W Wielkiej Brytanii możesz pracować, o ile masz przynajmniej 16 lat. Co więcej, łebki ktre w tym wieku już pracują, budzą tu duży szacunek za samodzielność. Jeśli będzie Cię to interesowało, to zawsze możesz tu skończyć szkołę, ale przynajmniej nie będziesz siedział w chacie przez najbliższy rok.
Dokladnie. Niewiem czy w Wlk. BRytnaii jest tak ale slyszalem ze
W Irlandii sa darmowe studia. Nie ma sie co zastanawiac
Zwyrollo, nie wiem czy twoi starzy to jacyś boży niedojebańcy, czy wykładają na ciebie lachę czy co… w każdym razie wiem, że jeśli nie zareagują w tej sprawie to będzie dziwne.
Skoro pierdolony pedał dyrek tak sra ze strachu przed rzeczonymi trjkami gertycha to można sprbować nastarszyć go tą samą bronią, tym razem w twojej obronie.
Wiem, że łatwo pierdolić zza klawiszy, ale, kurwa!, cała ta gwno-szopka nie miała miejsca na terenie szkoły (wtedy nie byłoby nic do dodania )tylko w domu na prywatnej imprezie. A rodzice tej kurwy dobrze wiedzieli ze jest tam alkohol wiec niech spierdalaja!
a) nie złamałeś prawa, nie popełniłeś przestępstwa ani wykroczenia
b) robiłes borutę poza godzinami szkolnymi i nie na terenie szkoły
w większości statutw jest zapis “godnie reprezentować wartości szkoły”. Oj wiele razy mi już grozili z tego “paragrafu”, ale jak wiadomo na grożeniu jak na razie zawsze się kończyło.
Słowem od nowego roku będę mgł zacząć jeszcze raz drugą klasę o ile kurwa, ktoś mnie łaskawie przyjmie oprcz WKU oczywiście.
nie sraj, muszą Ci wymyślić inną szkołę - kumpla też wyjebali w połowie drugiej klasy (za rzucanie serkami homogenizowanymi w przechodniw, czy coś takiego) i został przeniesiony. Z, o ile się nie mylę, jakiejś z lekka chujowej szkoły do mojej, gdzie kurwa prbują wprowadzać rygor jak ja pierdolę (w wielu wypadkach im się udaje, że tylko zacytuję wypowiedź kogoś tam na temat zakazu chlania na studniwce “z tego co rozmawialismy ludzie popierali zakaz studniowkowy” :? . Kurwa), więc raczej roku nie zmarnujesz przez to, że wylecisz.
O kurwa, ale mnie zjechaliście nie podoba wam się moja opinia szanuję to (czyt. sram na to). Ale jest jaka jest i zdania nie zmienię. Było w opowiadaniu parę ciekawych momentw, ale oglnie szału nie robi.
za sformuowanie “ta ponura kurwa” przyznaje ci pokojową nagrodę jobla! Nie wierzę że masz 16 lat, ale jak tak, to proponuję zacząć pisać powieści kryminalne a’la Imć Marek Krajewski i jego bohater obertfeltkurat von Eberhard Mock. Widzę duży talent!;-)