Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

3 z 3
3
Opole i okolice - spis powszechny vomiterów
WysÅ‚any: 08 Maj 2006 04:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 31 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

14.05.2006 NIEDZIELA

* 17:30 - 23:00 koncerty na błoniach Politechniki Opolskiej:
HAPPYSAD
HURT
STRACHY NA LACHY
* 23:00 04:00 dyskoteka plenerowa na błoniach Politechniki Opolskiej
Dyskoteka w namiocie UO
PIĄAMA PARTY w klubie Skippens

15.05.2006 PONIEDZIA£EK

* 19.00 Pokaz specjalny Kina Amatorskiego i Niezależnego
Miejsce: klub studencki SKRZAT Wstęp wolny
Impreza teatralna pod hasłem NIE TYLKO PIWO
* 18.30 Teatr PIKTOGRAM “Drugi pokój”
* 19.30 Teatr Jednego Wiersza
“UĄYTKOWNIA czyli miejsce gdzie się spędza żądany czas”
* 20.30 Teatr Ruchu ZAPADNIA “W Szeptach Niepamięci” - miejsce: Filia Centrum Kultury i Edukacji “Wyspa” ul. Targowa 12 - wstęp wolny
* 17:30 - 23:00 koncerty na błoniach Politechniki Opolskiej:
TRANSFUZJON
RENATA PRZEMYK
COMA
Dyskoteka w namiocie UO
Dyskoteka w klubie Skippens

16.05.2006 WTOREK

* 15:00 - próba techniczna Myslovitz
* 17:00- Ukraiński zespół - koncert UO
* 18:00- Niemieckie reege, ska - koncert UO
* 19:00- Czeskie reege - koncert UO
* 20:00- VAVAMUFFIN (koncert UO)
* 21:30- MYSLOVITZ (koncert UO)
Dyskoteka w namiocie UO

17.05.2006 ŚRODA

* 17:00- WODA - koncert UO
* 18:00- FOLKOPERACJA - koncert UO
* 19:00- KULTóRWA - koncert UO
* 20:00- ŚRUBKA - koncert UO
* 21:00 T.LOVE - koncert UO
Dyskoteka w namiocie UO

WSTęP NA WSZYSTKIE KONCERTY JEST BEZP£ATNY. OBOWIAZUJE JEDNAK ZAKAZ WNOSZENIA NA TEREN IMPREZ NAPOJóW ALKOHOLOWYCH !!!!!!!!!!

Powyższy plan to wersja skrócona. Ja na pewno będę na koncercie zespołu COMA oraz grupy MYSLOVITZ. Na innych nie wiem jeszcze. Szlajał się będę na pewno po mieście codziennie. Może gdzieś w plener wypierdolę lub posiedzę w okolicach akademika ze znajomymi. Jesli ktoś ma ochotę się spotkać, to walcie wpisy poniżej lub łapcie kontakt przy pomocy wiadomości(ew. mail) grin
Pełny program dostępny pod adresem:

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 10 Maj 2006 11:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 32 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  3
DołączyÅ‚  2006-01-11

U U U U U

Jak znowu będzie"Jeżynka" to zawsze i wszędzie, nawet na Renatę Przemyk wpadnę :D (mmmm to by się nawet dało fizycznie wykonać… MaDnessie weź dwie :D)

WysÅ‚any: 12 Maj 2006 05:14 PM   [ Ignoruj ]   [ # 33 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Eeeee… no to kurwa miłej zabawy, MAD.
Ja dziś idę na soykę (wiem, wiem, ale po primo kobieta chce, po secundo nie jest taki starszny i po tetrio mój kumpel kilkanaście lat temu na koloniach widział, jak Soyka zapinał w dupę swoją żonę na balkonie).

A w weekend kurwa nadrabiam zaległości w pracy… tzn taki mam plan, ale go oleję jak zwykle i pojadę z moim owczarkiem niemieckim o imieniu Faza i z moją kobietą nad jakiś miły akwen wodny, żebyaby się poprzedzierać po krzaczorach.

A Wam miłej zabawy łansegien.

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 15 Maj 2006 02:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 34 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Hehe. Mam nadzieję, że weekend udał się! Ąe sobie pogadałeś z Fazą, a Twoja kobieta wybiegała się, poaportowała i wytarzała się w trawie.

Soyka śmierdzi trochę, ale cóż - są gorsze akcje. Ja np. byłem na Soyce raz, z mamą:-) Kurwa, to było coś… Polecam. Aha - wtedy nie zapinał nikogo i jego też nikt nie zapinał. A szkoda…

Zabawa będzie przednia. Ide zaraz na miasto po Loki’ego. Wpadniemy do mnie na chatę, pogadamy, wypijemy kawę, zjemy sernik i pójdziemy na miasto. Cieszę się z COMY, bo to zespolik przyjemny. £ódź powinna go znać chyba, bo z tamtąd pochodzi grupa ta.

Zabawa będzie przednia. Szkoda, że Was nie będzie, ale może innym razem…

Podpis 

WysÅ‚any: 16 Maj 2006 01:01 PM   [ Ignoruj ]   [ # 35 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Hah, kurwa upiekło mi się - nie polazłem, bo najpierw w pracy opiłem się kawy, a potem dostałem halibuta (ależ się ta ryba genialnie nazywa!) z kapustą kiszoną. No i jak to kurwa zjadłem, to w żołądku zaszły nieodwracalne zmiany, grożące wybuchem nuklearnym, a po 2 godzinach sikałem dupą niczym wąż ogrodowy. Lała się ze mnie brązowa ciecz z siłą szlaucha, a do tego popiardywałem sobie gromko, czytając przekrój. A żołądek mój, wypominając mi, jak bardzo go skrzywdziłem, dawał o sobie znać, grzmiąc groźnie co chwila i strasząc turbulencjami. Srałem tak przez 0,5 godziny, dowodząc, że dobre kupsko może być lepsze od orgazmu.

W sobotę zaś spuściłem psa i siebie ze smyczy i zanurzyłem w zimnej jeszcze wodzie jeziora, ale było warto. Kmicic mył się śniegiem w styczniu to i my możemy się czsem wykąpać o zmierzchu.

W niedzielę zaś udałem się na zakończenie Juwenalii, gdzie grało Indios Bravos a na zakończenie T.Love. trochę mnie wkurwia moje miasto, bo zamiast sie bawić kurwa na darmowej imprze, to połowa luda nie wiedziała kto to jest ten tilaw, a druga stwierdziła, że tilaw się sprzedał.  Rozumiem kurwa, że są gusta i gusta, ale T.Love to jest chcąc niechcąc kurwa kawał polskiej historii i można się przy tym pobawić, potupać a nawet poskakać. Na szczęście, ludzie zaczęli się rozgrzewać i nie było już tak drętwo. Grali niestety tylko godzinę, bo kurwa koncert był na starówce, a na starówce kto i jak ma grać i do której, decyzje podejmują mieszkańcy, czyli kurwa żule i stare pryki.

To jest w ogóle inny temat, że kurwa w moim mieście nie można zrobić impry na świeżym powietrzu na starówce, bo jest blokowana przez jebany komitet mieszkańców. Jak kurwa mieszkam przy fabryce, to kurwa nie narzekam, że śmierdzi, a jak przy ulicy, to że hałasuje. A te jebane fajfusy pierdolą, że oni chcą spać. Zajmują swoimi starymi dupskami zajebiste miejsca w mieście, które można przerobić na miejsca użytku publicznego a ich wyjebać kurwa w bloki na przedmieściach. To nie! nie ma zgody! Strasznie mnie to wkurwia, że potomkowie żulerni, która została tam wpierdolona po 2 wojnie, na miejsce bogatych właścicieli, decyduje, co sie dzieje w moim mieście. We wrocławiu to fajnie chyba rozwiązali, ale u nas to tylko pavulon by pomógł…

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 21 Maj 2006 10:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 36 ]
Kurwoliszek
RankRank
Liczba postów:  420
DołączyÅ‚  2005-11-11

No-no-no !

Widzę tu zaskakująco dużo analogii !

Chodzi bowiem o to, ze jestem mieszkańcem małego miasta na zachodzie Polski i jeżeli wszystko się spierdoli, mogę już w październiku znaleźć się w epicentrum zwyrolstwa, tj. Uniwersytecie Opolskim i to jako student !

Madnessie, co sądzisz o ww. uczelni, poza tym że jest to często spotykany kierunek młodzieży z wichury?

W kwietniu omal nie zalało mojej wiochy. Niestety moja nienawiść do niej nie na wiele się zdała i brakło kilkunastu centymetrów do kataklizmu.

fotka114br.jpg

Może jakiś konkursik krajoznawczy przy okazji raspberry Co to za szajs powyżej :wink:

WysÅ‚any: 21 Maj 2006 10:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 37 ]
Administrator
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2004-09-27

Hmmm… Powiem tak: zależy czego oczekujesz od nauk na uniwerku oplskim. osobiście uważam, że jest to przeciętna uczelnia, w przeciętnym mieście i jeżeli masz przeciętne wymagania, to poczujesz się tu przeciętnie dobrze. chuj wie, co za kierunek chcesz studiować? However, jeden chuj bo wszystkie są już teraz przeciętne. Po 2 latach bedziesz się pewnie czuł tu przeciętnie. Choć z drugiej strony może tylko ja tak mam, bo mieszkam od urodzenia w Op. ze Starymi.  Dużo zależy od szczęścia. Akademik to zajebiste rozwiązanie na poczatek. Poznasz w chuj ludzi i wogóle. Jeśli jednak szukasz niepowtarzalnej atmosfery i zajebistej reputacji, to daruj sobie opole i jedź do Wrocka, Krakowa lub choćby na górny śląsk. A jeśli gustujesz(jeśli nie przeszkadza Ci) w małomiasteczkowym spokoju i przeciętności, to wal w opole. W sumie wiele zależy od znajomych, przyajciół, qmli i qmpel. To głównie buduje dobre lub złe samopoczucie. Nie jest to może idealna reklama, a raczej próba obiektywnej oceny. Ale chuj tam ze mnie, a nie obiektywny juror. Mieszkam tu od urodzenia i kiedy tylko mogę, to wypierdalam w góry. Stąd wqrwia mnie przeciętność Opola. Niby miasto woj. a jakieś takie chujowe. Dlatego po studiach wypierdolę chyba stąd. jednakże znam kilka osób z poza Opola, którym Opole bardzio się podoba, uniwerek się bardzo podoba i wogóle jest wg. nich zajebiście.

Nie wiem co to za fotka, a konkretnie co to za miejsce. Wygląda chujowo:D

Podpis 

WysÅ‚any: 21 KwiecieÅ„ 2007 05:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 38 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
DołączyÅ‚  2006-07-18

ano odświeżam temat, a mniej wiecej jestem z opola
w sensie mieszkałem tu, w miare regularnie wpadam
z miejsc preferowanych (odwiedzam je z racjimieszkania we wrock teraz raczej rzadko i nie wiem czy aktualnie sa jak kiedys to Dworek (piwo po 3,5 dla studentow yeah, i ten specyficzny klimat.. oraz okolice amifiteatru w szczególności nad stawkiem barlickiego)
w zapadni tylko pare razy byłem i to na browarka raczej jednego czy 2 wiec nie wiem jak tam teraz jest, ale zdaje mi sie, że wielu ludzi ostatnio właśnie tam z dworka uciekło
no i oczywiście okolice teatru przy okazji oraz uniwerka z racji oddalonego o pare stóp morskich tesco 24/h
na długi weekend może wpadne do opola, chyba że wyjade w tatry

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

3 z 3
3

‹‹ Premiera!      Rzyganie o 0.00 ››