Na pewno niektorzy z was zapierdalali kiedys pod gorke do szkoly. Jak zapewne pamietacie, albo zapomieliscie wy chuje, w szkolach byly tzw gazetki a czasem gabloty w ktorych umieszczano jakies zjebliwe hasla tygodnia miesiaca albo tygodnia w stylu: “Nauka ozywia intelekt i zapewnia to i owo”. Uwazam ze tego typu hasla bardzo pomagaja w zyciu i dlatego wprowadzam ten dzial. Zagladajcie tu codziennie rano aby sprawdzic jakie haslo przygotowalem na dany dzien, aby zylo sie wam lepiej.
Słuszna idea Drogi Nugacie!
Dzięki temu, każdy dzień będzie jedyny, niepowtarzalny.
Ja Twoje hasło wrzuciłem już jako status na GG, gdyż stanowi przykład głębokiej i wartościowej refleksji nad codziennością.
Liczę, że uczynisz z tego pomysłu codzienny rytuał, ku mojej radości i mojej Mamy też.
Oto piatkowy poranek! Kolejne mądre hasło, które uczyni mój dzień bardziej wartościowy. Jakaż to ogromna głębia przesłania, przy jednoczesnej łączności z codziennością, z tą dziesiejszą trywialnością.
Dziekuje Ci bardzo za poparcie i blyskawiczna reakcje! Moze zostaniemy kolegami ? Specjalnie dla Ciebie wymyslilem nadprogramowe haslo, ktore niechaj przyswieca czlonkom (z ros. chuj) Twojego elitarnego klubu:
“A mi z ryja wyskoczyl kolorowy klej” !
Sedecznie pozdrawiam i zycze wielu sukcesow!
heh, bonus zajebisty - jestem zobowiązany, gdyż traktuję CV bardzo osobiście.
Cóż, jesteś ponoć najlepszym kolegą wszystkich, a więc po części i moim:-)
Cenię Cię,gdyż posiadasz prawidłowy kręgosłup moralny, klarowny i wartościowy światpogląd. Dbasz o kulturę, o odpowiednio wysoki poziom tego forum. Jesteś po prostu normalny, w przeciwieństwie do innych pojebów. Jest więc dla mnie zasczytem, iż mam Cię jako kolegę. Z mojej strony liczyć możesz także na ogromna sympatię. Ot - prawdziwe, męskie koleżeństwo!