Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
Zarzygana randka
Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:04 AM   [ Ignoruj ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
Dołączył  2005-12-30

Przypomniało mi się to już wczorajszej nocy, ale miałem trochę pracy i nie zdążyłem Wam opisać.

Ot?ż w 1999 roku poznałem pewną piękną dziewczynę. Zawsze spotykałem się z pięknymi dziewczynami, ale ta jeszcze była miła, fajnie się dogadywaliśmy, chociaż czasem popadała w zadumę. Kiedyś zaproponowała, abyśmy spędzili romantyczny weekend w Krakowie. Szukaliśmy jakiegoś niedrogiego noclegu, w końcu stanęło na kurewsko drogiej Polonii. Aby rozgrzać zmysły, zanim doszło do jakiejkolwiek akcji, postanowiliśmy zwiedzić miasto. Na rynku napiliśmy sie piwa, był cudowny, ciepły wiecz?r i oboje czuliśmy już ten dreszczyk, kt?ry zwiastował noc namiętności.
Do ławy, przy kt?rej piliśmy piwko i przy kt?rej siedział też jakiś Hippisowski Lump, dosiadł się Nieogolony Dziadunio, tak więc siedziała nas już czw?rka. Nieogolony Dziadunio pochwalił wyjątkową urodę mojej towarzyszki i zaczął zagadywać. Szybko wyciągnął flaszkę i zaproponował, że popitką będzie piwo. Dołączył do nas Hippisowski Lump i atmosfera zrobiła się wesoła. Kiedy skończyliśmy flaszkę i kilka piw, zrobiło się już ciemno, a my przecież mieliśmy w planach namiętną noc. Aby było szybciej do hotelu, wezwaliśmy taks?wkę. I to był błąd! Taks?wki co robią? Kręcą i trzęsą! No i w hotelu dostałem kręcioła i jak nigdy nie rzygam, tak chyba godzinę spędziłem ze łbem w muszli. To było straszne, skręcałem jelita, wypluwając resztki ż?łci.
Pr?bowałem sie położyć, świat wirował. Byłem zdumiony, że moja partnerka spokojnie mi się przygląda, głaszcząc po głowie i co dziwne - nie rzygając. Piła tyle samo, co ja, a nie rzygała wcale! Niestety nie byłem w nastroju na amory, a cały następny dzień napierdalał mnie łeb.

I tak oto piwo zmieszane z w?dką i potrząśnięte taks?wkowym shakerem pokrzyżowało mi romantyczny weekend w Krakowie. Czy ktoś poza mną upadł tak nisko?

PS. I wiecie co? Pisząc ten post wpisałem w Google jej nazwisko i znalazłem jej e-maila…

Wysłany: 16 Styczeń 2007 10:07 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

Brabo! To się nazywa czujność rewolucyjna!
A fakt, że bijacz zamiast zwiać jak tylko zacząłeś heftać została i głaskała Cię po głowie oznacza, że to porządna dziewczyna. ¦miało, pisz i ściągaj ja do UK!

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 16 Styczeń 2007 02:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  646
Dołączył  2006-08-05

Re: Zarzygana randka

[quote author="Tangle Foot"]Czy ktoś poza mną upadł tak nisko?

Zdarzyło mi się.
Impreza w akademiku.
Miała byc na niej obecna miłość-niespełniona wtedy-mojego życia.
Cż-jej bliskość zawsze powodowala,że z miejsca uderzalem w amory.(Ona zawsze tak na mnie działa).
Tak miało być i tym razem.
Niestety zgubiła mnie wda z piwem właśnie.W oczekiwaniu na moment przybycia mojego ‘A i Z’ zacząłem radośnie popijać 0,7 u kumpla w pokoju.
Zrobiłem całkowita izolację,bo przeszkadzała mi muza na imprezie,więc musialem znaleźć w miarę spokojne miejsce z punk-metalem-żeby w miłej atmosferze wypić.I
się przeliczyłem.
0,7 wdy popijane piwem było dla mnie zbyt dużo.
Za pomocą ścian poruszałem się po akademiku,przy okazji molestowałem słownie jakąs laskę...a pźniej czuwała nade mna owa miłość życia mego.
Obudziłem się rano w kiblu(ogrzewanie podłogowe!!ha!) mając CKM jako poduszkę i Gazetę wyborczą za przykrycie.
Reszty dowiedziałem się od ludzi mieszkania.

Wysłany: 16 Styczeń 2007 02:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
Dołączył  2004-09-25

eee, myslałęm że Ją obrzygałęś smile
ale faktycznie, dziewczyna porządna, taki anioł strż smile tylko troche wstyd raspberry

Podpis 

i chuj

Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:09 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
Dołączył  2004-11-21

Dobrze, Tangle, że nie byłeś w stanie dać się dosiąść, bo by kto inny został wyszejkowany i zaliczył byś spawa na klatę :D

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:13 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
Dołączył  2006-07-28

było ssanie :?:

Podpis 

...

Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Dołączył  2005-12-30

...

Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Dołączył  2006-07-28

rżnieta była w weekend :?:

moze o niej pamietasz, bo sie dobrze rucha :?:

Podpis 

...

Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
Dołączył  2004-11-21

[quote author="Tangle Foot"]ona jest (...) taka niewinna. Byliśmy razem

WTF le Paradox?

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2713
Dołączył  2006-09-30

za to inne dziewczę przesłało mi dzisiaj swoje aktualne zdjęcia. Szkoda że nie możecie ich widzieć, ona jest słodka i taka niewinna.

Dawaj foty, ojciec!

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 16 Styczeń 2007 04:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Dołączył  2006-07-28

dzieki temu forum, poznałem mase ciekawych ludzi.

Podpis 

...

Wysłany: 16 Styczeń 2007 05:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Dołączył  2005-12-30

[quote author="Impaler"]
Dawaj foty, ojciec!

Nie, nie mogę. Potem już żadna 18-latka nie oddałaby mi się cieleśnie, już nie mwiąc o zdjęciach.

Majorze, pamiętam ją bo mwiła mi piękne rzeczy, a poza tym jest niezwykle inteligentna, śliczna i delikatna.

Dzisiaj opuścił mnie cały cynizm i jestem w romantycznym nastroju, jak jakaś ciota! Muszę zaraz poczytać Dziwne Tabletki!

Wysłany: 20 Styczeń 2007 04:18 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  566
Dołączył  2006-02-15

poczytaj, poczytaj… słuchaj, kolejny raz zapytam bo mam sklerozę, gdzie dokładnie na wyspach Jesteś, bo jeśli zawalę semestr na studiach, to chyba tam gdzieś wyląduję

(nie, nie tylko ty potrafisz problemami alko-żołądkowymi zawalić romantyczną wyprawę...)

Wysłany: 20 Styczeń 2007 04:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1816
Dołączył  2006-07-10

bo jeśli zawalę semestr na studiach, to chyba tam gdzieś wyląduję

Możemy podać sobie rękę. U mnie staje się to z każdym dniem, bardziej prawdopodobne.

..albo dalej Na Zachd! (jak to ktoś już śpiewał)

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

Wysłany: 20 Styczeń 2007 04:45 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Warszawski taksówkarz
RankRank
Liczba postów:  566
Dołączył  2006-02-15

to daj znać jak będziesz rezerwował samolot Les…

Wysłany: 20 Styczeń 2007 05:58 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Dołączył  2005-12-30

[quote author="rathnait"]to daj znać jak będziesz rezerwował samolot Les…

słuchajcie, możecie oboje przyjechać! Dlaczego?

Mj flatmate tnie w chuja z opłatą za mieszkanie. Dzisiaj miał mi dać pieniądze, okazało się, że nie ma! Ma za to debet na koncie 360 funtw. W poniedziałek ma przesłać pieniądze jego… mama, co ja uważam za kolejną ściemę.
Jeśli kasy nie będzie w poniedziałek, koleś wypierdala a we wtorek są zmienione zamki i od tego dnia będzie mieszkanie dostępne.

Przy okazji moich zaprosin, chciałem Wam pokazać że ze mną nie można lecieć w gumę.

1 z 2
1