Wszystkie moje znajome biora-nie pisze kolezanki-bo takowych nie mam.
Uwazam ze czas najwyzszy aby kobiety nie fazowaly sie jebaniem bez gumki i litrami spermy przelanymi w ich cipach, a zaczely myslec racjonalnie a nie chujem swoich menszczyzn.
bo jestes cienkim bolkiem, prawdopodobnie z burakowa.
trzeba miec mentalnosc Jarugi-Nowackiej, albo J. Senyszyn zeby lykac to gowno, i nie chodzi mi tu bron boze o jakies etyczne obiekcje. Biorac to scierwo, lachony robia po prostu jeden wielki eksperyment na swoim ciele, samo-destrukcja w iscie europejskim wydaniu.
bo jestes cienkim bolkiem, prawdopodobnie z burakowa
Jak tak możesz o swoim starym mówić…
Biorac to scierwo, lachony robia po prostu jeden wielki eksperyment na swoim ciele, samo-destrukcja w iscie europejskim wydaniu.
Super, zadając jakis temat powinnaś primo zapodać jakieś “dowody” zbrodni, poprzeć to jakimś wiarygodnym ¼ródłem etc. Może pogadajmy o paszy to temat bliższy Konia…
my też z małżonką łykamy i jest nam z tym dobrze. Możesz Konino podać jakieś konkrety? O co ci chodzi? O to że nie lubisz tego, że kobieta może poprostu chcieć być 99.99% pewna że nie zajdzie w ciążę?
Fakt, starsze pigułki dawały większe prawdopodobieñstwo złapania raka i chorób krążenia, ale wierz mi, pracuję w farmaceutykach i nowe badania pokazują że jest lepiej. Do tego doszło, że jeśli kobieta ma problemy onkologiczne i nie wolno jej zajść w ciążę przez 2 lata, to lekarze zapisują pigułki - dla bezpieczeñstwa jej i ew. dziecka.
No i nie wiem, co masz do Jarugi-Nowackiej albo Seneszyn. Obie zbyt pewne siebie, to fakt, ale mają trochę oleju w głowie i trochę życia zaznały.
bo jestes cienkim bolkiem, prawdopodobnie z burakowa
Jak tak możesz o swoim starym mówić…
Biorac to scierwo, lachony robia po prostu jeden wielki eksperyment na swoim ciele, samo-destrukcja w iscie europejskim wydaniu.
Super, zadając jakis temat powinnaś primo zapodać jakieś “dowody” zbrodni, poprzeć to jakimś wiarygodnym ¼ródłem etc. Może pogadajmy o paszy to temat bliższy Konia…
Pisalam o tobie, bolku, a nie o moim tacie. to tak gwoli wyjasnienia.
“dowody” masz na pierwszej lepszej ulotce od tego gowna. poczytaj a sam sie przerazisz-jesli szczerze kochasz swoja zone, nie tylko w dupe i po ciemku, no i myslisz perspektywicznie, to od razu powinienes ja zmusic do zaprzestania brania tego scierwa!
a i czy mi sie przewidzialo, czy napisales” my z moja zona bierzemy”?
ciekawe..moze opowiesz cos wiecej na ten temat?
*o sorry, to implexor powiedzial
[quote author="Konina"]
Pisalam o tobie, bolku, a nie o moim tacie. to tak gwoli wyjasnienia.
“dowody” masz na pierwszej lepszej ulotce od tego gowna. poczytaj a sam sie przerazisz-jesli szczerze kochasz swoja zone, nie tylko w dupe i po ciemku, no i myslisz perspektywicznie, to od razu powinienes ja zmusic do zaprzestania brania tego scierwa!
a i czy mi sie przewidzialo, czy napisales” my z moja zona bierzemy”?
ciekawe..moze opowiesz cos wiecej na ten temat?
*o sorry, to implexor powiedzial
napisałem, że z żoną bierzemy, bo to nasza wspólna decyzja jest żeby tak się właśnie zabezpieczać, lub jak kto woli inną nomenklaturę językową “planować rodzinę”.
Na każdej ulotce od leków takie rzeczy są powypisywane, że oko bieleje. Przeczytaj ulotkę od zwykłego paracetamolu.
Ey, chuy!
Jedyna rzecz, która mnie wkurwia w tabletach, to fakt - taki, którego nie można między bajki włożyć - to, że nieodpowiednio dobrane jakoś dziwnie wpływaja na metabolizm - biorę to g*** (haHaHA!) już dłuugoo - i dzięki mojemu ginekololologowi przetestowałam lwią część tego, co jest dostępne na pl rynku - po pierwszej partii przytyłam ładne 10 kilo :? THX the maker wróciłam do optymalnej wagi i jakoś ją utrzymuję
.
Te-że same “zalety” pono mają tak lansowane i modne plasterki anty - ostatnio do mnie do pracy zadzwonił kolo, którego córa po kuracji plasterkowej przytyła duużoo (nie pamiętam, ile - i w jakim czasie - a nie chcę kłamać, ale cyfra była imponująca) - ale poza przybieraniem na wadze nie obiło mi sie o uszy, żeby ktoś jakoś szczególnie cierpiał z uwagi na stosowanie tego sposobu antykoncepcji.
Prosto, łatwo, przyjemnie - gumy suxx!