Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydz臋 - koszulki dla zwyroli

Pow骿 hawajski - Argyreia nervosa
Wys艂any: 11 Luty 2007 05:21 PM   [ Ignoruj ]
Cz艂onek Gosiewskiego
Rank
Liczba post贸w:  192
Do艂膮czy艂  2006-12-16

Taka ciekawostka - nasionka, kt?re można kupić w tzw. smartshopach, czyli sklepikach internetowych z jeszcze nie zdelegalizowanymi zi?łkami. To chyba najmocniejsza rzecz jaką można tam kupić. W działaniu dość zbliżone do grzybk?w i LSD.

Zakupiłem, rozkruszyłem, zalałem sokiem i wypiłem. Zacznę od tego, że popełniłem przynajmniej trzy kardynalne błędy. Po pierwsze - niestety połasiłem się na zeżarcie pokruszonych nasion licząc na większe doznania. A podobno wystarczy wypić sam sok, a nasionka należy odcedzić. Po drugie sceptycznie podszedłem do tego, że te małe nasionka faktycznie jakoś zadziałają. Postanowiłem więc nie szczędzić ich sobie i zarzuciałem 6 sztuk, a zaleca się 4. Po trzecie po około 2,5 godziny skusiłem się na 2 kawałki pizzy. M?j żołądek już wtedy ledwie zipiał, a ja zamiast pogodzić się z koniecznością rzucenia pawia, stwierdziłem że jakoś to będzie i jeszcze zjadłem małe co nieco. Sko馽zyło się okrutnym osłabieniem i pawiem po trzykroć.

Ale wracając do meritum: po około godzinie od zarzucenia zacząłem się czuć mocno sfazowany. Z jednej strony efekt przypominał złojenie się alkoholem (plącze się język, w głowie się kręci), z drugiej przypływ niespożytej energii powodował, że nie mogłem usiedzieć na miejscu. Moment rzucenia pawia był tu przełomowy - faza mnie przerosła, kręciło się w głowie, żołądek zawył, poczułem, że jest 糽e. Pomyślałem nawet, że może być konieczna pomoc lekarska, bo czegoś takiego w życiu nie przeżyłem. Po 15 minutach było po sprawie. Z pawiem odeszła nie tylko pizza, ale też stan przypominający upojenie alkoholowe i zawroty głowy. Energii też miałem mniej, za to pojawiły się dość wyra糿e halucynacje i przyjemny stan empatii co pozwoliło na obejrzenie 3 film?w pod rząd.

Podsumowując: 8 godzin mocnej jazdy, aż dziw że jest to substancja legalna. Jednak zwykłe LSD jest zdrowsze.

Wys艂any: 12 Luty 2007 08:33 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba post贸w:  834
Do艂膮czy艂  2006-06-27

M骿 żołądek już wtedy ledwie zipiał, a ja zamiast pogodzić się z koniecznością rzucenia pawia, stwierdziłem że jakoś to będzie i jeszcze zjadłem małe co nieco. Sko帽czyło się okrutnym osłabieniem i pawiem po trzykroć.

to chyba dobrze?

ja kiedyś jadłem nasiona baby hawaian wood rose .. też zajebiste. Ofkorz legalnie

Wys艂any: 12 Luty 2007 09:43 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Cz艂onek Gosiewskiego
Rank
Liczba post贸w:  192
Do艂膮czy艂  2006-12-16

To, że w ko帽cu rzuciłem pawia było pozytywne, bo inaczej chyba wylądował bym na pogotowiu. Wydaje mi się, że przy tych nasionkach paw jest rzeczą nieodzowną i niepootrzebnie dusiłem to w sobie.

Wys艂any: 12 Luty 2007 09:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba post贸w:  2181
Do艂膮czy艂  2004-09-27

Bo rzyganie jest z założenia dobre, kurwa!

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wys艂any: 29 Marzec 2009 04:07 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba post贸w:  2
Do艂膮czy艂  2009-03-29

Hej, chcia艂am Wam poleci膰 http://allegro.pl/item596793504_powoj_pnac...ki_nasiona.html
jako艣ciowo te nasiona powoju hawajskiego ( Argyreia Nervosa ) s膮 lepsze ni偶 te dost臋pne w pOlsce

dla zainteresowanych te偶 nr gg: 1973810

ps.kontakt 艣wietny
pow贸j niech b臋dzie z wami

‹‹ naturalne wariacje na temat knajp      Piwo. ››