Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

Jaruzelski Sciemnial ?? 
WysÅ‚any: 15 GrudzieÅ„ 2005 02:40 AM   [ Ignoruj ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2005-11-10

Wiecie Nic nie mam do tego dziada...stary jest,ma brzydki ryj ale jednak jego sciema o tym ze ruskie staly na granicy z polska to wielka hujnia A Stan Wojenny to poprostu proba zabicia demokracji w polsce....z dokumentow Bylej ZSSR Wynika ze on sam zabiegal o wojsko i wsparcie ze strony ZSSR ale Brzezniew mial na niego wyjebane i tylko go wkrecal z tym wojskiem.....Wlasciwie to huj wie co o tym myslec mysle ze powinni skazac skurwysyna za to ze wporowadzil ten syf i ze latwo mozna bylo dostac wpierdol i ze nie mozna bylo nawet sie wyrzygac kulturalnie na srodku ulicy.......Hujnia z Wisnia wam powiem

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/2387/glitteryourwayec9c7410hq3.gif

pewnie nikt mnie nie pamiêta

WysÅ‚any: 20 GrudzieÅ„ 2005 08:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Sraka z dupy
RankRank
Liczba postów:  247
DołączyÅ‚  2005-12-20

skąd to wiesz? z telewizji? z gazety? bo jakoś nie chce mi sie wierzyć że pamiętasz raspberry i kurwa pójdzie jeden z drugim zrobią demonstracje pod domem dziada którego to i tak wszystko pierdoli i zajebiście. bo usłyszeli że zrobił źle i że to wielkie kłamstwo. nie ma to jak własne poglądy

Podpis 

nie mo¿na braæ ¿yda zbyt powa¿nie

WysÅ‚any: 20 GrudzieÅ„ 2005 11:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Strzegomska kurewka
Rank
DołączyÅ‚  2005-11-10

[quote author="tomodelarosza"]skąd to wiesz? z telewizji? z gazety? bo jakoś nie chce mi sie wierzyć że pamiętasz raspberry i kurwa pójdzie jeden z drugim zrobią demonstracje pod domem dziada którego to i tak wszystko pierdoli i zajebiście. bo usłyszeli że zrobił źle i że to wielkie kłamstwo. nie ma to jak własne poglądy

Skad to wiem......Stary Jest takie cos jak ksiazka wiesz takie papierowe nie tylko internet jest cos takiego jak reportaz w newsweeku wiesz co to ?? newsweek ?? czy ze wsi nie wychylasz nosa obciagajac rolnikom przy pieknej piesni plynacej z taniego odbiorkika firmy eltron ksiedza przewodniczacego ??

Podpis 

WysÅ‚any: 21 GrudzieÅ„ 2005 11:30 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2560
DołączyÅ‚  2004-03-24

TheBiT, ale ty glupi jestes!

Przeciez kazdy mondry wie ze Newsweek, podobnie jak cale media, jest w rekach zydowsko-masonersko-michnikowo-prawicowo-lewicowej kliki! Gdziez tu mowic o obiektywizmie? Toz to propaganda i chuj

wink

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 21 GrudzieÅ„ 2005 01:26 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Sraka z dupy
RankRank
DołączyÅ‚  2005-12-20

mówie tutaj że jeśli nie byłeś świadkiem danego zdarzenia, nie znasz realiów itp bo jadłeś wtedy gile z nosa to chuja sie możesz wypowiedzieć o danej rzeczy, bo cała wiedza którą posiadasz na dany temat została ci podana przez osoby trzecie. no ale w sumie najprościej tutaj obrazić rozmówcę w sposób taki ze jest z lpr albo pisiorów- żenada jak ja pierdole. masz centralnie poglądy z wyborczej i niusłika, czego serdecznie gratuluję. idę obciągnąć panu staszkowi, tak sic chłopisko w polu narobił…

Podpis 

WysÅ‚any: 21 GrudzieÅ„ 2005 07:41 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-03-24

I co, smakowało?

Twoj powyzszy post swiadczy o tym ze jednoznacznie uwazasz historykow za ludzi ktorzy powinni lepiej zajac sie zawodowym waleniem konia. W koncu co oni kurwa wiedza? Przeciez pisza i badaja sprawy o ktorych nie maja zadnego pojecia bo nawet nie siorbali jeszcze gili!

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 22 GrudzieÅ„ 2005 01:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Sraka z dupy
RankRank
DołączyÅ‚  2005-12-20

mówie że radykalne stawianie jakiś tez o sytuacjach których nie znasz z autopsji jest chuja warte, bo ilu historyków tyle wersji i w zależności którą przeczytałeś taką masz opinie. i chuj.

Podpis 

WysÅ‚any: 22 GrudzieÅ„ 2005 06:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-03-24

A teraz zastanowmy sie komu mozna wierzyc bardziej…

Staremu komuchowi, namiestnikowi Moskwy, ikonie systemu PRL czy opozycjonistom walczacym o normalna Polske.

Moja odpowiedz jest oczywista.

Nie twierdze ze prawda jest zawsze bialo-czarna (OK, czasem jest, ale rzadko). Wierze w odcienie szarosci. Ale niektore sprawy mozna wysunuc z cholernie oczywistych poszlak.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 01:54 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Sraka z dupy
RankRank
DołączyÅ‚  2005-12-20

no stary komuch tak z dupy by sobie nie wprowadził stanu wojennego, a ci wojownicy o piękną polskę to byli w takim stanie (euforia, szczucie przez system itp- ogólnie raczej pojebane stany swiadomości) że raczej nie wiem czy ich racje są bardziej przekonywujące. no ale chuj

Podpis 

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 02:52 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Zastanawiam się ile masz lat kurwa… Albo sam przeżyłeś stan wojenny i sztachnąłeś się zbyt mocno gazem łzawiącym, albo jesteś gnojkiem w okresie rozwojowym, który nazwać można “nie ma autorytetów, nie wierzę w nic, mam wyjebane”. Tak czy inaczej bawisz mnie wqrwiasz na przemian.
Historia bywa pisana na nowo, bywa przekręcana i fałszowana przez tzw. historyków. W kazdej kwestii dochodzi się jednak prędzej, czy później do prawdy. I tak będzie i w tym przypadku.
Niemniej jednak teoria o wojskach ruskich na granicy jest w moim przekonaniu ściemą, nawet jeśli wyjebane mieć będziemy na historyków i publikacje tzw. popularno-naukowe. Władza w państwie komunistycznym nie miała żadnych oporów aby użyć siły przeciw swym obywatelom, przeciw opozycji. Wydarzenia sierpniowe, strzelanie do górników, tajemnicze morderstwa i tortury… Kurwa, no nie mów, że w to nie wierzysz także…

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 03:59 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

i co, uważasz że wpływy rosyjskie nie miały na ten temat nic do powiedzenia? zapomniałeś w jakich czasach żyliśmy? wojska na granicy to była ściema, ale w to że jaruzel podobno prosił zsrr o pomoc w tłumieniu rebeli nie wątpie. i ten kolo żyje sobie jakby nigdy nic w naszym pięknym kraju. wzór cnoty obywatelskiej itd itp. chyba lepiej mieć wyjebane niż zachodzić w głowę co ten huj jeszcze robi na wolności, nie? zresztą musiałbyś zfiksować jęsli rozpatrywać wszystkie przypadki skurwienia sie przez naszą piękną kadre osobno (o politykach myśle oczywiście).

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 24 GrudzieÅ„ 2005 03:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Sraka z dupy
RankRank
DołączyÅ‚  2005-12-20

miło że kogoś wkurwiam- znaczy jakies ożywienie bo widzę że to forum wogle sie jebie. no ale cóż, wy jesteście młodzież liberalno katolicka a ja nie więc wspólnego mianownika nie znajdziemy. a prawdy sie nigdy zapewnie nie dowiemy, więc myślę że pierdolenie od rzeczy że ktoś ściemniał czy nie już nic nie zmieni, choć gdyby teoretycznie ruskie wkroczyli to by było wyjebane w kosmos. w każdym razie cała solidarność to spisek żydowsko masoński a niemcy kupczą polską ziemią. poza tym wesołych świąt (nie wiem czy na tak pojebanym forum wypada, ale jednak tego życzę)

Podpis 

WysÅ‚any: 26 GrudzieÅ„ 2005 08:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Moim zdaniem Jaruzel zostanie w końcu skazany, ale będzie za stary, zbyt schorowany na więzienie… Szkoda, bo żadna to wymówka (zbyt stary, zbyt chory...)!

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 10 Luty 2006 03:01 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

oj tam, niech kazdy z narodu wyrucha go w dupe i po krzyku

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 10 Luty 2006 03:04 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Strzegomska kurewka
Rank
DołączyÅ‚  2005-11-10

[quote author="Kosa [FWC]"]oj tam, niech kazdy z narodu wyrucha go w dupe i po krzyku

ja rezygnuje

Podpis 

WysÅ‚any: 10 Luty 2006 03:14 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

w sumie ja tez moge oddac swoj udział ;]

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!