Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 3
1
Opole i okolice - spis powszechny vomiterów
WysÅ‚any: 26 GrudzieÅ„ 2005 08:07 PM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Hej!
Deal jest prosty - szukam sympatyk?w CV, sympatyk?w DT z Opola i okolic. Cel = integracja, wsp?lne biesiadowanie, wymioty mentalne, a dla największych hardcorowc?w rzyganie fizjologiczne!
Wiem, że Op. to wiocha, ale być może ktoś się znajdzie.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 26 GrudzieÅ„ 2005 08:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Cień sracza
Rank
Liczba postów:  184
DołączyÅ‚  2005-11-10

Czy Warszawę można zaliczyć do okolic Opola?:wink:

WysÅ‚any: 26 GrudzieÅ„ 2005 08:51 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Tak, ale bez Ząbków:-)

Podpis 

WysÅ‚any: 27 GrudzieÅ„ 2005 12:48 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
DołączyÅ‚  2005-12-27

Obecny

Podpis 

work hard, play harder

WysÅ‚any: 28 GrudzieÅ„ 2005 05:15 PM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Gównojad
Liczba postów:  7
DołączyÅ‚  2005-12-28

Madness! wpadłbyś kiedy do wrocka,to pod pręgeżem na rynku jakąś popylinę by sie z eqipą odjebało- pomyśl stary, pod samym ratuszem, czyli na “celowniku” presidenta wrocka- Rafiego Dutkiewicza i pod czujnym okiem strazy miejskiej raspberryPP hyhyhy!!! LOL  zaprasham!!!

a btw, do Opola chętnie bym fpadł,bo to w sumie rzut beretem ( ...mocherowym ? raspberry ) ale tera sniegu najebało, że we wrocku piaskarki nie nadążają, trza do wiosny chyba czekać???  rolleyes  :D

Podpis 

Dziwnie _mi _po _tych _T@BlEtK@Ch…

WysÅ‚any: 30 GrudzieÅ„ 2005 03:35 PM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Wojtek i sfinx - póki co Wy jesteście moim wsparciem w okolicach Śląska Opolskiego i Dolnego! Po Sylwestrze zrobimy jakiś meeting mały. Może ktoś się jeszcze dołączy… Górny Śląsk może… Mnie nie trzeba się bac, a vomitingu tym bardziej!

Podpis 

WysÅ‚any: 30 GrudzieÅ„ 2005 06:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Gównojad
Liczba postów:  7
DołączyÅ‚  2005-12-28

OK! Nie ma sprawy… :wink: chętnie se rzygnę, bo dawno tego nie robiłem :D (tak to jest jak człek winka “odstawia” na rzecz piwska… hyhyhy!) raspberry

Podpis 

Dziwnie _mi _po _tych _T@BlEtK@Ch…

WysÅ‚any: 04 StyczeÅ„ 2006 02:04 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
DołączyÅ‚  2006-01-04

opole moze i wiocha ,ale sa tutaj prawdziwi mistrzowie upajania sie i korzystania z dobrodziejstw jakie niesie ze soba oslawiona metoda ‘wilka’ ,niestety aura nieciekawa i oddawanie sie tym rozkoszom na swiezym powietrzu odpada ,a wstyd sie przyznac ze malo knajp z klimatem ...

WysÅ‚any: 05 StyczeÅ„ 2006 01:49 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

[quote author="Nibi"]opole moze i wiocha ,ale sa tutaj prawdziwi mistrzowie upajania sie i korzystania z dobrodziejstw jakie niesie ze soba oslawiona metoda ‘wilka’ ,niestety aura nieciekawa i oddawanie sie tym rozkoszom na swiezym powietrzu odpada ,a wstyd sie przyznac ze malo knajp z klimatem ...

Meoda wilka powiadasz? Hmm… Tego textu nie słyszałem, bom głupi i przygłuchawy…

Aura nie zachęca ostatnio zaiste, lecz ja nie mam zamiaru czekać na wiosnę.

Knajp faktycznie malutko z klimatem. Jednakże dla mnie ‘Zapadnia’ (Powszechnie znana jako “Kawiarnia Artystyczna” umiejscowiona pod Teatrem Kochanowskiego) króluje. Klimat tam mega_menelski. Można bluzgać, ryczeć, opowiadać sobie o niezbyt popularnych praktykach seksualnych. Aktorzy z teatru czasem przychodzą, co sprawia wrażenie, że knajpa ma nieco wyższy poziom, niż w rzeczywistości.

Podpis 

WysÅ‚any: 11 StyczeÅ„ 2006 05:17 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
DołączyÅ‚  2006-01-11

że tak powiem Tancerka Go-go jeszcze nie wypływała z mojego wnętrza ale jak bedzie trzeba przyłącze się do reszty czarnuchów. MADnessie prowadź!! smile

WysÅ‚any: 12 StyczeÅ„ 2006 11:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Witaj Loki!
Niewtajemniczonym należą się wyjaśnienia - “Tancerka GoGo” to także nazwa trunku, w jednej z opolskich knajp.
Czieszę się, żeś otwarty i chętny. Aura poprawia się, więc myślę, że wkrótce dojdzie do meetingu.

Podpis 

WysÅ‚any: 20 Luty 2006 11:43 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Końska spierdolina
Rank
Liczba postów:  87
DołączyÅ‚  2006-01-26

chodzi o to, ze ten drink jest podawany przez rure?

Podpis 

czujê siê usfastykacjonowany

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 06:38 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Nie Bucu, chodzi o proste skojarzenie, które poczynił pewien barman. Otóż na butelce piwa, o którym mowa (OKOCIM “Stawski” - czyli wesja exportowa), widnieje obrazek panienki w stroju ludowym. Częsty to motyw graficzny, którym przysozdabia się np. Ąywca… Na wspomnianym już trunku brak jest jest jednak mężczyzny w stroju dowolnym. Panienka jest więc sama na etykietce. Bardzo milutki barman nazwał ją “tancerką gogo”. Wiem, żenująca historia. Jednakże zabawne jest zamawianie tancerki gogo do stołu we wspomnianej knajpie. Ludziska niewtajemniczeni nie kminią o co chodzi…

Mnie jendak zastanawia dlaczego panienka na etykietce jest samotna… Czy jest feministką? Czy jest samotną dziwczyną, szukającą swego księcia? Czy jest lesbą? Czy jest symbolem swoistej nieatrakcyjności sztuki ludowej, pewnego wstydu związanego z uprawianiem rzemiosła i propagowaniem folkloru. Czy ta niechęć dotyka bardziej mężczyzn?

Na te pytania próbuję spobie odpowiedzieć w ‘Zapadni’ co jakiś czas. Myślę, że wkróce tam się zjawię. Ktoś chętny?

Podpis 

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 06:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

gdzie ta zapadnia?

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 06:45 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

[quote author="MADness"]Zapadnia’ (Powszechnie znana jako “Kawiarnia Artystyczna” umiejscowiona pod Teatrem Kochanowskiego) króluje. Klimat tam mega_menelski. Można bluzgać, ryczeć, opowiadać sobie o niezbyt popularnych praktykach seksualnych. Aktorzy z teatru czasem przychodzą, co sprawia wrażenie, że knajpa ma nieco wyższy poziom, niż w rzeczywistości.

Dodam, że chodzi o Opole.

Podpis 

WysÅ‚any: 05 Marzec 2006 07:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  607
DołączyÅ‚  2005-12-26

Jeśli idzie o Opole to znam tylko tamtejszy dworzec PKP. Kiedyś chciałem się tam odlać, ale nie mogłem uronić ani jednej kropli, bo jakiś dewiant się przyglądał cały czas. Znam jeszcze gościa co mieszka w Opolu, spoko gość, kierowca ciężarówki.
Wracając do dworca PKP, czy w poczekalni nadal śpią bezdomni i jebie tam jak w arabskim kiblu?

Podpis 

The difference between sex and death is that with death you can do it alone and no one is going to make fun of you.

1 z 3
1

‹‹ Premiera!      Rzyganie o 0.00 ››