Celem zacieśniania więz?w na forum, zapraszam do kolejnej zabawy.
Jutro niedziela - sylwester. Oznacza to, że większość sklep?w będzie zamknięta. Doprowadza to do tego, że większość os?b alkohol kupiła dziś, lub jeszcze wcześniej, możecie więc zaprezentować na forum (najlepiej w formie zdjęć), co będziecie pić w ten rozjebany jak dupa starej arkadego dzień.
Mj zestaw to:
na 31.12
Oczywiscie wcześniej wypiję sobie jakieś piwko albo kilka
na 01.01
rano winko, nazwa i butla jak na fotce, ale będzie ono czerwone. Coś zjem i chleję dalej. Skupię się na żbrwce z sokiem jabłkowym albo Sobieskim Sweet-Bitter.
+ dużo dobrego żarcia.
A właśnie, jaki jest wasz stosunek do zakąszania? Ja najbardziej lubię popijać wdeczkę pod jakieś dobre żarełko. Ale wiem, że dla dużej ilości miłośnikw czystej zakąski to strata czasu. Kręciłem kiedyś z laską, ktra w ogle nie była w stanie pojąć jak można jeść i pić alkohol w tym samym czasie.
Więc jak?
Zakąszanie jak najbardziej - pod piwko czy wdeczkę lubię wpierdolić coś gorącego, tłustego i ostrego - kebaby, zapiekanki, pizza, te sprawy. Zasadniczo nie lubię ogreczkw czy grzybkw - wdka jest ostra, zakąska powinna ją rwnoważyć, a nie podbijać.
Tegorocznego Sylwestra sponsoruje przede wszystkim Kamikazeeeeeee!!! :D czyli zaopatrzamy się w duże ilości Bolsa Blue, Bolsa czyściutkiego, cytrynki i będziemy shake’ować :D W zeszłym roku raczyliśmy się głwnie Wściekłymi Psami (do ktrego to drina czuję po dziś dzień jakąś niewyjaśnioną niechęć :])
.
MajFejvryt rżowe Carlo Rossi, szampanSzampanszAmpanDużoSzampana, obowiązkowy i przepisowy ¯ywiec oraz na śniadanie grzane czerwone wino
.
Oraz co tam kto tam po drodze przyniesie, a będzie warte sprbowania
.
A! Jeszcze Ballantines
I się jeszcze czaję od jakiegoś czasu, żeby sprbować likieru Midori, ale takie ulepki to się chyba na Sylwestra nie nadają :] A tym bardziej same :]
.
EDIT: hm, kurde, tak mi przyszło do głowy, że po jaką cholerę się tak rozdrabniać - może zmieszam wszystko od razu razem, efekt będzie taki sam :D
JeJ! Jak tu tak wrzucacie obrazkowo, to ja też zapodam :D Malutkie, żeby nie zajebać dużo miejsca
.
Oto tak:
++==:(
(sok malinowy + tabasco + Smirnoff = Mad Dog = ble :?)
.
+ + = =:)
(Bols + Bols Blue + sok z cytrynki = Kamikaze = cacy )
.
++++++=:D :D :D
(¯ywczyk + Carlo Rossi Rosé + Kamikaze + Szampan + Ballantines + Midori + Grzaniec = Sylwester ‘06 = Bardzo Very Cacy :D)