Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

2 z 5
2
Tabletki antykoncepcyjne
WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 01:48 AM   [ Ignoruj ]   [ # 16 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1492
DołączyÅ‚  2006-06-09

odradzam Mercillion czy jakos takie w rozowych opakowaniach. Gowno. lykalem i nie dziala.

Podpis 

“Drogie Bravo
Mam 13 lat i jestem jeszcze dziewic?.Czy mój ojciec jest peda?em??

Ania”

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 01:51 AM   [ Ignoruj ]   [ # 17 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
DołączyÅ‚  2005-12-14

[quote author="Grubas"]Gowno. lykalem i nie dziala.

Pewnie zapijałeś koñskim moczem :>

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 01:54 AM   [ Ignoruj ]   [ # 18 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
DołączyÅ‚  2006-07-28

Grubas, nie pierdol. Nie dobre, bo nie dobre, ale działają, bo w ciąży chyba nie jesteś?
A i jaki kurwa schudnięty jesteś :!:

Podpis 

...

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:01 AM   [ Ignoruj ]   [ # 19 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
Liczba postów:  358
DołączyÅ‚  2007-02-01

[quote author="Major"][quote author="Konina"][quote author="Franki"]Konina...ty kurwo smile

uwielbiam jak mnie tak nazywasz, jestes wtedy taki menski!

Ej, a ja to co, Kurwa, puszkin ?
LOL
To dla Ciebie Konino.
http://www.youtube.com/watch?v=ZtcZudsCZio

Ależ Majorze..ciekawe czy Ingrid brała tabletki? w koñcu na raka piersi jej się zmarło, więc całkiem mozliwe.

a to dla Ciebie, mój Drogi. enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=gqyyjq-bxPk

Podpis 

"Teraz ze mn± na solo nie wygrasz. Ja bardzo du¿o czytam, od¶wie¿am umys³ i kurwa bêdê jak brzytwa"

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:05 AM   [ Ignoruj ]   [ # 20 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
DołączyÅ‚  2007-02-01

[quote author="implexor"]

napisałem, że z żoną bierzemy, bo to nasza wspólna decyzja jest żeby tak się właśnie zabezpieczać, lub jak kto woli inną nomenklaturę językową “planować rodzinę”.

Na każdej ulotce od leków takie rzeczy są powypisywane, że oko bieleje. Przeczytaj ulotkę od zwykłego paracetamolu.

Kurwa, czy Ty nie widzisz różnicy między paracetamolem a tabletkami antykoncepcyjnymi!? Paracetamol/antybiotyki bierze się, jak jest się chorym. Czyli jak najkrótcej i pod ryzykiem niewyleczenia choroby. Kumasz już?
Swoja drogą podziwiam zaufanie, jakie pokładacie w koncerny farmaceutyczne, ale juz np. na takiego mcdonaldsa mówicie “amerykañskie gówno”. no cóż tam koncern i tu koncern.

Podpis 

"Teraz ze mn± na solo nie wygrasz. Ja bardzo du¿o czytam, od¶wie¿am umys³ i kurwa bêdê jak brzytwa"

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:08 AM   [ Ignoruj ]   [ # 21 ]
Borubar
Rank
Liczba postów:  110
DołączyÅ‚  2006-03-22

[quote author="Konina"][quote author="implexor"]

Na każdej ulotce od leków takie rzeczy są powypisywane, że oko bieleje. Przeczytaj ulotkę od zwykłego paracetamolu.

Kurwa, czy Ty nie widzisz różnicy między paracetamolem a tabletkami antykoncepcyjnymi!? Paracetamol/antybiotyki bierze się, jak jest się chorym. Czyli jak najkrótcej i pod ryzykiem niewyleczenia choroby. Kumasz już?

a co to ma do rzeczy? ¦rodki przeciwbólowe nie są lekami przeciwdziałającymi jakiejkolwiek chorobie. Tak samo jak np. leki na podwyższenie/obniżenie ciśnienia. Nie powodują cofnięcia choroby, jedynie zmniejszają objawy.

Ingrid Bergman zmarła jak miała 67 lat. Miała prawo. Korelacja między tabletkami a rakiem jest niewielka, przeczytaj ulotkę.

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:12 AM   [ Ignoruj ]   [ # 22 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
DołączyÅ‚  2007-02-01

Jest takze srodkiem przecigoraczkowym-o ile mnie pamieć nie myli.
dlatego skumaj, mojego wczesniejszego posta, i pozniej sie unos jak opary bagna nad moczarami.

*korelacja jest duża, bardzo duża. ja nie mówie ze biorąc tabletki wykitujesz po 5 ciu latach od ich brania, bo procesy biologiczne troche trwają.

Podpis 

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:13 AM   [ Ignoruj ]   [ # 23 ]
Borubar
Rank
DołączyÅ‚  2006-03-22

[quote author="Konina"]Swoja drogą podziwiam zaufanie, jakie pokładacie w koncerny farmaceutyczne, ale juz np. na takiego mcdonaldsa mówicie “amerykañskie gówno”. no cóż tam koncern i tu koncern.

Do wszystkiego trzeba podchodzić ze zdrowym dystansem. Do wielkodusznych stanów, gdzie jest tak w pytkę, jak piszesz, również.

Zaufanie to mam do żony, a żona do mnie, a nie do koncernu farmaceutycznego.

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:14 AM   [ Ignoruj ]   [ # 24 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
DołączyÅ‚  2005-12-14

[quote author="implexor"]Zaufanie to mam do żony, a żona do mnie, a nie do koncernu farmaceutycznego.

To piękne! smile

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:16 AM   [ Ignoruj ]   [ # 25 ]
Borubar
Rank
DołączyÅ‚  2006-03-22

[quote author="Konina"]Jest takze srodkiem przecigoraczkowym-o ile mnie pamieć nie myli.
dlatego skumaj, mojego wczesniejszego posta, i pozniej sie unos jak opary bagna nad moczarami.

Przeciwgorączkowym, czyli pomaga zbić gorączkę, która sama w sobie jest naturalnym sposobem obrony organizmu przed infekcją.

Ty to jednak rzeczywiście kurwa jesteś. Idę spać, nie gadam z tobą więcej.

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:16 AM   [ Ignoruj ]   [ # 26 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1561
DołączyÅ‚  2007-02-21

Do wszystkiego trzeba podchodzić ze zdrowym dystansem. Do wielkodusznych stanów, gdzie jest tak w pytkę, jak piszesz, również.

oj stary, dziewczyna jest tak po uszy zabujana w tych śmiesznych stanach że koñmi byś jej to z głowy nie wybił (swoja drogą ciekawe) i do tego podchodzi do sprawy :” słuchajcie mnie bo ja mam rację a jak nie to spierdalać bo jesteście cioty” także chyba nie warto się silić na odpowiedzi bo i tak będzie ¼le

Podpis 

Co jest śmieszniejsze od psa goniącego swój ogon?
Niepełnosprawne dzieci goniące swe marzenia.

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:19 AM   [ Ignoruj ]   [ # 27 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1318
DołączyÅ‚  2006-06-21

Mimo początkowego wyjebania na Ciebie, widzę że chyba jesteś w porządku. I nie to, że dzisiaj wszystkich lubię, po prostu doceniam takich ludzi.

Podpis 

Ja pierdolÄ™.

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:23 AM   [ Ignoruj ]   [ # 28 ]
ÅšmierdzÄ…cy kakÄ…
RankRank
DołączyÅ‚  2007-02-01

Oczywiście, że wszyscy sie mylicie. wystarczy spojrzec na to z logicznego punktu widzenia: ewentualne negatywne skutki brania komplikacje/powikłania/rak/niemożnośc zajscia w ciąże- przechylajaą szale za niebraniem tychze specyfików. Ciekawa jestm, jakby ktos wam zaproponował branie tabletek na usmiercanie plemników? mialbys opory czy nie ?

Podpis 

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:24 AM   [ Ignoruj ]   [ # 29 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1561
DołączyÅ‚  2007-02-21

[quote author="Konina"]Oczywiście, że wszyscy sie mylicie. wystarczy spojrzec na to z logicznego punktu widzenia: ewentualne negatywne skutki brania komplikacje/powikłania/rak/niemożnośc zajscia w ciąże- przechylajaą szale za niebraniem tychze specyfików. Ciekawa jestm, jakby ktos wam zaproponował branie tabletek na usmiercanie plemników? mialbys opory czy nie ?

bla bla bla bla

nie ma czegoś takiego, przynajmniej w Polsce, nie dalej jak 3 dni temu rozmawiałem o tym z farmaceutką także, kurwa, nie fantazjuj

Podpis 

Co jest śmieszniejsze od psa goniącego swój ogon?
Niepełnosprawne dzieci goniące swe marzenia.

WysÅ‚any: 06 KwiecieÅ„ 2007 02:31 AM   [ Ignoruj ]   [ # 30 ]
Borubar
Rank
DołączyÅ‚  2006-03-22

[quote author="Kr.ól"][quote author="implexor"]

Mimo początkowego wyjebania na Ciebie, widzę że chyba jesteś w porządku. I nie to, że dzisiaj wszystkich lubię, po prostu doceniam takich ludzi.

jak chcesz, możemy się umówić na rądewu i mi we¼miesz misiaczku *cmox*

2 z 5
2