A zdolności śledcze policji stoja na wysokim poziomie:D ja się pytam jak na to wpadli skoro jest to przypadek “nietypowy” i “niespotykany”...metodą Sherlocka Holmesa?
Słuszna uwaga, towarzyszu-funkcjonariuszu kotlecie! Dzisiaj postaram sie zadbac o odswiezenie wizerunku marki jaką jestem. Nawet się specjalnie ogoliłem rano, telepatycznie przeczuwając wiatr wiosennych zmian.
Jarosław Kaczyñski Polityk, prawnik, premier, prezes Prawa i Sprawiedliwości, poseł PiS
Urodził się 18 czerwca 1949 roku w Warszawie
Wykształcenie
Jest absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego. W Instytucie Nauki o Pañstwie i Prawie Polskiej Akademii Nauk otrzymał stopieñ doktora. Pracował w Instytucie Polityki Naukowej i Szkolnictwa Wyższego oraz w białostockiej filii Uniwersytetu Warszawskiego.
[quote author="Grubas"]Kurwa… pierwiej Kononowicz… pozniej misterzy...a teraz zlodzieje chowajacy telefony po odbytach… czy kurwa cos mnie jeszcze tu zaskoczy?
Panie prokuratorze, Panie inspektorze, Panie komisarzu!
Powyższy plik graficzny znajduje się na serwerze amerykañskim. Owszem, jego kopia tworzy się automatycznie na twardym dysku i można stwierdzić fakt “posiadania” takiego zdjęcia. Zwracam jednak uwagę że w tym momencie Panowie rwnież ten plik posiadają. Zatem proponuję umowę - my nie czepiamy się Was, wy zostawiacie nas w spokoju. Stoi?
Panie prokuratorze, Panie inspektorze, Panie komisarzu!
Powyższy plik graficzny znajduje się na serwerze amerykañskim. Owszem, jego kopia tworzy się automatycznie na twardym dysku i można stwierdzić fakt “posiadania” takiego zdjęcia. Zwracam jednak uwagę że w tym momencie Panowie rwnież ten plik posiadają. Zatem proponuję umowę - my nie czepiamy się Was, wy zostawiacie nas w spokoju. Stoi?
ustawy jeszcze nie ma a zdjęcie już się nie wyświetla, rewelacja