Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

1 z 3
1
Behemoth
WysÅ‚any: 30 Marzec 2007 12:54 PM   [ Ignoruj ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
DołączyÅ‚  2004-09-27

Nie muszę chyba przedstawiać nikomu tego zespołu… Jako Polak, katolik - aczkolwiek pełen zwątpienia i goryczy - znam i szanuję ten zesp?ł. Choć “znam” to za dużo powiedziane, bo nie jestem zagorzałym jego fanem, choć sprawa jest rozwojowa i wszystko możliwe jeszcze… Owszem - słuchając Death.fm - zamawiam czasem Behemotha, bo to chyba najbardziej ambitny projekt z Polski, kt?ry warto promować na świecie (i kt?ry sam się skutecznie broni, pozyskując całe rzesze grzesznik?w i blu¼nierc?w). Nergal jest zajebistym gościem. Opinia moja oparta jest na kilku wywiadach telewizyjnych, kilku jego tekstach z magazyn?w metalowych oraz na podstawie przekaz?w ustnych Frankiego i Sado, kt?zy to znają Nergala.

I tu ciekawostka - jakiś czas temu Frank robił zdjecia chłopakom z Behemoth . Zdjęcia zajebiste - czego nie muszę dodawać, bo wiecie przecież, że Frank robi najlepsze zdjęcia… smile Anyway, dziś wchodzę na onet i co widzę? Tekst o Behemothcie i w nim fotę autorstwa Frankiego! Cheers Bitch!!! jestem z Ciebie dumny Bunnyboy, bo to w chuj fajne. Liczę, że w niedługim czasie zobaczę więcej twoich zdjęć w necie i na papierze. 

Behomth zagra na Mysticu, zamiast Mastodon. Nie oceniam tego, bo oba zespoły znam w podobnym stopniu, oba szanuję i jestem pewien, że o obu będzie głośno jeszcze… Cieszy mnie fakt, iż zobaczę Nergala live w Katowicach.

Raven miałby na 100% więcej do powiedzenie ni¼li ja. Ja jednak podnieciłem się fotą Frankiego i informacją, że zobaczę zesp?ł w Katowicach. No i chciałem się z Wami podzielić tym, bo sukces kazdego z Was jest też moim sukcesem, jako że lubię większość z Was i życzę Wam dobrze, i martwię się o Was czasem… No, dobra, a teraz spierdalajcie lub raczej ja spierdalam, bo się sentymentalny robię coś bardziej niż zazwyczaj.

[edit]
Kilka klip?w (dla debili i leniwych):

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

WysÅ‚any: 30 Marzec 2007 02:42 PM   [ Ignoruj ]   [ # 1 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

Behomth zagra na Mysticu, zamiast Mastodon.

No wlasnie, zamiast Mastodon. Na tych kutasach jeszcze nie bylem a sa moimi faworytami na plejliscie od lat.

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 30 Marzec 2007 06:16 PM   [ Ignoruj ]   [ # 2 ]
Pomiot szatana
RankRank
Liczba postów:  343
DołączyÅ‚  2006-12-03

Re: Behemoth

[quote author="MADness"]
Raven miałby na 100% więcej do powiedzenie ni¼li ja.

jestem zaszczycony.
krótko mówiąc, mamy do czynienia z najlepszym zespołem zrodzonym na polskiej ziemi. absolutni królowie rodzimego metalu. dlaczego? już eksplikuję…
po pierwsze, Behemoth niszczy techniką. perkusista zespołu, Inferno, to jeden z najlepszych skurwieli na świecie. Behemoth to trio - ile znacie deathowych trio na świecie? Behemoth to jedno wiosło na mr. hectorze dzierżone przez Nergala - zajebistego kolesia, który znalazł swój sposób na życie. Behemoth to wykurwione, melodyjne solówki (vide Conquer All) i wyjebane wstawki akustyczne. tempo zmienia się co chwila, shred miesza się z wolnym miażdżeniem idealnym na koncerty, piekielny growl dopełnia zniszczenia. w popiół obracają, w popiół.
po drugie, Behemoth niszczy swoim image. w przeciwieñstwie do np. vadera, który nie wiadomo w koñcu, czy czci szatana czy żelazne krzyże, Behemoth daje do zrozumienia, że szatana wali głęboko w dupkę i czci przedwiecznych, rzadkim kałem polewając chrześcijañstwo i kościoł katolicki. maska nergala z kratą na oczach jest po prostu wyjebana. kapela ubiera się zawsze w rozpoznawalnym stylu, mają podrasowanego carskiego orła w logo i białe tapety na ryjach. nie mówiąc o oprawie graficznej płyt - nie mam słów. zos kia cultus mam na pulpicie, ale demigod jest jeszcze piękniejszy. jest to dowód, że szatan nie musi być ciemny jak murzyñska dupa, tylko kolorowy. i w dodatku może być on jednocześnie chrystusem i zombiakiem. dla ciekawostki powiem, że zdjęcia na okładkach są składane ze wspólnych zdjęć kapeli (np. w demigod chrystus ma mordę nergala, a łapsko bodajże oriona).
po trzecie - teksty. pisane przez Nergala przy współpracy z różnymi okultystami i zjebami. inkantacje do sentineli, inwokacje przywołujące zniszczenie… w ‘slaves shall serve’ nergal na początku napierdala HIEROGLIFAMI. tak, kurwa. fonetycznie zapisanymi HIEROGLIFAMI. teksty mówią też o upadku chrześcijañskich ideałów, krytykują Kościół i katoli…
po czwarte - ich dorobek. czytałem kiedyś z ciekawości recenzje Demigod’a w necie. średnia ocen to 10 (!). czemu? bo to od pierwszej do ostatniej nuty kompletna muzyczna eksplozja, połączenie genialnych, orientalnych melodii (Behemoth czci egipskie bóstwa), akustycznych wstawek, blastów i 2stopek i szatañskiego growlu. tej płyty słucham codziennie, bo jest genialna. sram przy niej w gacie. są jeszcze inne cuda - zos kia cultus z przytłaczającym, gro¼nym reefem w tytułowej piosence, Thelema 6 z Chrześcijanami dla Lwów, Satanica i Demonica, które wręcz kipią agresją…
Behemoth to najbardziej popularny zespoł polskiego rodowodu na świecie. wiecie, czemu nie grają trasy w Polsce? bo grają w s(a)tanach. respect.

pisałbym jeszcze długo, ale jeszcze płaczę po sobotnim True Belief paradise lost’a i The Forever People MDB na metalmanii… nie mówiąc o Right Into The Bliss katatonii, gdzie renske śpiewa falsetem. które wsysam teraz i pograża mnie w coraz większej depresji.

Podpis 

http://img172.imageshack.us/img172/1081/userbar342593ok5qu8.gif
I guess I should know
The limits of the world
There are moments I find myself
Not breathing at all ...

WysÅ‚any: 30 Marzec 2007 10:31 PM   [ Ignoruj ]   [ # 3 ]
Upław z pizdy
Rank
Liczba postów:  59
DołączyÅ‚  2007-02-21

Poza tym mają jedne z najlepiej wykonanych koszulek w jakich dane mi było chodzić:

69d7a0b39694121b8d9880295d0f8fb4350.gif

Podpis 

http://img472.imageshack.us/img472/4654/littleshithome3vc6.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/1586/guitargc0.gif

WysÅ‚any: 31 Marzec 2007 12:22 AM   [ Ignoruj ]   [ # 4 ]
Pomiot szatana
RankRank
DołączyÅ‚  2006-12-03

mam tą samą! ssijcie!

Podpis 

I guess I should know
The limits of the world
Not breathing at all ...

WysÅ‚any: 31 Marzec 2007 02:22 AM   [ Ignoruj ]   [ # 5 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
DołączyÅ‚  2006-06-21

Widzę znaki chaosu na koszulce. Very nice.

Ogólnie lubię Behemotha. Fajna kapela. No i kurwa, trio w deathmetalu?

Podpis 

Ja pierdolÄ™.

WysÅ‚any: 31 Marzec 2007 09:33 AM   [ Ignoruj ]   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

[quote author="Kr.ól"]Widzę znaki chaosu na koszulce. Very nice.

Ogólnie lubię Behemotha. Fajna kapela. No i kurwa, trio w deathmetalu?

Nie chciałem psuć nastroju ravensparkowi, ale skoro ten temat antyświętej trójcy zostało poruchany 2 razy to muszę stwierdzić, że wnioskując po moim jedynym udziale na koncercie i jedynej sesyji zdjęciowej jaką im przeprowadziłem, zawsze naliczyłem się 4 członów. Za pierwszym razem byłem zdeka najebany, ale za drugim trze¼wy jak worek, więc o pomyłce nie może być mowy. Więc reflektujcie się panowie!

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 31 Marzec 2007 10:23 AM   [ Ignoruj ]   [ # 7 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
DołączyÅ‚  2006-06-21

To lepiej Franki Ty się zreflektuj i powiedz kto z nimi wtedy grał. Czerpiąc z oficjalnej strony zespołu jest ich trzech: Inferno, Nergal i Orion.

Podpis 

Ja pierdolÄ™.

WysÅ‚any: 31 Marzec 2007 10:33 AM   [ Ignoruj ]   [ # 8 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2554
DołączyÅ‚  2004-03-24

A skad mam wiedziec kto? Nie jestem ich fanem (oraz fanem tak popierdolonej muzy w ogóle), aczkolwiek doceniam technikę i niewąpliwy sukces jaki odniesli i jaki jeszcze odniosą.

Odpowiadając na twoje pytanie kr.ólu konkretniej: jakiś koleś z długimi włosami i tatuażami wink

¦ciągnij se zdjęcia to będziesz miał wszystkie czarno na białym (nomen omen).

Podpis 

Wypierdalaj w podskokach

WysÅ‚any: 31 Marzec 2007 11:26 AM   [ Ignoruj ]   [ # 9 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2026
DołączyÅ‚  2007-01-25

[quote author="Franki"]naliczyłem się 4 członów.

A moze posiadles madrosci czaka kurwa norisa i “najzwyczajniej” wyszedles z siebie. Wyszedłszymizsiebie oczami zobaczyles swoja persone jako ideal. Czyli dlugie wlosy i tatuaze.

Podpis 

huj

WysÅ‚any: 31 Marzec 2007 01:21 PM   [ Ignoruj ]   [ # 10 ]
Pomiot szatana
RankRank
DołączyÅ‚  2006-12-03

bo czasami mają koncertowego gitarzystę. ale studyjnie wszystko nagrywa nergal na 2 scieżki.

Podpis 

I guess I should know
The limits of the world
Not breathing at all ...

WysÅ‚any: 22 KwiecieÅ„ 2007 09:19 PM   [ Ignoruj ]   [ # 11 ]
PijÄ…cy mocz
Liczba postów:  16
DołączyÅ‚  2007-04-22

Gówno. Nie nagrywa sam na 2 ścieżki. (znaczy dubluje je ale nie sam, Seth z nim gra, wcześniej miał sesyjnych)

Behemoth - wg mnie najlepszy polski zespół metalowy. Poprzednia płyta genialna, jak każda od Sataniki wzwyż, ale nowa to będzie cholerny absolut. Sample na youtube miażdżą. (Możdżer!!!) Poza tym równi goście. I taką koszulkę jak Wy też mam.

Podpis 

http://imagegen.last.fm/raisedfistOsse/recenttracks/Korzen718.gif
http://home.arcor.de/maidenfansunited/poweredbyslayer.gif

WysÅ‚any: 08 Maj 2007 05:48 AM   [ Ignoruj ]   [ # 12 ]
Wypierdala w podskokach!
Liczba postów:  1
DołączyÅ‚  2007-05-08

Re: Behemoth

po pierwsze, Behemoth niszczy techniką. perkusista zespołu, Inferno, to jeden z najlepszych skurwieli na świecie. Behemoth to trio - ile znacie deathowych trio na świecie?

odnośnie Inferno radzę zapoznać się z dokonaniami Dave’a Lombardo, Mike’a Terrany, Gene Hoglana, Dana Swano czy Poula Bostapha.

co do trójek:
cóż bez namysłu podam Bloodbath, Nile, Krisiun, Hate Eternal, Vital Remains, Daemon ale aż tak daleko szukać nie trzeba, patrz Dies Irae, Yattering, Berial....

a z mniej znanych Sacrificed Moloch, Carnal (kolumbijski), Blasphemer, 5th Column, Abantesma, Mutilated Remains (USA), Battalion, Narcosis(niemce), Damnation (USA), Abhorrence, 2 Minute Hate, Basura, Abhorrent Life, Bad Comedy, Damaged, Bearded Fetus, Legion (czeski), Carnal Tomb, 13th Cadaver, Dark Secret (włochy), Lethal Venom (meksyk)… Wymieniać dalej?

WysÅ‚any: 09 Maj 2007 12:46 AM   [ Ignoruj ]   [ # 13 ]
Morda w kubeł
RankRankRank
Liczba postów:  665
DołączyÅ‚  2007-01-21

Zapomniałeś o Onoyagoth, Prespectum, Infulabias, Grabrathar, Idii offe catarhisis (Włochy), Las Demonicas Putas (Mexyk), Herr Hell (NIemcy) Satanico Insecta, Rokkitassas Ogromniasss(litwa), Gram brught (ogrzy).

No wchuj!

Podpis 

Ha! Jaka piêkna ogolona cipka!
Salceson jest uczciw± propozycj± miêsn±.
"River Ride" nie jest gr±!
All I do is for the family.

WysÅ‚any: 23 Listopad 2007 12:06 AM   [ Ignoruj ]   [ # 14 ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
DołączyÅ‚  2006-07-18

odswiezam
moim zdaniee obecnie najlepsza i najbardzie znana za granica polska kapela, bardziej znana od vadera, zajebista nowa plyta, z m.in. leszkem mozdzerem.
Jak bylem w norwegii to widzialem 3 gazety “metalowe” na dwoch z nich na okladce wlasnie behemoth byl m.in z zapowiedzia wspolnej trasy z nile, a wypowiadali sie mniej wiecej tak ze nile to mala lokalna kapelka ktora pod skrzydla bierze gigant z polski.
Bylem na ich koncercie we wrzesniu naprawde na zywo sa zajebisci

[quote author="ravenspark"]
nie mówiąc o oprawie graficznej płyt - nie mam słów. zos kia cultus mam na pulpicie, ale demigod jest jeszcze piękniejszy. .

fakt, ale ta najnowsza, apostasy moim zdaniem jest paskudna, graficznie przypomina mi najpaskudniejsza okladke iron maiden- dance of death

a co do koszulki to:
bas2_b0031.jpg

i jeszcze bonus ktory pewnie wszyscy znaja ale i tak wrzuce:
http://youtube.com/watch?v=eIpysEyLfrk

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd

WysÅ‚any: 23 Listopad 2007 12:15 AM   [ Ignoruj ]   [ # 15 ]
Odbyt pawiana
RankRankRank
Liczba postów:  755
DołączyÅ‚  2007-11-06

rolleyes