Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

5 z 66
5
WÅ‚aÅ›nie pijemy…
WysÅ‚any: 08 September 2006 06:26 AM   [ Ignoruj ]   [ # 61 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  355
DołączyÅ‚  2006-05-06

kurwa obcy przebudzenie!.
jest 4:25
nikogo nie ma a ja chce gadać!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurwa dlaczego wsyscy śpią????????????
nic nie widzę, spijam piwo i ide spać.

Podpis 

Mam ochotę wysrać się na Was, ale szkoda mi gówna!!!

WysÅ‚any: 08 September 2006 01:08 PM   [ Ignoruj ]   [ # 62 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
DołączyÅ‚  2006-07-28

Zauważyłem że w nocy nie ma tu nikagda. Więc nawet nie wchodzę.

Podpis 

...

WysÅ‚any: 08 September 2006 01:24 PM   [ Ignoruj ]   [ # 63 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  834
DołączyÅ‚  2006-06-27

jest 10 rano i sie najebałem. Czekam na gratulacje
4 bronki vip (mam jeszczce tabletki acodin, 14 bronxów w lodówie i pakieta jarania… hahhah narkoman ze mnie)… w ogóle jakie hasło na vipach z biedronki, zczajcie:
“Piwo dla ludzi z charekterem, którzy wiedzą co jest w życiu naprawdę ważne i wiedzą , jak to osiągnąć” (AUTENYK.. piwo kosztuje w biedronce 1.39 i ma 7.2%)

WysÅ‚any: 08 September 2006 01:29 PM   [ Ignoruj ]   [ # 64 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  123
DołączyÅ‚  2004-09-27

Kiepskie piwo, a narkotyki jak juz ktos slusznie zauwarzyl sa dla debili i malolatow.

No offence kotlet 8)

Podpis 

I’m da mess…

WysÅ‚any: 08 September 2006 03:12 PM   [ Ignoruj ]   [ # 65 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1856
DołączyÅ‚  2006-08-11

[quote author="Bruner"]
a narkotyki jak juz ktos slusznie zauwarzyl sa dla debili i malolatow.

a ktoś inny z gracją obalił tę teorię rolleyes
ja Cię proszę Bruner, nie wyciągaj tu takich billboardowych haseł bo znowu gadka się zacznie od początku

[quote author="Major"]Zauważyłem że w nocy nie ma tu nikagda. Więc nawet nie wchodzę.

a dupa!
ja dzisiaj wejdę
w dodatku nabzdryngolona
kto wie, może się rozbierę

taaaaaaaaaak, dziś sięgnę dna
amen

Podpis 

poprzez seks oralny udowadnia sie drugiej osobie ze na niej nam zalezy (chociaz niekoniecznie musi to sie zbiegac z prawda)

WysÅ‚any: 08 September 2006 03:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 66 ]
Osrana morda
Rank
Liczba postów:  123
DołączyÅ‚  2004-09-27

Pewnie masz racje. Sorka. W pracy siedze, ani sie napic nie moge ani konia strzepac. Stresa mam.

Podpis 

I’m da mess…

WysÅ‚any: 08 September 2006 03:26 PM   [ Ignoruj ]   [ # 67 ]
Twój stary
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-08-11

[quote author="Bruner"]Pewnie masz racje. Sorka. W pracy siedze, ani sie napic nie moge ani konia strzepac. Stresa mam.

luzzzzzzzzzzzz
ja Cię nawet rozumiem
wpadnij wieczorem
ochlaj będzie i konika przy czym zwalić

(ja się robię coraz bardziej ordynarna :? )

Podpis 

poprzez seks oralny udowadnia sie drugiej osobie ze na niej nam zalezy (chociaz niekoniecznie musi to sie zbiegac z prawda)

WysÅ‚any: 08 September 2006 03:36 PM   [ Ignoruj ]   [ # 68 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

[quote author="M A R U Ś K A"][quote author="Bruner"]
a narkotyki jak juz ktos slusznie zauwarzyl sa dla debili i malolatow.

a ktoś inny z gracją obalił tę teorię rolleyes

MARUŚKA - ja Cię kurwa grzecznie proszę - w pingpongu to Ty możesz sobie opiniami żonglować do woli i głosić co Ci się żywnie podoba, ale świeżakowi nie wciskaj, że teoria o dragach została z gracją obalona, bo jest to gówno prawda - jak chcesz to możemy dalej sobie na ten temat pogadać, docinać, dorzucać, obrażać, chuj mnie trzepie, jaki będzie efekt, ale dopóki nie powiesz “okiej - masz rację Wojtuś” to ja nie będę rozgłaszał wszem i wobec, że takoż było, tylko będę spodziewał się powrotu do tematu.
Jedyne co będzie dziś obalone to kilka butelek wódki, bo przyjeżdża mój kumpel z Anglii. Z£O!
Ty kurwa naprawdę mocno wierzysz, że masz zawszę rację rolleyes

ja Cię proszę Bruner, nie wyciągaj tu takich billboardowych haseł bo znowu gadka się zacznie od początku

Wydaje mi się, że kolejnym równie tandetnym bilbordowym hasłem jest “wszytsko jest dla ludzi” - równie mądre jak “mejk low not łor”, albo “wybierzmy przyszłość”.

Ścisakm serdecznie za obfite piersi

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 08 September 2006 03:50 PM   [ Ignoruj ]   [ # 69 ]
Twój stary
RankRankRankRank
DołączyÅ‚  2006-08-11

[quote author="WASZ WUJ"]
MARUŚKA - ja Cię kurwa grzecznie proszę - w pingpongu to Ty możesz sobie opiniami żonglować do woli i głosić co Ci się żywnie podoba, ale świeżakowi nie wciskaj, że teoria o dragach została z gracją obalona, bo jest to gówno prawda - jak chcesz to możemy dalej sobie na ten temat pogadać, docinać, dorzucać, obrażać, chuj mnie trzepie, jaki będzie efekt, ale dopóki nie powiesz “okiej - masz rację Wojtuś” to ja nie będę rozgłaszał wszem i wobec, że takoż było, tylko będę spodziewał się powrotu do tematu.
Ty kurwa naprawdę mocno wierzysz, że masz zawszę rację rolleyes

Ciotka,a Ty znowu łapiesz ciśnienie
raz-teoria ZOSTA£A obalona gdyż z charakterystycznym sobie wdziękiem pokazałam, że po trawkę siegają nie tylko gówniarze, nie tylko ludzie słabi, nie tylko w celu ucieczki od rzeczywistości.
dwa-teoria ZOSTA£A obalona z łatwością z jaką szczytuję stymulując się swoimi fikuśnymi paluszkami, gdyż: założenie było dupne bo-jak zwykle u Ciebie ciotka-ogólne
trzy-dyskusja została zakończona, ponieważ zrozumialeś swój błąd i przyznałeś, że huj na to kładziesz co robią inni ale (uwaga, przechodzimy do sedna): dla CIEBIE dragi są złe i TY po nie nie sięgasz
i o to chodziło. z takim Twoim zdaniem nie mam prawa ani zamiaru dyskutować. ale gdy pierniczysz od rzeczy, że po narkotyki uciekają TYLKO ludzie słabi i coś tam coś tam to ja już się nie zgodzę i podejmuję jakże żarliwą polemikę
ufffffffffffffffffffffffff
to tyle

[quote author="WASZ WUJ"]Ścisakm serdecznie za obfite piersi

to byłby sympatyczny gest acz niewykonalny deko
doje moje tak obfite, że nie mieszczą się w dłoniach

smyram zalotnie po penisku, którego w ramach zacieśniania kontaktów nazwijmy księżniczką Zofią

Podpis 

WysÅ‚any: 08 September 2006 04:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 70 ]
Proboszcz
RankRankRankRank
Liczba postów:  2128
DołączyÅ‚  2006-04-12

Ciotka,a Ty znowu łapiesz ciśnienie
raz-teoria ZOSTA£A obalona gdyż z charakterystycznym sobie wdziękiem pokazałam, że po trawkę siegają nie tylko gówniarze, nie tylko ludzie słabi, nie tylko w celu ucieczki od rzeczywistości.

Pokazałaś, że po trawę sięgasz Ty i jacyś Twoi znajomi - patrząc na to z Twojego punktu widzenia - kontrolujesz swoje życie, masz nad tym pełną władzę i jest git. Ale jeśli Ty lub znajpmy uzależniłby się, sięgnął po twarde narkotyki, to jak zostałoby to skwitowane? - ot, młoda, naiwna, myślała, że jest lepsza, twardsza, że jej to nie dotyczy… I skończyła jak inni.

dwa-teoria ZOSTA£A obalona z łatwością z jaką szczytuję stymulując się swoimi fikuśnymi paluszkami, gdyż: założenie było dupne bo-jak zwykle u Ciebie ciotka-ogólne

Primo: nie założenie, tylko twierdzenie - jak już używamy mądrych wyrazów, to poprawnie, pliz.
Secundo: Stwierdziłem, że NARKOTYKI S¡ DLA S£ABYCH LUDZI. Przytoczyłem kilka argumentów. Potem przeszliśmy do dyskusji nt. czy wygładzają czy wyostrzają. Tu już każdy ma swoje zdanie i pogląd, więc nie ma sensu o tym dalej rozmawiać.

Cytuję maila:
Normalnie. Bierzesz - znaczy się, że Cię rzeczywistość przerasta i musisz walczyć z nią będąc pod wpływem środków, zmieniających Ci percepcję i wygładzających krawędzie problemów. To tak jakbyś pojechał na zajebisty stok narciarski (życie) i zamontował sobie hamulce, żeby nie było tak strasznie (narkotyki).

Powiesz, że wyostrzają - subiektywna opinia - może Ty masz rację, może ja.

Poza tym nie podoba mi się, że cos miałoby kontrolować mnie.

Nie ukrywajmy, że kontroluje - czy to PODCZAS brania, palenia, czy też MIęDZY.

Poza tym, to drogie.

Not to discuss.

Poza tym, procent zjebów, którzy zdychają po tym jest spory.

Zaprzeczysz? Właśnie - to jest najważniejsze. Ja - niebiorący - mam zero procent szans na uzależnienie, przedawkowanie.

Ty - jakie masz na to szanse? Promil? Mniej? Ale jest.  Jeszcze raz - chciałabyś, by Twoje dziecko sięgnęło po nie, mając 1% szans na uzależnienie a potem śmierć?

trzy-dyskusja została zakończona, ponieważ zrozumialeś swój błąd i przyznałeś, że huj na to kładziesz co robią inni ale (uwaga, przechodzimy do sedna): dla CIEBIE dragi są złe i TY po nie nie sięgasz
i o to chodziło.

To ogłosiłem na samym początku. Po co więc chciałaś w ogóle na ten temat rozmawiać?

z takim Twoim zdaniem nie mam prawa ani zamiaru dyskutować.

No ale to robiliśy namiętnie i wcale mi to nie przeszkadza - ja kurwa głosiłem swoje i przytaczałem argumenty, Ty mówiłaś swoje, moje obalając lub próbując.
Strasznie mnie drażni takie pseudo tolerancyjne pierdzenie (ogólnie mówię - nie do Ciebie Marusiu) że phi! - zdanie moje, mam do niego prawo, nie dyskutujmy. A chuj!!! Kurwa jeśli jestem czegoś pewnien i mam argumenty, MOIM ZDANIEM LOGICZNE I ROZS¡DNE, to proszę bardzo - chcesz dyskutować? To lecimy!

ale gdy pierniczysz od rzeczy, że po narkotyki uciekają TYLKO ludzie słabi i coś tam coś tam to ja już się nie zgodzę i podejmuję jakże żarliwą polemikę
ufffffffffffffffffffffffff
to tyle

I bardzo się z tego cieszę, choć nie uważam, że TY PIERNICZYSZ OD RZECZY - masz swoje zdanie, dajesz argumenty, ja czytam, nie zgadzam się, daję swoje - chuj.

DOBRA - KONIEC WKURWIAJ¡CEJ GADKI O TEORII DYSKUSJI. WKURWIA MNIE TO NIEMO¯EBNIE!!!

So, once fuckin’ again - JA uważam, że po narkotyki sięgają ludzie z jakiegoś powodu. I jakiś procent z nich kończy jako nawóz. Dlatego ja - rozważając za i przeciw - jebię to w dupę.

[

quote="WASZ WUJ"]Ścisakm serdecznie za obfite piersi

to byłby sympatyczny gest acz niewykonalny deko
doje moje tak obfite, że nie mieszczą się w dłoniach

Moje graby jako bochny ogromne!
smyram zalotnie po penisku, którego w ramach zacieśniania kontaktów nazwijmy księżniczką Zofią

Call it, as you wish, just say hello and kiss the dragon.

Podpis 

Trzeba wiedzieæ kiedy w szatni,
P³aszcz pozosta³ przedostatni.
I ¿e to ju¿ przedostani walc.
Nim skrzypn± drzwi i podam Ci okrycie wierzchnie,
Ty wczuæ siê chciej w smak chwili tej,
Co zaraz pierzchnie.

WysÅ‚any: 08 September 2006 07:54 PM   [ Ignoruj ]   [ # 71 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
DołączyÅ‚  2006-05-06

kurwa przebudziłam się. ooooooooooo nawet pamietam że była u mnie dummy!
czuje sie wyjebiście- telepie mnie, trzęsę sie i nie moge patrzeć na browar!
piosenka w radiu maryja!
moja mamusia zadzwoniła i radośnie oznajmiła, żebym nie piła. kurwa ja chleje od srody i nie trzeźwieje. dziś byłam w centrum mego miasta- oczywiście najebana. kurwa, a potem cmentarz. ja jebie nie wiem jak dotarłam do domu. musze sie przyznac nie wypiłam dziś zbyt wiele- odpadam- rzygać mi sie chce- fajki nie smakują. a poza tym nie mogę uprawiać cyber sexu z andreasem!
przeraża mnie fakt że mam jeszcze 4 browary!
ALE I TAK JE WYPIJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kurwa dzis sie przekrecęęęęęęęęę
to piosenka o mnie:"ja codziennie pije”
http://arkasatana.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNzMuaHRtbA==

Podpis 

WysÅ‚any: 08 September 2006 08:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 72 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
DołączyÅ‚  2006-05-06

[quote author="kotlet"]jest 10 rano i sie najebałem. Czekam na gratulacje

kurwa kotlet szczerze Ciebie nie nawidze (chuj mnie jak to sie pisze). nienawiśc to jedyne uczucie, które wyniosłam z kościoła! jesteś jebanym w dupe pedałem. najprawdopodobniej rycerzem którego pojebało (znasz ten kawał). kurwa twoja matka była chomikiem a twój ojciec smierdział skisłymi jagodami.
mam nadzieję, że wyhaczy cie stado rozjuszonych fanów batlefield( czy jakos tak)i legionu-przejrzy cie na wylot.
a teraz wal sie na ryj pojebańcu- kuwra wkurwiłes mnie.

Podpis 

WysÅ‚any: 08 September 2006 08:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 73 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
DołączyÅ‚  2006-06-21

kurwa twoja matka była chomikiem a twój ojciec smierdział skisłymi jagodami.

Uwaga, bo uzyskuje kilka punktów lanserskich- Monty Python.

Podpis 

Ja pierdolÄ™.

WysÅ‚any: 08 September 2006 08:47 PM   [ Ignoruj ]   [ # 74 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
DołączyÅ‚  2006-05-06

[quote author="Kr.ól"]

kurwa twoja matka była chomikiem a twój ojciec smierdział skisłymi jagodami.

Uwaga, bo uzyskuje kilka punktów lanserskich- Monty Python.

kurwa w koncu ktoś kto zna ten cytat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Podpis 

WysÅ‚any: 08 September 2006 09:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 75 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1816
DołączyÅ‚  2006-07-10

Mi się podoba bardziej ten:

Cytuję: Kozioł się zesrał

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

5 z 66
5

Miejsce dla nawalonych ››