar342593ok5qu8.gif
I guess I should know
The limits of the world
There are moments I find myself
Not breathing at all ...

Wysłany: 29 Grudzień 2006 12:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 36 ]
Wąsata kurwa
Rank
Liczba postów:  93
Dołączył  2006-12-12

Powinienes zjeść kilka sztuk gruszek suszonych, naprawde zdziwiłem sie kiedys jaka moc sie w nich ukrywa. Po sporzycu sporej ilośći magicznych suszonych gruszek małem wykreślone reszte dnia z życiorysu - znaczy musiałem zniknać w samotni.

Wytruty alko? ale pomys jak tasiemce toje maja radośnie.

Podpis 

Wbrew obiegowej idei sowo nie ley u pocztku wiata; Czowiek mwi tak jak pies szczeka, by wyrazi wcieko lub lk.

Wysłany: 29 Grudzień 2006 12:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 37 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  849
Dołączył  2004-09-25

Ja już dzisiaj spełniłem swj obowiązek i obsrałem służbową muszlę.

Co do reminescencji sraczkowych to jakiś miesiąc temu nażarłem się orzechw włoskich, ktre moi starzy dostali od jakiś znajomych. Następnego dnia w pracy miałem srakę tak mnie skręcało i miałem tak potworną srakę, że myślałem, że duszę zdefekuję.

Podpis 

Prosz nie krzycze na naszego pracownika. Nie mamy paskiego paszcza, i co Pan nam zrobi?
"Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats."
H. L. Mencken

Wysłany: 29 Grudzień 2006 12:56 PM   [ Ignoruj ]   [ # 38 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

Pewnie były zbutwiałe.

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 26 Styczeń 2007 03:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 39 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  25
Dołączył  2007-01-25

Oczywiście zrobiłem dzisiaj małe “co-nieco” i to dwa razy...w porcjach skromnych gdyż rwnież jestem trochę chory i mało spożywam…
Ale co najgorzej wkurwia mnie podczas srania....
1) jak zapomne przed sraniem spuścić czyjąś urynę (np. w pracy) i jak nie chlupnie, jak nie świśnie tym moczem po pośladkach...z mety ide się kąpać!!
2) wkurzają mnie tzw. plastusie...cieżko wychodzą, ciągną się no i ucinacz sobie z nimi nie radzi...to tak jak byście chcieli przeciąć nożem zawieszoną w powietrzu gąbke....po prostu fekal klei się do zwieraczy, a te z kolei ciach, ciach...ciach.ciach....i nic - zostaje taki sopelek , ktry potem oczywiście elegancko zostaje rozsmarowany po mojej czekoladowej rozecie i kudełkach!
dlatego podziwiam w szatni tych gości w białych majteczkach...muszą se chyba myć dupę po sraniu i golić te rodzynogenne kudełki w dupce...ale są chyba gejuszkami…

Podpis 

ycie jest pikne powiedzia prosiaczek...i skoczy w przepa...Ssij pa bracie!!!

Wysłany: 12 Marzec 2007 07:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 40 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  343
Dołączył  2006-12-03

ooo tak! cż za refreshment! cool breeze! ten chłd marmurowego klopa. ta jasność jarzeniwki. ta świeżość. ten aksamitny dotyk pozłacanej pokrywki na srajtaśmę, w ktrą wtulam ryj… explicit!

Podpis 

http://img172.imageshack.us/img172/1081/userbar342593ok5qu8.gif
I guess I should know
The limits of the world
There are moments I find myself
Not breathing at all ...

Wysłany: 23 Marzec 2007 02:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 41 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
Dołączył  2006-07-18

chciałem się pochwalić swoją figurką Zigguratem dla wilkiego Manitou. Długości około 40 centymetrw (nie przerywany) na oko oceniam że tak z 1,5 kg. To była pierwsza rzacz od dawna z ktrej jestem taki dumny ;]

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

Wysłany: 26 Marzec 2007 02:40 AM   [ Ignoruj ]   [ # 42 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1802
Dołączył  2006-07-10

Pytanie na śniadanie

jak charakter wpływa na konsystencję stolca?
Abstrahując od wpływu jedzenia, czyli dajmy na to taki przykład, że bardziej nerwowe osoby strzelają twardymi jak dębina klockami, a ludzie wyluzowani prują wirami...? jest tak czy nie, potrzebuję do pracy inż

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

Wysłany: 24 Kwiecień 2007 01:10 PM   [ Ignoruj ]   [ # 43 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  538
Dołączył  2007-04-03

Wczoraj zaslyszana fajna fekalna historia. Mj kumpel miał urodziny szefa w pracy. Wdzięczni pracownicy kupili mou jakiś zjebany tort. On miły częstował wszystkich i było… sranie i żyganie na 102. Ponieważ w firmie niema przebacz w pracy byli wszyscy i korkowali się pod sraczem. Jedyny mj kumpel był zdrowy. Powd od kilku dni był na gazie. Wieczorem po pracy poszedł na lekcje angielskiego. Tu zaczyna się wątek fekalny. Było to na 3 dni po urodzinach szefa. Przez ten czas ani razu sie niewysrał był biedak. Sraka przycisneła go w trakcie zajęć. Na pierszej przerwie oczywiście pobiegł do kibla. Całe 30 minut przerwy spędził na meczeniu kreta. Po wysciu poszedł na zajecia ktre sie rozpoczynały. Zajęcia sie jednak nieodbyły z powodu smrodu. Wszyscy mysleli że to awaria kanalizacji. Prawda była zgoła inna…

Podpis 

"Lecz wikszo pi nadal przez sen si umiecha
A kto si zbudzi nie wierzy w przebudzenie"

Mata kurwa co chceta!! Taki ze mnie wity mikoaj.
http://i14.tinypic.com/5yvowah.jpg

GG 9114114 Piszta bo si nudz!!

Wysłany: 23 Grudzień 2007 12:05 AM   [ Ignoruj ]   [ # 44 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  2
Dołączył  2007-12-22

nie wiem kurwa czemu po wypiciu wogy z ogorkow kiszonych mam rozwolnienie jak huj.
kuz drugi raz. moze dupa mi sie zepsula?

Wysłany: 23 Grudzień 2007 01:33 AM   [ Ignoruj ]   [ # 45 ]
Odbyt pawiana
RankRankRank
Liczba postów:  755
Dołączył  2007-11-06

rolleyes

Podpis 

rolleyes rolleyes rolleyes

3 z 5
3