Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
jak zrobic czarna msze
WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 08:35 PM   [ Ignoruj ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
DołączyÅ‚  2005-12-17

1Na samym początku musisz znaleźć odpowiednie miejsce na swoje pierdolone nowożytno-szatanistyczne misterium ( zniszczony Kości?ł ,mroczny cmentarz czy jakaś tam krypta ), jeżeli te miejsca nie są osiągalne musisz zadowolić się spędzeniem tej satanistycznej nocy u siebie w domu.

2.Potrzebna jest Tobie sutanna lub komża, kt?rą możesz podpierdolić w najbliższym kościele.

3.Sutanne lub komże (a nawet gacie) należy ubrać na drugą stronę (symbolizuje to przeciwstawienie się Bogu).

4.Obowiązkowe jest także, czarne obuwie i czarne nakrycie głowy (dowolne, pr?cz jarmułki).

5.Następnie należy odpowiednio przygotować pomieszczenie w kt?rym będziemy odprawiać czarną mszę.

6.Odkurzamy wszystkie kąty i zakamarki odkurzaczem firmy “Philips” triathlon 2000.  Broń Szatanie używać innych! Szatan preferuje potężne koncerny, szastające kasą, kt?re wykorzystują skośnooką g?wniarzernie w brudnych halach fabrycznych na Tajwanie. Sam kieruje jedną z międzynarodowych korporacji typu WORLD DOMINATION, kt?rej produkty używasz pewnie czytając tę stronę. (BUUHAHAHA..Khe..Khe...eeee)

7.Ze ścian pousuwać wszystkie krucyfiksy, krzyże oraz obrazki boskie i zastąpić je Pentagramami i szatańskimi fetyszami.

8.Na środku pokoju ustawić ołtarz (może to być zwykły st?ł przykryty czarnym obrusem), przyozdobić go świecznikami, kt?re układamy na kształt pentagramu, w kt?rym na środek kładziem ciało…

9.Tak, tak, nie pomyliłeś się, chodzi tu o ciało… małego zwierzątka (najlepiej chomika,myszy,szczura,świstaka,wombata lub od biedy leminga).
Musi spoczywać w środku pentagramu i musi być kurwa MARTWE. TAK! MARTWE, ZDECH£E, JEBANE ŚCIERWO BEZ ĄYCIA, KT?RE SIę JUĄ NIGDY NIE PORUSZY!!

10.Trochę za bardzo się podnieciłem w poprzednim punkcie.

11.Dla nadania truchłu odpowiedniego wyglądu można go zajebać ze 2 razy młotkiem lub spr?bować przecisnąć przez śito. (takie zabiegi gwarantują piękne “udekorowanie” stołu).

12.Teraz musisz jeszcze zapodać jakąś metalową zajebioza-czad-muzyke w stylu: Varg Norska 88 , Proctumitis , sA-teen (nie może to być ten syfiasty i obciachowy classic metal: Hammerfall, Judas Priest i tam takie inne.)

13.Teraz wszystko jest już zajebiste, możesz czuć się jak wyjebanie czadowy koleś, a laski (metal?wy) będą waliły do ciebie drzwiami i oknami (a nawet będą wyskakiwać z trumien) i ściągały majtki przez głowę.

14.No i teraz musisz przyzwać Najwyższego Lorda Terroru i Ciemności. Musisz wykazać się swą pomysłowością i bezgranicznym oddaniem Szatanowi, gdyż on przybywa tylko do tych najmądrzejszych i najwytrwalszych.

15.Jeżeli nie przybywa, (co się zdarza, bo może jebie w dupe niezłą laskę lub gania przerażoną, starą babę po cmentarzu i czeka aż dostanie pokurczu) nie zrażaj się tym jednak. Twoja cierpliwość zostanie nagrodzona.

16.Gdy SZATAN przybywa do ciebie, ty pierdolony kmiocie , twoje życie jest dla niego niczym , może cię zerżnąc w odbyt, a ty nic mu nie możesz zrobić.

17.Kiedy zaspokoi swoje żądze (a prawie zawsze to robi) będziesz m?gł poprosić go o jedno życzenie (nie więcej, nie mniej). Jeżeli tylko Szatan będzie w nastroju to uczynić, bo w końcu Szatan może mieć cię głęboko w dupie albo zajebać na miejscu. Prawda , kurwa?

18.Szatan po spełnieniu twego jednego życzenia ma prawo zerżnąć cię jeszcze w dupcie, po czym powr?ci do swego Ciemnego Cesarstwa.

19.W tym momencie kończy się msza i tw?j udział w niej. Teraz możesz się uwalić spirytusem i przez następny rok wspominać tą piękną noc.

20.PAMIęTAJ: Szatana można tylko raz w roku wezwać, gdyż nie ma zbyt dużo czasu na takich zwiędłych chuj?w jak ty.

21.Jeżeli złamiesz zasadę z punktu 20 możesz pożegnać się z życiem. Szatan rozjebie cię w drobny mak, po prostu będzie cię jechał centralnie w dupe, a jego muskularny chuj rozpierdoli tw?j odbyt. Poza tym twoja dusza będzie cierpiała nieopisane katusze w jego Pandemonium, gdzie każdej nocy o p?lnocy będą cię jebały hordy obleśnych i ohydnych demon?w z kutasami większymi niż postokrotniona średnica twojego nędznego odbytu.

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 08:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Pytanie: czy ktoś moze mi powiedziec czemu ten nedzny lamus u gory zapierdolil wszystko ze strony http://www.arkosatan.friko.pl i nie zapodal nawet ze to zwyczajnie zajebal jak mala dziwka?

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 17 GrudzieÅ„ 2005 09:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Polski hydraulik
Rank
Liczba postów:  144
DołączyÅ‚  2005-12-13

i na huj to komu ?

Podpis 

Each time i look at You, I vomit
http://www.wielkarzeczpospolita.net/reklamy/cat.gif

WysÅ‚any: 18 GrudzieÅ„ 2005 04:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Strzegomska kurewka
Rank
Liczba postów:  160
DołączyÅ‚  2005-11-10

[quote author="Franki"]Pytanie: czy ktoś moze mi powiedziec czemu ten nedzny lamus u gory zapierdolil wszystko ze strony http://www.arkosatan.friko.pl i nie zapodal nawet ze to zwyczajnie zajebal jak mala dziwka?

Lans ??

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/2387/glitteryourwayec9c7410hq3.gif

pewnie nikt mnie nie pamiêta

WysÅ‚any: 18 GrudzieÅ„ 2005 06:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  353
DołączyÅ‚  2005-12-03

moze mu szatan kazal
i pewnie rozjebal mu odbyt bo duzo o tym jest :]

Podpis 

www.bruklins.com
dupa to dupa a cycki to cycki niewa¿ne jakie tylko czyje
http://www.porutatyper.yoyo.pl/def.gif

WysÅ‚any: 18 GrudzieÅ„ 2005 07:51 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Polski hydraulik
Rank
DołączyÅ‚  2005-12-13

koleszka ma jakies kompleksy, pisze szatan capsem i w tym samym zdaniu mowi o jebaniu w odbyt, cos musi w tym byc, pewnie podnieca go taka jazda z “panem ciemnosci”

Ty legolas, nie jestes jednym z nich ?

Podpis 

WysÅ‚any: 19 GrudzieÅ„ 2005 02:10 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

Re: jak zrobić czarną mszę

[quote author="LEGOLAS"]Szatan (..) Sam kieruje jedną z międzynarodowych korporacji (..) której produkty używasz pewnie czytając tę stronę.

Co, kurwa? Szatan jest optykiem?

PS. Winno być “produktów”, dopełniacz, jebany analfabeto bez szkoły.

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 21 GrudzieÅ„ 2005 09:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  184
DołączyÅ‚  2005-11-10

Nawet ja opętany (zapinany?!) przez Szatana uważam, że to troche pojebane… Legolas ty pojebie

WysÅ‚any: 21 GrudzieÅ„ 2005 09:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Cień sracza
Rank
DołączyÅ‚  2005-11-10

Nawet ja opętany (zapinany?!) przez Szatana uważam, że to trochę pojebane… Legolas ty idioto…
Chociaż nikt (prócz mnie ha, ha, kurwa) nie wpadł na taką - wątpliwą nie przeczę - możliwość, że legolas może być faking adminem http://www.arkosatan.friko.pl???
Jasne! Dupa…

WysÅ‚any: 22 GrudzieÅ„ 2005 01:14 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Polski hydraulik
Rank
DołączyÅ‚  2005-12-13

powtarzasz sie, i na huj?

Podpis 

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 12:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Cień sracza
Rank
DołączyÅ‚  2005-11-10

A przez pierdoloną nieuwagę i kaca, ziom.

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 02:34 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
DołączyÅ‚  2004-11-21

Kac o 18:00 ? Chujanza.

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 03:00 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Legolas faktycznie nie zabłysnął! Dajmy mu jeszcze szansę. Moze okaze się prawdziwym mistrzem w łykaniu i każdy będzie chciał się z nim przyjaźnić.
Wtedy to pamiętaj Drogi Legolasie kto wyciągnął do Ciebie rękę i nie tylko:-D

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 03:52 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Cwel
RankRank
Liczba postów:  264
DołączyÅ‚  2004-10-09

jak to kurwa nie zabłysnął? żylasty pindol i tyle!!

Podpis 

po³owa na podtrzymanie kapitalistów, po³owa na socjalistów, wszystko razem na Polskê. brabo!

WysÅ‚any: 23 GrudzieÅ„ 2005 04:26 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Polski hydraulik
Rank
DołączyÅ‚  2005-12-13

[quote author="Lenin"]Kac o 18:00 ? Chujanza.

ja wiem czy chujanza… musiala byc imprezka niekiepska :D

Podpis 

WysÅ‚any: 24 GrudzieÅ„ 2005 01:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Cień sracza
Rank
DołączyÅ‚  2005-11-10

Dobrze prawisz mości Qndzi, a przynajmniej nie czepiasz się za dupę, najebanego jak Lenin.
Wyjaśniając wszystkie nie jasności (ale bełkot) opijałem ze znajomymi zwyrolami (obu płci) nadchodzące święta, na Nowym Świecie w pubie o chujowej nazwie „Kociarnia”. Śląskie daje w łeb, aż miło - w dodatku jest tanie, więc po sześciu zwraca ci się na kieliszek Smirnoffa.

1 z 2
1