O kurwa, nie sadzilem ze ktos z Kartuz moze czytac DT
Na Kaszubach znajduje sie bowiem w sekretnej lokacji Wiocha Frankiego.
Na ostatniej majwce kolega Sado musiał spędzisz w kartuzkim szpitalu upojną dobę, bo zaniemgł biedaczek.
oj kurwa, kartuski szpital to nic dobrego, same huje i olewusy tam pracuja, nie polecam nikomu, bo kolezanka prawie stracila reke bo czegos niby oczywistego te huje nie znalazly. ogolnie sado moze dziekowac bogu czy w co tam wierzy, ze wogole zyje ;]
Hmm… kolega Sado miał zgoła inne odczucia. Co prawda nie był strice w szpitalu, a na pogotowiu, więc może to dlatego. Nadmieniam, że Sado był szczerze, pozotywnie zasokoczony, a to się nigdy nie zdaża. Sado jest zawsze niezadowolony. Więc cosik tu nie styka…
nie wiem, dawno tam nie bylem, moze sie znalazla jakas fajna obciagara :D
na oddziale nigdy tam nie bylem, ostatnio na pogotowiu z pol roku temu bo mnie tak gardlo napierdalalo ze nie dalo sie wytrzymac, to mnie zbadal jakis lekarz moczymorda i dal tydzien wolnego od szkoly.
jednak na korytarzu bedac nie zauwazylem wlasnie zadnej fajnej pielegniareczki :(
... nawiąze do szpitali i oglnie sluzby zdrowia w tym, roku utopił mi sie kumpel we Władysławowie ... chujnia bo ekipa wjebała sie na ostatnie wodowanie ostatniego dnia wycieczki ale wkurwienie moje osiągneło maksa gdy sie dowiedziałenm ze lezał 40 minut na plazy wyciagniety przez ratownika bo czekali aż karetka dojedzie ...gdzie kurwa jak gdzie ale nad morzem i w grach ratownictwo powinno byc obsługiwane przez smigłowce jak sie kurwa honkera nie posiada to ciezko sie przez wydme na plaze przejebac zwykłą R no ale budowa gmachw funduszy zdrowia kosztuje więc po chuj inwestować w jakies smigłowce.
Cż za zjebana akcja! Wspłczuję, kurwa!
Z tymi śmigłowcami i innym sprzętem, to zaiste chujnia jest. TOPR, GOPR, WOPR, każde miasto wojewdzkie powinno mieć swj sprzęt tego typu. Do tego quady, motory, jeepy i pierdolone skutery wodne i śnieżne… Ale to nie ten temat jest, zatem zamykam ryj.
Wędrujący (i inni nowi forumowicze, ktrzy nie są upośledzeni i zamierzają tu zostać), wpierdoliłeś się na mapę?
no i kurwa tym spospobem, reasumując, jesteśmy rozesrani po całej polsce niczym pijacka kac-kupa zmielona przez wentylator. Jestemn nieutulony w żalu bo najbliżej mnie jest tylko Ficco (a i to dobre 50km odemnie) a zaraz potem MADness (100… HURA!!, dla telepati to wcale nie jest dużo). Szczerze powiedziawszy myślałem żee po miesiącu, no gra dwch, znajdzie sie jakiś zwyrol z mojej pipidwy. Ale niet:( a szkoda, bo pomysły na najebki mam niezłe. Z drugiej strony (tzw. sztuczna pociecha) jak bedziemy podbijać świat to mamy żołnierzy w każdym ważniejszym strategicznym miejscu, ale nie na tyle ważnym żeby od razu nas znale¼li i bombe spuścili. No dobra, kurwa, pragnę bliskości drugiej osoby (albo stawiacza nalewek) i lgnę do was. Przygarnijcie mnie.
Ja r�wnież się dołączyłem.Avatar m�j też.Kotlet ja chętnie Ci postawię nalewkę,ale się z tobą nie napiję,bo takiego syfu nie biorę do ust.Tylko musisz najpierw dotrzeć do Gdañska.