Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 2
1
Wiocha Frankiego - jesien 2003
WysÅ‚any: 24 Marzec 2004 09:48 PM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Kilka fotek z akcji na wsi i okolic (pozdrawiamy Stężycę i Kościeżynę)

Członkowie Zwyrols Squad realizujący ten poroniony projekt: Franki, Zwyrodniały Admin, Mike (kt?ry tak naprawdę nie robił żadnych głupich rzeczy tylko się patrzył i cieszył).

[center]01.jpg
Przygotowania do akcji pod kryptonimem „Kulig bez śniegu”. Franki koncertowo spierdolił się dupą na kamienie (a potem jeszcze kilka razy zeskakiwał z sanek w czasie jazdy). Mamy z tego filmik, kt?ry pewnie kiedyś będziemy udostępniać lub pokazywać na spotkaniach z czytelnikami.

02.jpg
Kolejna akcja, tym razem pt. „Test grawitacji z deskorolką”. Trwa ustawianie gł?wnego aktora.

03.jpg
Zwyrol wypina dupę na szczęście, bo zazwyczaj jak wypinał tyłek i stał za nim jakiś pan to było mu miło więc sobie to skojarzył i powt?rzył manewr.

04.jpg
Za chwilę Zwyrol będzie zwijał się z b?lu, stękał i wił się po ziemi. Taaak… upadek żebrami na bok deskorolki może być bolesny.

06.jpg
Franki zainspirowany masochistycznym wybrykiem Zwyrola pr?buje powt?rzyć trik. Bezskutecznie. W czasie zderzenia z podłożem wydaje z siebie jedynie bliżej niezidentyfikowany kwik będący niczym w por?wnaniu z jękami Zwyrola.

07.jpg
Zwyrol + gas station = danger!

08.jpg
Fotka przed gł?wną akcją “Burn mutherfucker, burn!”. Popatrzcie na rozłożone akcesoria i domyślcie się sami o co w niej chodziło… :twisted: [/center]

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 25 September 2004 07:55 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kubeł na kał
Liczba postów:  12
DołączyÅ‚  2004-09-25

hehe pokazcie co bylo potem :D

WysÅ‚any: 25 September 2004 11:34 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  65
DołączyÅ‚  2004-09-25

hmmm… takie zielone w podobnym opakowaniu to popijalem na sylwka i zastanawialem sie co to, teraz wiem dziex:)

Podpis 

Strach do gniewu prowadzi… Gniew do nienawisci… Nienawisc do cierpienia…

WysÅ‚any: 26 September 2004 12:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Kaliska kurwa
Rank
Liczba postów:  74
DołączyÅ‚  2004-09-25

hehehe.... DAJCIE FILMIKI Z KULIGU !!!!!! :D:D:D

Podpis 

“Ich mi³o¶æ tak niewinnie siê zaczê³a. On poprosi³ j± o zdjêcie… i ona zdjê³a” :mrgreen:

WysÅ‚any: 26 September 2004 12:09 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
DołączyÅ‚  2004-09-25

eee… “pokazać taką armate i nie pozwolić wystrzelić” ? (Sapkowski, “Świat Króla Artura...") Let Burn That Shit!

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 26 September 2004 12:58 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  304
DołączyÅ‚ 

Co do tego zielonego płynu, to już gdzieś go widziałem. Ja i mój kuzyn, mieliśmy w życiu okres znęcania się nad zwierzętami (robalami). Kuzyn jest z Bielksa-Białej, a tak pięknie się złożyło, że tamtejsze ogródki działkowe nawiedziała plaga ślimaków. Było ich tak wiele, że w 15 minut można było zebrać całe wiadro tego obślizglego paskudztwa. Więc my zebraliśmy 3 wiadra. Wysypaliśmy na chodnik obok przystanku autobusowego, zalaliśmy owym zielonym ustrojstwem, i rzuciliśmy zapalkę. Ku naszemu zdziwieniu ślimaki stanęly w ogniu :mrgreen:  Najciekawsze jest to, że palony ślimak zamiania się w kałużę śluzu. ślimaki rozlały się na pół chodnika i luddzie wysiadający z autobusów byli skazani na dreptanie w niezidentyfikowanej cieczy LOL

WysÅ‚any: 26 September 2004 02:28 PM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
DołączyÅ‚  2004-09-26

ale zdajesz sobie sprawe z faktu bycia kretynem?

WysÅ‚any: 26 September 2004 03:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Kaliska kurwa
Rank
Liczba postów:  74
DołączyÅ‚  2004-09-25

pewnie zdaje se smile i ma wyjebane LOL  8)

Podpis 

“Ich mi³o¶æ tak niewinnie siê zaczê³a. On poprosi³ j± o zdjêcie… i ona zdjê³a” :mrgreen:

WysÅ‚any: 26 September 2004 09:05 PM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Bratanek Macierewicza
RankRankRank
Liczba postów:  849
DołączyÅ‚  2004-09-25

no to ja na fali benzynowych spowiedzi dorzuce coś od siebie kiedyś dawno dawno temu uczestniczyliśmy z kumplami w klubie żeglarskim pewnego dnia jakis yntelygent wpadł na pomysł że trzeba skosić trawe na terenie ośrodka, wiadomo jak jest “niech młodziaki to robią” no więc dali nam kosiarke i kazali kosić HEHEHE BAD IDEA! pierwsze czym sie zainteresowaliśmy to zbiornik paliwa który opróżnił się po naszym użytkowaniu bardziej niz by na to mógł wskazywać areał trawnika, ogólnie robiliśmy z wachą przeróżne rzeczy ale najlepsza, według mnie, była próba pomocy jakiejś zbłąkanej duszyczce która zostawiła trampki do wyschnięcia, wysuszyłem je tak skutecznie że tylko podeszwy zostały

Podpis 

Proszê nie krzyczeæ na naszego pracownika. Nie mamy pañskiego p³aszcza, i co Pan nam zrobi?
"Every normal man must be tempted at times to spit on his hands, hoist the black flag, and begin to slit throats."
H. L. Mencken

WysÅ‚any: 26 September 2004 10:39 PM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Pomiot Fritzla
Rank
Liczba postów:  65
DołączyÅ‚  2004-09-25

hmm… dobra kosiarka nie jest zla a spalinowa jest super:)

Podpis 

Strach do gniewu prowadzi… Gniew do nienawisci… Nienawisc do cierpienia…

WysÅ‚any: 27 September 2004 10:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Gównojad
Liczba postów:  8
DołączyÅ‚  2004-03-24

Wiocha Frankiego 2003 to niezapomniany klimat zwyrodnialych spotkan, ale takze grill i kurczak w spiworze. Poza tym zapierdalanie w totalnych ciemnosciach po lesie i ucieszka przed kosmitami, ktorzy maja wykrywacze mozgow i chuj jeden wie, co mogli nam oni zrobic. Jedno jest pewne Wioche Frankiego - jesien 2004 czas zaczac :mrgreen:

WysÅ‚any: 29 September 2004 12:19 AM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
CieknÄ…ca sraka
Liczba postów:  5
DołączyÅ‚  2004-09-29

a moze w ramach akcji wymóżdżających zorganizujcie oboz dla wielbicieli DT na Wiosce Frankiego??? :D kurczak w spiworze...spiwor w grillu...i chuj wie co jeszcze:D:D ja mogłbym byc faciem od atrakcji i zaopatrzenia w WóDE I PIWO (atrakcje tylko po zatankowania powyzszych) i zgranialibysmy kase..ciężką kase moze to jest lepszy pomysł niz koszulki:D? a moze poprostu dawajcie je na obozie? qrwa nie wim po co to pisze Fanki wybraź sobie-Ty w kradzionym traktorze w starciu z “szeszelczakami” z pobliskeigo lasu (zastrzegam sobie nazwe “szeszelczaki”:P) a moze poprostu wkurwionymi rolnikami zaopatrzonymi w siekiery:P

WysÅ‚any: 30 September 2004 12:45 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  28
DołączyÅ‚  2004-09-26

MIKee:

(zastrzegam sobie nazwe “szeszelczaki")

Kim u licha są “szeszelczaki”???????????
Leśni zbóje w szelkach?

WysÅ‚any: 30 September 2004 12:52 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
CieknÄ…ca sraka
Liczba postów:  5
DołączyÅ‚  2004-09-29

szeszelczaki i spółka z księgi potworow

kiedys z kumplem bardzo dawno temu a mianowicie w podstawówce zrobilismy “księgę potworów” gdzie opracowalismy szeszelczaki skołmanki byly nawet hefalumpy szatangi itepe:P pamietam ze pod szatangami pisało :szatangi dzielimy na : prostorogowe i nieprostorogowe a te z kolei na usznikowe i cos rzeczy w tym stylu:P:Pnaprawde jakby dorwac teraz ten zeszyt to bylo by z czego sie pozalewać:Pa co do szeszlczakow to wymyslilismy teze ze mieszkają w poakowaniach chipsów i dlatego tak szeleszcza..dodam ze kiedys interesowalismy sie punkiem i robilismy jeszcze maaaaaseee takich wykręconych rzeczy

WysÅ‚any: 30 September 2004 03:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Totalizator sportowy
RankRankRankRank
Liczba postów:  1037
DołączyÅ‚  2004-09-25

zjebane :]

Podpis 

i chuj

WysÅ‚any: 01 Październik 2004 11:03 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

Zaraz wpada po mnie Zwyrol i jedziemy na Wiochę Frankiego 2004.

Oczekujcie ekstensywnej relacji wizualno-tekstowej. Benzyna na pewno będzie się lała.

Mam nadzieję, że przeżyjemy.

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

1 z 2
1