Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

58 z 66
58
Właśnie pijemy…
Wysłany: 15 Kwiecień 2010 08:42 AM   [ Ignoruj ]   [ # 856 ]
Burmistrz Strzegomia
RankRank
Liczba postów:  432
Dołączył  2007-06-24

Ciechan generalnie bardzo dobry. Odmian jest wchuuuj, pszeniczne dobre ale trzeba się przyzwyczaić, miodowy pycha, classic bardzo dobry,głęboki smak.

Wysłany: 18 Kwiecień 2010 09:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 857 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  28
Dołączył  2010-04-18

a tam pierdolita, nie ma to jak Żuber albo Dębowe a o Komandosie już nie wspomne (3ci zubr)

Podpis 

Jebie mnie to pierdoli

Wysłany: 18 Kwiecień 2010 10:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 858 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1573
Dołączył  2005-11-10
Bacik_007 - 18 Kwiecień 2010 09:39 PM

a tam pierdolita, nie ma to jak Żuber albo Dębowe a o Komandosie już nie wspomne (3ci zubr)

nigdy nie piłeś innego piwa niż koncernowe więc stul ryj mała dziwko......

Wysłany: 19 Kwiecień 2010 12:03 AM   [ Ignoruj ]   [ # 859 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
Dołączył  2006-06-21

Miodowy Ciechan jest nawet ok, ale już ten zwykły, niepasteryzowany, wykrzywia mi ryja.

Podpis 

Ja pierdolę.

Wysłany: 19 Kwiecień 2010 09:05 AM   [ Ignoruj ]   [ # 860 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
Dołączył  2007-01-25

Po miesięcznym, codziennym ciągu, fazowaniem jest dla mnie brak fazy smile

Podpis 

huj

Wysłany: 20 Kwiecień 2010 03:37 PM   [ Ignoruj ]   [ # 861 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  28
Dołączył  2010-04-18
Arcady - 18 Kwiecień 2010 10:21 PM
Bacik_007 - 18 Kwiecień 2010 09:39 PM

nigdy nie piłeś innego piwa niż koncernowe więc stul ryj mała dziwko......

pilem ale tylko po zubrze nie mam sraki

Podpis 

Jebie mnie to pierdoli

Wysłany: 20 Kwiecień 2010 10:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 862 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  538
Dołączył  2007-09-30

Tokaj ze Słowacji*.
Wasze zdrowie, wujkowie-gejowie!

*W sensie, że przywiezione ze Słowacji, bo ktoś się zaraz dojebie, że to węgierski szit.

Podpis 

l_o_l
_l_
l l

To jest, kurwa, centaur z penisem we wzwodzie.

Wysłany: 21 Kwiecień 2010 03:42 AM   [ Ignoruj ]   [ # 863 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  709
Dołączył  2006-07-24

Hujce mujce… Kronenbourg obecnie.. przed Cider zwany Strongbowem.
Za Wasze dupska.

Wysłany: 03 Maj 2010 04:40 PM   [ Ignoruj ]   [ # 864 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
Dołączył  2004-03-24

Co można łoić w taką chujnię jak za oknem? Oczywiste: Soplica Wiśniówka DZIIIWWWKOOO!!!! Najlepsza kupna wiśniówka jaką piłem.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

Wysłany: 03 Maj 2010 04:59 PM   [ Ignoruj ]   [ # 865 ]
Hapacz kindżałów
RankRank
Liczba postów:  214
Dołączył  2010-04-22
Siwucha - 20 Kwiecień 2010 10:16 PM

Tokaj ze Słowacji*.

Widze ze kolezanka ma podobne gusta cool smirk
Ja obecnie racze sie kieliszkiem SOPHIA bulgarian regional wine MELNIK, semi dry white wine.
W duecie z odpowiednia muzyka jest akurat na taka szaruge jak za oknem.
Wasze zdrowie.

Podpis 

chodzi o to, aby język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa

Wysłany: 03 Maj 2010 06:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 866 ]
Pijący mocz
Liczba postów:  25
Dołączył  2008-01-25

Don Rafaello (Castillo de Landa) czerwone półsłodkie. Najlepszego.

Podpis 

“choćby wino było z gówna nic mu nie dorówna”

Wysłany: 04 Maj 2010 02:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 867 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  709
Dołączył  2006-07-24

Ja trzymam się dalej czegoś zwanego Strongbow.
Franki ta wiśniówka jest przewyjebna. Nie wymaga zapitki, ale kaktus Tymbarka daje tu rade.

Wysłany: 05 Maj 2010 09:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 868 ]
Świński przeszczep
RankRankRank
Liczba postów:  712
Dołączył  2006-01-06
Nugat27 - 12 Luty 2010 12:19 AM

Umiłowani przyjaciele. Powróciłem dzisiaj na to forum, aby własnym przykładem zaświadczyć, że można wyrwać się z tego bagna rozpasania i stać się wartościowym człowiekiem, który nie używa takich ekstremalnych wulgaryzmów jak “chuj”, “kurwa”, “pizda”, “jebany chuj”, “jebana pizda”, “jebana pizda kurwa”, “jebany chuj pizda kurwa” a nawet “gówno”. Od wielu lat nie masturbuję się już, przestałem także gmerać sobie w odbycie (dupa) czy to palcem, czy dowolnym narzędziem lub innym przedmiotem jak kiełbasa lub pałąk od wiadra. Zapraszam na tę wąską drogę którą kroczę! Jak pamiętacie byłem jednym z Was - dziś jestem kimś innym, lepszym i czuję, że muszę Was ratować bo kiedyś łączyła nas szczególna więź. Zwracam się do was w wątku poświęconym spożywaniu alkoholu albowiem moja transformacja zaczęła się w momencie gdy otrzymałem wspaniałą broszurę “Strażnica zwiastująca Królestwo Jehowy” poświęconą w całości temu tematowi. Okładka jest miękka i kolorowa. Znajduje się na niej tytuł “Jak Bóg zapatruje się na alkohol?” Wewnątrz masa ciekawych artykułów: “Jeszcze tylko jeden” z którego dowiadujemy się jaki los spotkał Allena, który spożywał nadmierne ilości alkoholu i dowiódł że przebieranie miary w piciu nierzadko prowadzi do agresji słownej i fizycznej, “jaki jest Boży pogląd na alkohol” z którego wynika że należy pić z umiarem, “Właściwy stosunek do alkoholu” którego też pewnie coś wynika ale nie zdążyłem przeczytać bo skończyłem już robić kupę i było trzeba wycierać tyłek. Doczytam rano.
Zachęcam was abyście zainteresowali się tym tematem i wyciągnęli jedyny wniosek na jaki stać człowieka przez duże C. Natychmiast przestańcie pić, a jeżeli zobaczycie gdzieś świadków Jehowy - poznać ich po sposobie w jaki lezą - natychmiast poproście ich o broszurę ze stycznia. I zmieńcie swoje życie. Czas na pobudkę. Ja już się obudziłem i jestem od Was lepszy. O wiele lepszy. Mógłbym nawet Wami gardzić, gdyby nie do że jako człowiek stąpający drogą cnoty bardzo szanuję nawet byle kogo. Dlatego nawołuję: Poprawcie się, jeszcze nie jest za późno! Dodam jeszcze, że każda dziewczyna która podeśle mi skan swojej pipy (albo zdjęcie lub filmik) może liczyć na to, że sam osobiście prześlę jej własną broszurę.

I ja dołączam się do tego obima łapami. Pomimo że ostatnio mam niewiele czasu bo
występowałam w kilku bardzo drogich międzynarodowych superprodukcjach,a podczas przerw na planie robiłam architektoniczny projekt katedry, nieoficjalnie udzielałam się też w akcjach dobroczynnych i kończyłam pisanie “Historii Świata”,
robiłam zdjęcia ważnym osobistościom w toalecie, starałam się nie dopuścić do trzeciej wojny światowej… to dzięki strażnicy
nauczyłam się czytać.

Podpis 

http://plfoto.com/40848/autor.html

Wysłany: 16 Maj 2010 09:03 PM   [ Ignoruj ]   [ # 869 ]
Twój stary
RankRankRankRank
Liczba postów:  1816
Dołączył  2006-07-10

Nawet na trzeźwo nie rozumiem co pisze dummy, a po 6 piwach tym bardziej. Cieszmy się ciepłym majem, cheers!

Podpis 

nie mam mózgu, mnie się opłaca

Wysłany: 13 Czerwiec 2010 11:03 PM   [ Ignoruj ]   [ # 870 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  355
Dołączył  2006-05-06

a ja wciągam… nawet nie wiem co… początki imprezki… obok sprzęt- wielka chochla i miotacz ognia...przewody gumowe… ale co tam… zabezpieczenia medyczne też są- igły i strzykawki- więc nie mam co się obsrywać…

Podpis 

Mam ochotę wysrać się na Was, ale szkoda mi gówna!!!

58 z 66
58

Miejsce dla nawalonych ››