Zapoznałem się z jednym odcinkiem dopiero, jestem w trakcie drugiego.
Zapowiada się całkiem zajebiście w tym momencie. Gł?wnym bohaterem jest koleś, kt?ry pracuje dla pał jako expert od krwi (po śladach krwi r?żne rzeczy im pomaga i takie tam pierdoły). Zarazem jest on też seryjnym mordercą, kt?ry w dużych ilościach zabija przestępc?w, kt?rych nie udało się złapać policji. Og?lna idea filmu z lekka zwyrodniała. Wciąga jak pyta Simona.
[quote author="juggi"]Zapoznałem się z jednym odcinkiem dopiero, jestem w trakcie drugiego.
Zapowiada się całkiem zajebiście w tym momencie. Głwnym bohaterem jest koleś, ktry pracuje dla pał jako expert od krwi (po śladach krwi rżne rzeczy im pomaga i takie tam pierdoły). Zarazem jest on też seryjnym mordercą, ktry w dużych ilościach zabija przestępcw, ktrych nie udało się złapać policji. Oglna idea filmu z lekka zwyrodniała. Wciąga jak pyta Simona.
Kurwa, łżesz jak Goebbels!!! Widziałam film o Dexterze i on jest rudy i mały i pracuje w Laboratorium i ma siostrę DiDi!!! :evil:
mam pomysł na fajną maseczke ale musiałabyś przyjechać do mnie bo ona jest tylko dobra jak jest jeszcze ciepła i nadaje sie do wcierania w biust,ewentualnie na twarz jak wolisz
Nie wiem dokładnie kto tu adminuje, moduje, itd ale raczej maksymalnie daje dupy i nie bardzo wiem po co zakładacie i prowadzicie forum jak nie umiecie go upilnować ..Po co zostawiliśta spojlery no_i_chuja?? (retoryczne)
Widocznie pewną wesołą gromadkę tutaj zebranych (poza kotletem) przerasta oglądanie czegokolwiek bez wyjaśnień step_by_step w wykonaniu kolegi chuja (how adequate, chociarz imho powinno być “co_za_cipa” )..Rozumiem, drogi chuju że chciałes pomc boś założył że ktoś ci bedzie dziękować. Niestety, nikt ci nie uświadomił że w swojej głupocie jestes jeden, jedyny, wyjątkowy i niepowtarzalny a reszta rozumie już po jednokrotnym obejrzeniu.
Teraz już wiesz, nie dziękuj.
[quote author="Mzgochlast"]Nie wiem dokładnie kto tu adminuje, moduje, itd ale raczej maksymalnie daje dupy i nie bardzo wiem po co zakładacie i prowadzicie forum jak nie umiecie go upilnować ..Po co zostawiliśta spojlery no_i_chuja?? (retoryczne)
Widocznie pewną wesołą gromadkę tutaj zebranych (poza kotletem) przerasta oglądanie czegokolwiek bez wyjaśnień step_by_step w wykonaniu kolegi chuja (how adequate, chociarz imho powinno być “co_za_cipa” )..Rozumiem, drogi chuju że chciałes pomc boś założył że ktoś ci bedzie dziękować. Niestety, nikt ci nie uświadomił że w swojej głupocie jestes jeden, jedyny, wyjątkowy i niepowtarzalny a reszta rozumie już po jednokrotnym obejrzeniu.
Teraz już wiesz, nie dziękuj.
w normalnym wypadku to bym z tobą podyskutował, ale jak patrze na ryj twojej starej, ktry umieściłeś w avatarze za kare po tym jak obciągneła kotletowi, to mi sie nie chce.wystarczająco sie wycierpiałeś.
Widze że bez wjazdu na starą to po prostu argumentw ci brak. Jakby ktoś kiedyś nie wymyślił tekstw spod znaku “diss na rodzinę” to byś pewnie do dziś był niepiśmienną niemową.
Zamiast przyznać że dałeś dupy i ładnie przeprosić to sie bedziesz wykłcał mimo iż nawet ty sam wiesz że zachowałeś się jak kurwa. Cż, takie burackie wychowanie, brnąć na upartego i nigdy nie przepraszać. Być może kiedyś czeka cie kariera w polityce?
kurwa, to rozwiąznie z bratem rzeczywiście zjebane. Zbyt telenowelowate. A spojler chuja mi nie przeszkadzał, bo najpierw uznałem, że napisał to w ramach żarciku. Poza tym serial zajebiście się ogląda sam w sobie, niezależnie od tego, czy zna się zakończenie, czy nie.
[quote author="Mzgochlast"]Widze że bez wjazdu na starą to po prostu argumentw ci brak. Jakby ktoś kiedyś nie wymyślił tekstw spod znaku “diss na rodzinę” to byś pewnie do dziś był niepiśmienną niemową.
Zamiast przyznać że dałeś dupy i ładnie przeprosić to sie bedziesz wykłcał mimo iż nawet ty sam wiesz że zachowałeś się jak kurwa. Cż, takie burackie wychowanie, brnąć na upartego i nigdy nie przepraszać. Być może kiedyś czeka cie kariera w polityce?
kolo żałosny jesteś,nie wiem jak taka cipka jak ty wytrzymuje tyle na forum,wyzywanie matek to nierozłączna część tego forum i trzeba mieć na to wyjebane ale taki chłopaczek jak ty odrazu płacze,zadzwon do arkadego i poskarż mu
pierwszy serial który ogladałem od bardzo wielu lat, chyba od 10 czy coś takiego (ostatnie było archiwum x ale miałem 12 lat ;] )
dobrze się ogląda właśnie skończyłem pierwszy sezon, drugi sie ściąga zobaczymy co bedzie dalej. Kilka dobrych wątków pobocznych, a główny naprawdę dobrze rozłożony w czasie
ludzie ciągle nawijają o “Labolatorium Dexter’a”
a to jest co innego xP
nie wiem, o tym serialu opowiedziała mi kumpela, ale jak wpadło jednym uchem, tak wypadło drugim(wiadomość o tym serialu).
ale po tym, jak napisaliście tutaj, chyba jendak zobacze chociaż dwa odcinki xP