UPDATE: Jakby co to ja zrobiłem heavy-editing tego topicu.
Bardzo fajna rzecz ta user-mapa. Bardzo przydatna, zeby wyznaczac np miejsca na najebke dla DT squadu. Ewentualnie do odnajdywania zwyroli we wlasnym miescie, oczywiscie rowniez w celu najebki tudziez zalozenia wlasnej komrki CV.
W związku z tym ze mapę można najwyraźniej umieszczac na dowolnej stronie www (przynajmniej tak chuje pisza) - postaram sie wrzucic ja na nastepne DT. Wiec bedzie lans, bałns i powiew! Moze tu pozna sie pierwsza para ktora pod wplywem DT-najebki wyda na swiat zwyrodniale potomstwo? Wyobrazacie sobie jak zjebane bedzie to dzieco?
Enyhał, MAD, zrobienie adults-only było przegłupim pomysłem.
Mozesz to zmienic?
No i trzeba ustalic 1 oficjalna mape, a druga wyjebac. Mysle ze ta zalozona przez MADa nalezy wlasnie do kategorii “zostawiamy”. Sorry witek, twoj pomysl, bardzo dobry zreszta, ale gora jak zwykle spija smietanke
Wyjeb swoj link grzecznie i ladnie, zacznij wspolpracowac z MADnessem przy mapie.
Tylko dlaczego do chuja wacława nie pokazują się ksywy przy miastach??? Jestem zalogowany a tylko widze nazwy miast, kurwa-bezsensu.
UPDATE: Hahahahah, złamasy! Moje piękne ryło powinno już straszyć z płnocnej Polski. Na co czekacie? Ładować się!