Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
Dexter
Wysłany: 13 Styczeń 2007 12:43 AM   [ Ignoruj ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1313
Dołączył  2006-06-03

Zapoznałem się z jednym odcinkiem dopiero, jestem w trakcie drugiego.

Zapowiada się całkiem zajebiście w tym momencie. Gł?wnym bohaterem jest koleś, kt?ry pracuje dla pał jako expert od krwi (po śladach krwi r?żne rzeczy im pomaga i takie tam pierdoły). Zarazem jest on też seryjnym mordercą, kt?ry w dużych ilościach zabija przestępc?w, kt?rych nie udało się złapać policji. Og?lna idea filmu z lekka zwyrodniała. Wciąga jak pyta Simona.

Wysłany: 13 Styczeń 2007 10:16 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Liczba postów:  457
Dołączył  2006-05-20

morderca jest bratem głwnego bohatera ktry został rozdzielony jak byli mali,nie dziekuj

Wysłany: 13 Styczeń 2007 11:46 AM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  558
Dołączył  2005-11-11

A gdzie można to zobaczyć\załatwić ?

Podpis 

http://img93.imageshack.us/img93/9738/usamdprocessor7tv.png
http://img215.imageshack.us/img215/6071/southpark1kq.gif

http://img411.imageshack.us/img411/2445/slipknot22gn.gif

Wysłany: 13 Styczeń 2007 12:48 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
Dołączył  2005-12-14

Re: Dexter

[quote author="juggi"]Zapoznałem się z jednym odcinkiem dopiero, jestem w trakcie drugiego.

Zapowiada się całkiem zajebiście w tym momencie. Głwnym bohaterem jest koleś, ktry pracuje dla pał jako expert od krwi (po śladach krwi rżne rzeczy im pomaga i takie tam pierdoły). Zarazem jest on też seryjnym mordercą, ktry w dużych ilościach zabija przestępcw, ktrych nie udało się złapać policji. Oglna idea filmu z lekka zwyrodniała. Wciąga jak pyta Simona.

Kurwa, łżesz jak Goebbels!!! Widziałam film o Dexterze i on jest rudy i mały i pracuje w Laboratorium i ma siostrę DiDi!!! :evil:

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

Wysłany: 13 Styczeń 2007 03:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-05-20

[quote author="finchmeister"]A gdzie można to zobaczyć\załatwić ?

jak chce ci sie podjechać do sosnowca albo jutro rano do media w katowicach to moge to nagrać na dvd

Wysłany: 13 Styczeń 2007 03:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
Dołączył  2004-09-27

taaa, spotkajcie się…

mam pomysł na fajną maseczke ale musiałabyś przyjechać do mnie bo ona jest tylko dobra jak jest jeszcze ciepła i nadaje sie do wcierania w biust,ewentualnie na twarz jak wolisz

No i foty jakieś - chociaż komrka…

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wysłany: 29 Styczeń 2007 02:50 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  359
Dołączył  2006-07-08

Nie wiem dokładnie kto tu adminuje, moduje, itd ale raczej maksymalnie daje dupy i nie bardzo wiem po co zakładacie i prowadzicie forum jak nie umiecie go upilnować ..Po co zostawiliśta spojlery no_i_chuja?? (retoryczne)
Widocznie pewną wesołą gromadkę tutaj zebranych (poza kotletem) przerasta oglądanie czegokolwiek bez wyjaśnień step_by_step w wykonaniu kolegi chuja (how adequate, chociarz imho powinno być “co_za_cipa” )..Rozumiem, drogi chuju że chciałes pomc boś założył że ktoś ci bedzie dziękować. Niestety, nikt ci nie uświadomił że w swojej głupocie jestes jeden, jedyny, wyjątkowy i niepowtarzalny a reszta rozumie już po jednokrotnym obejrzeniu.
Teraz już wiesz, nie dziękuj.

Podpis 

Keep an open mind but don`t let your brain fall out.

Wysłany: 29 Styczeń 2007 09:04 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-05-20

[quote author="Mzgochlast"]Nie wiem dokładnie kto tu adminuje, moduje, itd ale raczej maksymalnie daje dupy i nie bardzo wiem po co zakładacie i prowadzicie forum jak nie umiecie go upilnować ..Po co zostawiliśta spojlery no_i_chuja?? (retoryczne)
Widocznie pewną wesołą gromadkę tutaj zebranych (poza kotletem) przerasta oglądanie czegokolwiek bez wyjaśnień step_by_step w wykonaniu kolegi chuja (how adequate, chociarz imho powinno być “co_za_cipa” )..Rozumiem, drogi chuju że chciałes pomc boś założył że ktoś ci bedzie dziękować. Niestety, nikt ci nie uświadomił że w swojej głupocie jestes jeden, jedyny, wyjątkowy i niepowtarzalny a reszta rozumie już po jednokrotnym obejrzeniu.
Teraz już wiesz, nie dziękuj.

w normalnym wypadku to bym z tobą podyskutował, ale jak patrze na ryj twojej starej, ktry umieściłeś w avatarze za kare po tym jak obciągneła kotletowi, to mi sie nie chce.wystarczająco sie wycierpiałeś.

Wysłany: 29 Styczeń 2007 01:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  359
Dołączył  2006-07-08

Widze że bez wjazdu na starą to po prostu argumentw ci brak. Jakby ktoś kiedyś nie wymyślił tekstw spod znaku “diss na rodzinę” to byś pewnie do dziś był niepiśmienną niemową.
Zamiast przyznać że dałeś dupy i ładnie przeprosić to sie bedziesz wykłcał mimo iż nawet ty sam wiesz że zachowałeś się jak kurwa. Cż, takie burackie wychowanie, brnąć na upartego i nigdy nie przepraszać. Być może kiedyś czeka cie kariera w polityce?

Podpis 

Keep an open mind but don`t let your brain fall out.

Wysłany: 29 Styczeń 2007 02:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Dołączył  2006-06-03

kurwa, to rozwiąznie z bratem rzeczywiście zjebane. Zbyt telenowelowate. A spojler chuja mi nie przeszkadzał, bo najpierw uznałem, że napisał to w ramach żarciku. Poza tym serial zajebiście się ogląda sam w sobie, niezależnie od tego, czy zna się zakończenie, czy nie.

Wysłany: 29 Styczeń 2007 04:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-05-20

[quote author="Mzgochlast"]Widze że bez wjazdu na starą to po prostu argumentw ci brak. Jakby ktoś kiedyś nie wymyślił tekstw spod znaku “diss na rodzinę” to byś pewnie do dziś był niepiśmienną niemową.
Zamiast przyznać że dałeś dupy i ładnie przeprosić to sie bedziesz wykłcał mimo iż nawet ty sam wiesz że zachowałeś się jak kurwa. Cż, takie burackie wychowanie, brnąć na upartego i nigdy nie przepraszać. Być może kiedyś czeka cie kariera w polityce?

kolo żałosny jesteś,nie wiem jak taka cipka jak ty wytrzymuje tyle na forum,wyzywanie matek to nierozłączna część tego forum i trzeba mieć na to wyjebane ale taki chłopaczek jak ty odrazu płacze,zadzwon do arkadego i poskarż mu

Wysłany: 07 Luty 2007 11:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  64
Dołączył  2005-11-26

[quote author="no_i_chuj"]morderca jest bratem głwnego bohatera ktry został rozdzielony jak byli mali,nie dziekuj

trza byc ostatnim chujem pokroju romka g. zeby w ramach bycia innym(special) jebac innym frajde z oglądania
proponuje wykasowac ten post i basta!

Wysłany: 08 Luty 2007 01:32 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-05-20

proponuje wybolcować twoją starą i spuścić sie jej na twarz i koniec !

Wysłany: 08 Luty 2007 09:48 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Dołączył  2006-06-03

i chuj z tego, że wiesz jak się skończy? I tak się zajebiście ogląda. Więc ssij.

Wysłany: 16 Styczeń 2008 08:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
Dołączył  2006-07-18

pierwszy serial który ogladałem od bardzo wielu lat, chyba od 10 czy coś takiego (ostatnie było archiwum x ale miałem 12 lat ;] )
dobrze się ogląda właśnie skończyłem pierwszy sezon, drugi sie ściąga zobaczymy co bedzie dalej. Kilka dobrych wątków pobocznych, a główny naprawdę dobrze rozłożony w czasie

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

Wysłany: 18 Styczeń 2008 01:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Wąsata kurwa
Rank
Liczba postów:  98
Dołączył  2008-01-17

ludzie ciągle nawijają o “Labolatorium Dexter’a”
a to jest co innego xP
nie wiem, o tym serialu opowiedziała mi kumpela, ale jak wpadło jednym uchem, tak wypadło drugim(wiadomość o tym serialu).
ale po tym, jak napisaliście tutaj, chyba jendak zobacze chociaż dwa odcinki xP

1 z 2
1