Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

"Crank"
Wysłany: 09 Luty 2007 06:56 AM   [ Ignoruj ]
Pijący mocz
Liczba postów:  28
Dołączył  2007-01-31

Skacowany Chev Chelios budzi sie zlany potem, nie czuje sie dobrze…
W salonie ledwo zywy znajduje plyte dvd o zagadkowym tytule “pierdol się”.
Trucizna wstrzyknieta w jego cialo powoli go zabija.. wkurwia sie…
adrenalina sprawia ze czuje sie lepiej…

tak zaczyna sie calkiem zabawny film akcji z Jasonem Statham w roli glownej

akcja, akcja i akcja do tego niezle sie stadem usmialismy :D

polecam

http://www.filmweb.pl/Crank+2006+o+filmie,Film,id=264772

Wysłany: 09 Luty 2007 09:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  64
Dołączył  2005-11-26

fakt, film jest wyjebany. espeszli scena w ktorej puka swoją laske na środku targu pełnego kitajcw hje hje
dzień poźniej postanowilem se obejrzec transportera 2 - mysle, ten sam aktor bedzie nieźle - i sie w piizdu pomylyłem. beton totalny. najbardziej zjebana akcja - koles w lambo gallardo dogania pedzący po pasie startowym prywtny odrzutowiec , wskakuje na jego przednie kolo, chuj wi jak dostaje sie do środka, tłucze sie w trakcie lotu z jakims tam chujem, na paru tysącach metrow pilot odwala kite , samolot sruuu w pionowo wode i uwaga, odpada mu kawałek ogona a nasz bohater wydostaje sie z tonącego wraku z bedgajem na plerach i dopływa do brzegu - superman to przy nim mały hi.

Wysłany: 09 Luty 2007 12:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  127
Dołączył  2006-11-25

Zajebisty pastisz filmw akcji, durny , zabawny, oniryczny;) Oglnie zajbioza , mile spedzone 90 minut i pokładanie sie ze śmiechu

Podpis 

http://img453.imageshack.us/img453/8684/oazaqh7.jpg

Wysłany: 11 Luty 2007 02:05 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Liczba postów:  479
Dołączył  2006-12-26

Obejrzalem, nie polecam. Tego aktora lubie z Przekretu i Porachunkow, a tu nic ciekawego. Jest duzo akcji, ale mozna sobie to darowac i pobic swoj rekord w sapera.

Wysłany: 11 Luty 2007 02:09 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
Dołączył  2006-02-06

[quote author="Chef"]Obejrzalem, nie polecam. Tego aktora lubie z Przekretu i Porachunkow, a tu nic ciekawego. Jest duzo akcji, ale mozna sobie to darowac i pobic swoj rekord w sapera.

kurwa, ale zajebista recenzja. graj lepiej w sapera skowroñczy odchodzie.

Wysłany: 11 Luty 2007 02:10 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Chef, kurwa. Na niektore filmy trzeba spojzec przy pierdolnym przymrozeniu oka. Ten film taki jest. Nie ma w nim nic realnego. chodzi o to by dobrze spedzic przy nim czas. Strzelaja, biegaja, napierdalaja i jest dobrze. Ogladalem go ponad miesiac temu i lubie czasem odpalic sobie motyw z winda i adrenalina.

Podpis 

huj

Wysłany: 11 Luty 2007 02:24 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-12-26

Wiem, ze ogladac trzeba z przymrozeniem oka, gdyby bylo inaczej powiedzialbym cos zupelnie innego o tym filmie.

Wysłany: 11 Luty 2007 02:33 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Czesacz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2347
Dołączył  2006-02-06

[quote author="Chef"]Wiem, ze ogladac trzeba z przymrozeniem oka, gdyby bylo inaczej powiedzialbym cos zupelnie innego o tym filmie.

madzia buczek dla DT.

Wysłany: 11 Luty 2007 02:35 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Przecier z moszny
RankRankRank
Liczba postów:  641
Dołączył  2006-12-27

[quote author="szopszopenhałera"]

madzia buczek dla DT.

te to jest moja koleżanka ze szkoły te!
rolleyes

Wysłany: 11 Luty 2007 02:36 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Łoniak w owsiance
RankRank
Dołączył  2006-12-26

[quote author="szopszopenhałera"][quote author="Chef"]Wiem, ze ogladac trzeba z przymrozeniem oka, gdyby bylo inaczej powiedzialbym cos zupelnie innego o tym filmie.

madzia buczek dla DT.

ide spac, bo rano do kosciola trzeba isc. Pa! 3majcie sie.

Wysłany: 15 Czerwiec 2007 01:05 AM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Zużyty tampon
Liczba postów:  48
Dołączył  2006-07-24

Dlaczego każdy przy opisywaniu tego filmu wspomina o pukaniu laski pośrodku Chinatown. Wiem, wiem - to jest zajebiste i samemu by się chciało. Ale, kurwa!, Filmy z macho-type w rolach głwnych są w dechę. To otwieranie drzwi z buta, spuszczanie łatwego łomotu tanim cwelom i inne drobnostki sprawiają, że film nie nudzi się pomiędzy jedną napierdalanką a drugą.
Ale zdjęcia w filmie są chujowe, chociaż idealnie oddają charakter tego dzieła.

Wysłany: 09 Czerwiec 2009 07:07 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
Dołączył  2004-09-27

Crank stał się dla mnie klasykiem i oglądam go ostatnio na zmianę z Pulpem i Lost Highway oraz Upadkiem (tym z Duglasem).
Generalnie film kojarzy się mi mocno z GTAIV. Mógłby to swobodnie być scenariusz do dodatkowego epizodu…
Pomysł, klimat, montaż, muza i humor na zajebistym poziomie! Czysta rozrywka! Nie mam ulubionej sceny, bo tam są same ulubione, kurwa. Definitywnie cieszy mnie cały łańcuch zdarzeń związany z pakistańskim taksówkarzem… Albo szpitalne perypetie i wielki finał w postaci opierdolenia gliny z jego motóra :D Klasyk!

Byłem ostatnio na Crank2 w kinie. I powiem jedno - widzę kuurewską analogię jak w przypadku Transporterów. Każdy sequel okazuje się słabszy. Obejrzałem raz i pewnie obejrzę maksymalnie raz jeszcze. Ale film zrobiony na siłę i o ile w swej kategorii jedynka dostałaby ode mnie 5,79/6, to dwójka dostałaby 2.64+0,5 za Stathama, co daje w sumie 3,14/6.

I chyba zapowiada się trzecia część, patrząc na zakończenie. Obym się mylił! Także do dwójki nie zachęcam. Fani jedynki znajdą walory, ale obsrani nie będą. Choć czas zmarnowany to nie będzie dla nich.

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wysłany: 09 Czerwiec 2009 07:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  709
Dołączył  2006-07-24

W tej nowej części to nie dość, że zapierdala po mieście jak w Mario Bross to jeszcze więcej jest akcji, które wyglądają wręcz żałośnie.. W ogóle ten motyw gdzie są w elektrowni i napierdalają się 2 wielkie kukły… O co kurwa kaman ???????? Gdyby powycinać te scenki to film ok.

‹‹ Gravbica      Roki Kurwa VI ››