Akcje takie sobie, “laska zesrała sie na mnie i było fajnie”. Po raz kolejny widać że sam akt to nie wszystko, ważne są też okoliczności i sposb opowiadania… SSIJ!
[quote author="desert eagle"]
jakoś niedawno byłem z moją ukochaną na jakiejś imprezie, biedulka sie zamocno zchlała, wiec chwiejnym ktokiem odprowadziłem ją dodomu, pomogłem sie rozebrac itp wszystko by było dobrze gdyby jej mamusia i tatuś już spali, lecz pałetali sie po domu. a mojej ukochanej zachciało sie rzygać, wiec nieposzła do kibla. pierwszy vomit poszedł prosto w moje dłonie potem nienadązałem już łapać i mj kwiatuszek zarzygał całe p
Twj ukochany kwiatuszek jest głupią szmatą, ktra nie zasługuje na szacunek. Od razu do widać.
Jesteś cienki jak te Twoje rzygi. Od tej pory będę ignorował Twoje posty.
na moje 22 urodzinki znowu postanowiłem sie najebać bo stwierdziłem ze 22 są tylko raz w zyciu
do stu świstakw. jesteś pewien? bo na przykład z latami przed i po narodzinach chrystusa nie jest już tak prosto.
swego czasu zdarzało mi się często wymiotować, ale nigdy NIKOGO tym bardziej SIEBIE nie obrzygałam. baa! nawet po pijaku staram się uprzątnąć moje wymiociny [z rznymi efektami, ale liczy się gest]. mam to jakoś zakodowane w mojej pustej głowie, Tobie radzę też to sobie wbić do łba, zwłaszcza, ze wymiociny zawierają rżne kwasy i po paru latach mozesz wyglądać jak juszczenko.
[ten w tle][/img]
[quote author="Ew"]I do jakich wnioskw, Panowie, doszliście?
Ja (16-01-2007 15:39)
wchodzi swiezak i mowi: kurwa ale tu debile
Ja (16-01-2007 15:39)
a potem nagle sie okazuje ze wyszedl na idiote bo tak nie jest
Franki (16-01-2007 15:40)
forum ma mechanizm samooczyszczania z debili
Ja (16-01-2007 15:41)
tak, jest kilka “zelaznych miotel” na debilow
oj oj oj, rzucasz hasłami, a ja chcę konkrety, konkrety! Powiedz, proszę, czy te żelazne miotły mają coś wsplnego z krwią, rozrywaniem mięśni, przypalaniem skry, drażnienia odkrytych nerww, bełtania w mzgu?
Bo jak nie, to się nie bawię. Sama się nimi pobawię.
[quote author="Ew"]oj oj oj, rzucasz hasłami, a ja chcę konkrety, konkrety! Powiedz, proszę, czy te żelazne miotły mają coś wsplnego z krwią, rozrywaniem mięśni, przypalaniem skry, drażnienia odkrytych nerww, bełtania w mzgu?
Bo jak nie, to się nie bawię. Sama się nimi pobawię.
¯elazne miotły sa doprawdy straszną bronią. Nie. Nie chcesz znać skutkw ich użycia. Wideo na ktrych pokazano w akcji żelazne miotły zostały usunięte z Ogrish.com a zaraz potem z Rotten.com.