Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 2
2
Premiera! 
WysÅ‚any: 03 Luty 2006 08:12 PM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Ja też nie wiedzę nic złego, ogólnie słabo widzę - to pewnie efekt masturbacji, która jak wiadomo szkodzi na oczy.
Co do dzieci w Etiopii - nie wiem, nie znam żadengo, ale opierając się na wiarygodnych źródłach (choćby to forum) jestem w stanie wierzyć, że zaiste głodują… Dzieci na Śląsku także.
O chuj jednak chodzi z tymi dziećmi? No ja wiem. ze nasienie jest pożywne, ale w jakich kurwa ilościach trzebaby je dostarczać, by zlikwidować klęskę głodu? Czy ktoś kurwa wie? I co do kurwy nędzy ma to wspołnego z topic’iem powyższym?

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 03 Luty 2006 09:26 PM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
DołączyÅ‚  2005-12-14

Hm, taka koncepcja ratowania głodujących dzieci za pomocą spermy może stanowić pomost łączący Banki Spermy z Bankiem Gospodarki Ąywnościowej rolleyes
.
Na czymkolwiek by to miało się opierać rolleyes

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

WysÅ‚any: 04 Luty 2006 05:20 AM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2091
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="MADness"]Ja to wiem, choć nie popieram! Wy też prezentujecie profesjonalną wiedzę na temat ssania i czynności pokrewnych.
Tangle Foot - isnpirator naszych aktualnych rozważań - nie odpowiada. Trudno się dziwić, gdyż jest zapewnie dzifką bez szkoły, która zawsze połyka spermę i inne chujstwo. Dlatego, zażenowany, leży w skrzyni, ubrany w latexowo-skórzany kostiu, z suwakiem na ryju.

nie odpowiadałem bo studiowałem tajemną wiedzę vomitingu. śmiem nazywać się teraz Akolitą Vomitu i widze jak daleka jest jeszcze droga do Zarzygałości.

WysÅ‚any: 04 Luty 2006 02:41 PM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  21
DołączyÅ‚  2005-12-14

[quote author="MADness"] Czy ktoś kurwa wie? I co do kurwy nędzy ma to wspołnego z topic’iem powyższym?

niewiele, tak sie chcialam podzielic przemysleniami raspberry

[quote author="faultfett"] taka koncepcja ratowania głodujących dzieci za pomocą spermy może stanowić pomost łączący Banki Spermy z Bankiem Gospodarki Ąywnościowej
.
Na czymkolwiek by to miało się opierać

Nie glupi pomysl jest to, zaiste.
A oierac musialoby sie na jedynym wlasciwym filarze - meskim oczywiscie

Podpis 

Jedynym dowodem na istnienie Boga jest piwo.

WysÅ‚any: 08 Luty 2006 03:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
Sraj mi na ryj
Liczba postów:  37
DołączyÅ‚  2006-02-08

A potem pojawią się dowcipy w stylu:

tatuś nakrywa synka na waleniu konia…
- Co robisz ty mały pojebańcu? Ty sie tu kurwa zabawiasz a tam dzieci w Mozambiku głodują…

Podpis 

znowu sie zrzyga³em ...fffffuck… kurwa jego maæ… po co pi³em to wino…

2 z 2
2