Czemu nie rozjebali calej? Przez powstancow. Ruskie czekali na drugim brzegu az Niemcy nas (tak kurwa, Nas! Chociaz kazda przemoc i woje uwazam za gowno, to jezeli chodzi o powstanie, to jestem mocno zsolidaryzowany zarowno jak i z Polska, jak i Polakami) ubija co do sztuki, potem zamierzali wkroczyc i z mina “my wielcy wybawiciele” przylaczyc ziemie Polski do Rosji. Tak wiec Polacy w ostatnich dniach powstania tlukli sie juz tylko o gruz na ziemi, o resztki budynkow, aby ocalic ich jak najwiecej sie da. Zeby uratowac jak najwiecej polskosci przed skurwysynami.
Nie podobaja ci sie odbudowane budynki? Miej zal do ruskich. Gdyby nie ich ‘patronat’ byloby tu, zupelnie inaczej. Ewentualnie mozesz wypierdalac w podskokach.
Czemu nie rozjebali calej? Przez powstancow. Ruskie czekali na drugim brzegu az Niemcy nas (tak kurwa, Nas! Chociaz kazda przemoc i woje uwazam za gowno, to jezeli chodzi o powstanie, to jestem mocno zsolidaryzowany zarowno jak i z Polska, jak i Polakami) ubija co do sztuki, potem zamierzali wkroczyc i z mina “my wielcy wybawiciele” przylaczyc ziemie Polski do Rosji. Tak wiec Polacy w ostatnich dniach powstania tlukli sie juz tylko o gruz na ziemi, o resztki budynkow, aby ocalic ich jak najwiecej sie da. Zeby uratowac jak najwiecej polskosci przed skurwysynami.
Nie podobaja ci sie odbudowane budynki? Miej zal do ruskich. Gdyby nie ich ‘patronat’ byloby tu, zupelnie inaczej. Ewentualnie mozesz wypierdalac w podskokach.
QRWA zjadaczu kocich fekalii(fekaliuf?) nie interesuje mnie historia. znam ja, ona lubi sie powtarzać- ja nie.
chodziło mi qrwa ogórnie o sam fuckt że ZOŚKA Z PARASOLEM stworzyli gnioty architektoniczne- choc może lepiej to wygląda niż jaskinia boga w licheniu…
ogórnie wawa jest spierdolona niczym stopa osaczona przez grzyba. i tyle
nie chce mi siem dyskutować, z piwa uchodza procenty
qrwa, kimmy, pedale jebany…
warszaw jest ohydna… z racji tego, że są pojebani ludzie… szkoda że niemcy nie rozjebali calej warszawki , byłaby w 303030394949% brzydalska. a kto odbudował, powinien smażyć sie… na grillu.
co do fucktu, ze zniszczona i brzydko ja odbudowano- jak wiekszość wsi.gdyby zrobili to muzułmanscy prostownicy lub antarktydzkie foki- efekt taki sam
po pierwszej rodowitych warszawiaków już chyba nie ma i to właśnie przez to warszawa jest tak pojebana
po drugie jak możesz mówić że jest pojebana bo są w niej pojebani ludzie, skoro ja akurat teraz jestem na Podlasiu
(odbieram nagrodę dla mistera misterów Białegostoku)
Kurwa, moja rodzina wywodzi sie z Warszawy. Od minimum 3ch pokolen do tylu (a czy wiecej, to nie wiem, bo nie mam skad dorwac danych na ten temat). I nie smierdze chujem!