Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 5
1
naturalne wariacje na temat knajp
WysÅ‚any: 29 StyczeÅ„ 2007 08:17 PM   [ Ignoruj ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
DołączyÅ‚  2006-02-06

każde miasto w polsce odznacza się posiadaniem takiego miejsca. zazwyczaj jest ono ukryte dla wzroku niewtajemniczonych przechodni?w, sklep monopolowy znajduje się w promieniu 500 metr?w, jest ławeczka, daszek i og?lnie wszystko to, co pozwala nam zaoszczędzić połowę ceny normalnie ofiarowywaną knajpiarzom-geszefciarzom.

w TG jest to park miejski, opr?cz altanki park1.jpg [plusem jest obecność daszka, minusem - te pojebane schody, na kt?rych można sobie łatwo uszkodzić ciało po pijaku]
istnieją jeszcze tzw. pieńki, czyli porzucone przez administrator?w parku pnie drzew, kt?re służą za ławki. sa głęboko ukryte i zazwyczaj pały boja się tam chodzić [wiadomo, siedlisko nazioli, stanist?w, a prezerwatywy dumnie powiewają na młodych drzewkach]. pieńki są ponumerowane i w zalezności od komfortu zarezerwowane dla os?b pijących o odpowiednim statusie [park to osobna subkultura].

osobiście, lubię pić na łonie natury, mozna sobie wziąc badmintona, pozwiedzać bunkier i jest fajnie.

raz tylko, było to po rozpoczęciu obecnego roku szkolnego, w swej bezmyślności spożywałam piwo w centralnej części parku, rozkoszując się widokiem na fontannę. kosztowało mnie to 100 złotych i konwersację ze strażnikiem miejskim [miał dzownek crazy frog :twisted: ] ale i tak było to ciekawe przezycie. biała bluzeczka, 9-cm szpileczka. i mandat. HAHA

tym uzewnętrznieniem chciałam zachęcić Was drodzy forumowicze do dzielenia się cennymi informacjami na temat Waszych miast. nigdy nic nie wiadomo, stw?rzmy wsp?lnymi siłami mapę fan?w natury i alkoholu.
pozdrawiam

WysÅ‚any: 29 StyczeÅ„ 2007 08:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
DołączyÅ‚  2006-07-28

Jelenia Góra :
- Kościół Garnizonowy
- Cmentarz ¯ydowski
- Moje podwórko

Szczecin :
-Akademik
-Akademik
-Wały Chrobrego
-Budka z piwem, przy wejsciu na nową stocznie
-Budka z Piwem, przy katedrze.
-Cmentarz komunalny

biała bluzeczka, 9-cm szpileczka.

Poka Poka :D

Podpis 

...

WysÅ‚any: 29 StyczeÅ„ 2007 08:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

Re: naturalne wariacje na temat knajp

[quote author="szopszopenhałera"]
tym uzewnętrznieniem chciałam zachęcić Was drodzy forumowicze do dzielenia się cennymi informacjami na temat Waszych miast. nigdy nic nie wiadomo, stwórzmy wspólnymi siłami mapę fanów natury i alkoholu.
pozdrawiam

W Brighton generalnie pały nie akceptują picia w mieście, sam widziałem jak policjantki wylewały Polaczkom piwo do ścieku (to musiał być dla nich - Polaczków dramat). Sam byłem przegoniony za picie piwa na trawce przed Pałacem (ale nie przez pałkarza, tylko przez jakiegoś hinduskiego ciecia).
Za to na plaży można sie uwalić do nieprzytomności i nikt złego słowa nie powie.
Zazwyczaj wolę jednak pić w knajpie albo w domu. Koledzy uważają mnie generalnie za knajpiarza i kpiarza.

WysÅ‚any: 29 StyczeÅ„ 2007 10:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Członek Gosiewskiego
Rank
Liczba postów:  192
DołączyÅ‚  2006-12-16

Picie na łonie natury jest dla mnie najlepszym modelem picia! Otóż w mojej mieścinie jest kilka “magicznych miejsc”.
1. Park “1000-lecia” - teren po byłym osuszonym jeziorze. Osuszono je, bo ileś tam kurwa set czy tysięcy ludzi zabiło szerząc jakąś zarazę. No i do tej pory następuje tam sporo zgonów. Nie cała przestrzeń parku jest bezpieczna. Po głównych alejkach przemkną strażnicy miejscy, po dróżce przejedzie policja. Ale parę przyjaznych miejsc jest.
2. Ławeczka “koło nocnego” - tak na prawdę kawałek od nocnego trzeba przejść. Ale piękny widok! Nieco w krzakach skryta ławeczka z której można spoglądać na tiry przejeżdżające drogą krajową przez naszą dziurę, ludzi idących “z miasta” i “do miasta” (w nocy można się zabawić w grę “pijany/naćpany/trzeźwy/kurwa wariat"). Piekne miejsce!

Zdecydowanie jednak preferuję wyjazdy do pobliskich miejscowości letniskowych. I tam, w pobliżu Parku Narodowego można rozwinąć pałkę!

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 12:08 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
WÄ…sata kurwa
Rank
Liczba postów:  93
DołączyÅ‚  2006-12-12

Re: naturalne wariacje na temat knajp

[quote author="szopszopenhałera"] mozna sobie wziąc badmintona, pozwiedzać bunkier i jest fajnie.

co to jest bad mint on? brzmi jak jakiś rodzaj złego mentosa który włącza halucynacje… złe dropsy?

Podpis 

Wbrew obiegowej idei s³owo nie le¿y u pocz±tku ¶wiata; Cz³owiek mówi tak jak pies szczeka, by wyraziæ w¶ciek³o¶æ lub lêk.

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 01:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2415
DołączyÅ‚  2006-02-01

ej powiększ avatar bo chcialem sobie poczytac a czcionka za mała

Podpis 

http://www.siekreci.tv - endżoj bicz!!

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 01:18 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
WÄ…sata kurwa
Rank
DołączyÅ‚  2006-12-12

Tam jest napisane “Taukuripokapok przed polowaniem na bizona za pomocą jedynie własnego prącia”

Podpis 

Wbrew obiegowej idei s³owo nie le¿y u pocz±tku ¶wiata; Cz³owiek mówi tak jak pies szczeka, by wyraziæ w¶ciek³o¶æ lub lêk.

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 01:19 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2087
DołączyÅ‚  2005-12-30

[quote author="Ta’ukuripokapok"]Tam jest napisane “Taukuripokapok przed polowaniem na bizona za pomocą jedynie własnego prącia”

kurwa, Tapioku, to nie jest smieszne. zmien tego awatara, bo nie tylko Ciebie bym tu chcial poczytac.

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 01:23 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
WÄ…sata kurwa
Rank
DołączyÅ‚  2006-12-12

co jest? widzisz mój awatar jako wyjebany wielki na pół strony?

Podpis 

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 01:29 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
WÄ…sata kurwa
Rank
DołączyÅ‚  2006-12-12

no i chuj… a już sie polubiłem jako brąz fiolecie.

Podpis 

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 12:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  849
DołączyÅ‚  2004-09-25

Ale wracając do tematu. W związku z tym, że moi starzy są szczęśliwymi posiadaczami ogródka działkowego imprezy w plenerze dla mnie przede wszystkim oznaczają gryl party. Jednakże jakbym miał wymienić miejscówki popularne pozadziałkowe byłyby to:

1. Amfiteatr zdjęcie poglądowe - całkiem przyjemne miejsce będące centrum najebki wielu pokoleń młodzieży. Swojego czasu pod sceną, której niestety na zdjęciu nie widać, był lokal z gatunku tak zwanych andergrandowych. Dawało to świetną okazję do napierdolenia się przed wejściem, a że było to jeszcze w pięknych czasach z przed zakazu drynienia w miejscach publicznych, łoić można było bez żenady. Wadą i jednocześnie zaletą miejscówki jest jej ulokowanie w centrum. Z jednej strony powoduje to ograniczoną możliwość picia za dnia bo pałkarze kręcą się często i potrafią zajechać z nienacka, ale z drugiej strony pozwala na chwilowe odetchnięcie od zadymionych pubów i dusznych dyskotek. Względnie pozwala też na przedłużenie imprezy poza czas otwarcie lokali. Dwa kroki dalej jest monopolowy 24 h czego konsekwencji mam nadzieję tłumaczyć nie muszę.

2. Plac zabaw 6 Brygady Kawalerii Pancernej, czyli kolokwialnie poligon - na obrzeżach miasta znajduje się jednak o wiele lepsze miejsce do urządzania okolicznościowych imprez w plenerze, czyli wspomniany właśnie poligon. W związku z tym, że Wojsko Polskie jest niedoinwestowane ćwiczenia bojowe odbywają się z częstotliwością może raz na miesiąc, więc nie trzeba się obawiać postrzału ćwiczebną amunicją czołgową. Teren nie jest może jakiś szokująco duży jednak na tyle rozległy, że konkretnych punktów najebki jest wiele, wybór zależy tylko od osobistych preferencji. Można nie chodząc daleko zadekować się w krzakach za Teskaczem, jest przyjemny lasek quasigórski, w którym ponoć trenowali saperzy, stąd spora liczba dołów i nasypów, można też wybrać jakąś przyjemną polankę i pierdolnąć gryla lub ognisko. Wspomnieny powyżej hipermarket rozwiązuje też znaczący problem logistyczny z czasów mojej nastoletniości, mianowicie zaopatrzenie w alkohol, kiedyś trzeba było zabrać spory zapas bo do sklepów było w chuj daleko.

3. Jezioro Miedwie - nie jest to może w mieście jednak na tyle blisko, że stanowi doskonały punkt najebki w gorące letnie dni. Spacer krokiem stonowanym z browarkiem w ręku zajmuje około godziny, więc niektórzy zawodnicy zamiast spać spokojnie w przybrzeżnych krzakach decydują się na piesze powroty do domu. Rowerkiem pokonujemy drogę w 15 minut, a w związku z tym, że można pojechać z lekka na około przez nadmieniony wcześniej poligon nie musimy się martwić, że przyczai nas milicja jak jedziemy zygzakiem. Istotną zaletą jest szeroki wachlarz knajp*, miłośnicy 16 letnich cipeczek mogą wybrać się w sobotni wieczór do “Plażowej” umieszczonej, niespodzianka, na plaży, na imprę techno, “Letnia” kusi miłośników powabów dojrzałych kobiet potańcówkami w rytmach Disco Polo.

*Niby niezgodnie z tematem ale knajpy są półplenerowe i w większości polegają na tym, że po prostu jest jakieś zadaszenie.

Podpis 

Proszê nie krzyczeæ na naszego pracownika. Nie mamy pañskiego p³aszcza, i co Pan nam zrobi?
"Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats."
H. L. Mencken

WysÅ‚any: 30 StyczeÅ„ 2007 05:55 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  641
DołączyÅ‚  2006-12-27

Mikołów:
Planty - wiekszy park dużo ławek i nikt nie przeszkadza
Park - miejsce na wino po zmroku
Tamy - to miejsce jest chyba najbardziej znane wśród miłośników tanich win miejsce schowane mieści dużo ludzi
Gutek - zadupie jakich mało
Wulkan - kontak z naturą w 100%
Kaśka - miły klimat staw komary i święty spokój
Cycki - ulubione miejsce spotykania sie par niezły taras widokowy na pobliskie wsie i miasta
AKS - siedzenia zadaszenie jak sie nic nie demoluje mozna siedziec w spokoju jesli nie wsciekly dozorca gania z wiatrówką
Mostek Cygański - niewiadomo co to jest i pozostalosc czego tez spokojne miejsce

WysÅ‚any: 31 StyczeÅ„ 2007 04:22 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Czesacz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-02-06

ojejku, ale ładne i długie wypowiedzi. pokazaliście, co potraficie!

WysÅ‚any: 31 StyczeÅ„ 2007 04:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

A Ficco zmieniła avatara, co wywołało u mnie erekcję. A może to ta gorąca herbata wylana na krocze… Nevermind.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 31 StyczeÅ„ 2007 04:32 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  641
DołączyÅ‚  2006-12-27

[quote author="MADness"]A Ficco zmieniła avatara, co wywołało u mnie erekcję. A może to ta gorąca herbata wylana na krocze… Nevermind.

a jaka to była herbata? raspberry

WysÅ‚any: 31 StyczeÅ„ 2007 04:41 PM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Czesacz
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-02-06

dobrze dobrze moje ptaszynki, kontynuujcie, bo lubię być autorką popularnych tematów. :wink:

1 z 5
1