Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

3 z 4
3
User mapa DT - wpisywac sie tu, zlamasy! 
Wysłany: 05 Luty 2007 05:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 31 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
Dołączył  2004-03-24

W Kartuzach?

O kurwa, nie sadzilem ze ktos z Kartuz moze czytac DT smile

Na Kaszubach znajduje sie bowiem w sekretnej lokacji Wiocha Frankiego.

Na ostatniej majwce kolega Sado musiał spędzisz w kartuzkim szpitalu upojną dobę, bo zaniemgł biedaczek.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 05 Luty 2007 06:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 32 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

Mogli by chuje powpisywać prawdziwe miejsca pobytu w polu ‘skąd’, a nie silą się na dowcip typu: ‘znikont’.

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 05 Luty 2007 09:41 PM   [ Ignoruj ]   [ # 33 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

kolega Sado musiał spędzisz w kartuzkim szpitalu upojną dobę, bo zaniemgł biedaczek.

¯eżołondek?
Czy ktoś mu wypłacił z kosy?

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 05 Luty 2007 10:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 34 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  183
Dołączył  2007-01-15

[quote author="Franki"]W Kartuzach?

O kurwa, nie sadzilem ze ktos z Kartuz moze czytac DT smile

Na Kaszubach znajduje sie bowiem w sekretnej lokacji Wiocha Frankiego.

Na ostatniej majwce kolega Sado musiał spędzisz w kartuzkim szpitalu upojną dobę, bo zaniemgł biedaczek.

oj kurwa, kartuski szpital to nic dobrego, same huje i olewusy tam pracuja, nie polecam nikomu, bo kolezanka prawie stracila reke bo czegos niby oczywistego te huje nie znalazly. ogolnie sado moze dziekowac bogu czy w co tam wierzy, ze wogole zyje ;]

Podpis 

http://img247.imageshack.us/img247/513/bmfcopygc0.png

Wysłany: 05 Luty 2007 10:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 35 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2544
Dołączył  2004-03-24

Hmm… kolega Sado miał zgoła inne odczucia. Co prawda nie był strice w szpitalu, a na pogotowiu, więc może to dlatego. Nadmieniam, że Sado był szczerze, pozotywnie zasokoczony, a to się nigdy nie zdaża. Sado jest zawsze niezadowolony. Więc cosik tu nie styka…

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 05 Luty 2007 10:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 36 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
Dołączył  2006-07-28

może jakaś mu laseczkę pociągneła.

Podpis 

...

Wysłany: 05 Luty 2007 10:23 PM   [ Ignoruj ]   [ # 37 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  183
Dołączył  2007-01-15

nie wiem, dawno tam nie bylem, moze sie znalazla jakas fajna obciagara :D
na oddziale nigdy tam nie bylem, ostatnio na pogotowiu z pol roku temu bo mnie tak gardlo napierdalalo ze nie dalo sie wytrzymac, to mnie zbadal jakis lekarz moczymorda i dal tydzien wolnego od szkoly.
jednak na korytarzu bedac nie zauwazylem wlasnie zadnej fajnej pielegniareczki :(

Podpis 

http://img247.imageshack.us/img247/513/bmfcopygc0.png

Wysłany: 10 Luty 2007 05:03 PM   [ Ignoruj ]   [ # 38 ]
Szmata
RankRank
Liczba postów:  228
Dołączył  2007-02-08

...  nawiąze do szpitali i oglnie sluzby zdrowia w tym, roku utopił mi sie kumpel we Władysławowie ... chujnia bo ekipa wjebała sie na ostatnie wodowanie ostatniego dnia wycieczki ale wkurwienie moje osiągneło maksa gdy sie dowiedziałenm ze lezał 40 minut na plazy wyciagniety przez ratownika bo czekali aż karetka dojedzie ...gdzie kurwa jak gdzie ale nad morzem i w grach ratownictwo powinno byc obsługiwane przez smigłowce jak sie kurwa honkera nie posiada to ciezko sie przez wydme na plaze przejebac zwykłą R no ale budowa gmachw funduszy zdrowia kosztuje więc po chuj inwestować w jakies smigłowce.

Podpis 

szyszka szyszka

Wysłany: 10 Luty 2007 05:26 PM   [ Ignoruj ]   [ # 39 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
Dołączył  2004-09-27

Cż za zjebana akcja! Wspłczuję, kurwa!
Z tymi śmigłowcami i innym sprzętem, to zaiste chujnia jest. TOPR, GOPR, WOPR, każde miasto wojewdzkie powinno mieć swj sprzęt tego typu. Do tego quady, motory, jeepy i pierdolone skutery wodne i śnieżne… Ale to nie ten temat jest, zatem zamykam ryj.

Wędrujący (i inni nowi forumowicze, ktrzy nie są upośledzeni i zamierzają tu zostać), wpierdoliłeś się na mapę?

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wysłany: 10 Luty 2007 05:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 40 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

JA przed chwila to zrobilem. Moja facjata dzielnie reklamuje Palantowo :twisted:

Podpis 

huj

Wysłany: 10 Luty 2007 11:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 41 ]
Szmata
RankRank
Liczba postów:  228
Dołączył  2007-02-08

Dołaczyłem tylko zdjęcia mi brak

Podpis 

szyszka szyszka

Wysłany: 16 Luty 2007 12:53 AM   [ Ignoruj ]   [ # 42 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  64
Dołączył  2005-11-26

jaaa teeeej! a jak ONI wiedzieli ze ja żem z poznania jezdem?

Wysłany: 23 Luty 2007 05:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 43 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

To taka śprytna magicznowa śtuczka. Maja satelity i namierzaja promieniowanie pieczarek na Twoim napletku.

Podpis 

huj

Wysłany: 27 Luty 2007 03:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 44 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  834
Dołączył  2006-06-27

no i kurwa tym spospobem, reasumując, jesteśmy rozesrani po całej polsce niczym pijacka kac-kupa zmielona przez wentylator. Jestemn nieutulony w żalu bo najbliżej mnie jest tylko Ficco (a i to dobre 50km odemnie) a zaraz potem MADness (100… HURA!!, dla telepati to wcale nie jest dużo). Szczerze powiedziawszy myślałem żee po miesiącu, no gra dwch, znajdzie sie jakiś zwyrol z mojej pipidwy. Ale niet:( a szkoda, bo pomysły na najebki mam niezłe. Z drugiej strony (tzw. sztuczna pociecha) jak bedziemy podbijać świat to mamy żołnierzy w każdym ważniejszym strategicznym miejscu, ale nie na tyle ważnym żeby od razu nas znale¼li i bombe spuścili. No dobra, kurwa, pragnę bliskości drugiej osoby (albo stawiacza nalewek) i lgnę do was. Przygarnijcie mnie.

Wysłany: 25 Kwiecień 2007 08:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 45 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  503
Dołączył  2007-04-24

Ja r�wnież się dołączyłem.Avatar m�j też.Kotlet ja chętnie Ci postawię nalewkę,ale się z tobą nie napiję,bo takiego syfu nie biorę do ust.Tylko musisz najpierw dotrzeć do Gdañska.

3 z 4
3