[quote author="maxxpl"][quote author="Konina"]Oczywiście, że wszyscy sie mylicie. wystarczy spojrzec na to z logicznego punktu widzenia: ewentualne negatywne skutki brania komplikacje/powikłania/rak/niemożnośc zajscia w ciąże- przechylajaą szale za niebraniem tychze specyfikw. Ciekawa jestm, jakby ktos wam zaproponował branie tabletek na usmiercanie plemnikw? mialbys opory czy nie ?
bla bla bla bla
nie ma czegoś takiego, przynajmniej w Polsce, nie dalej jak 3 dni temu rozmawiałem o tym z farmaceutką także, kurwa, nie fantazjuj
ale ty jesteś głupi kurwa, że aż strach czytać to co nieopatrznie wychodzi spod twoich grubych serdeli. zamilcz więc, albo naucz sie dyskutować.
a tak for real to ja juz kurwa nie wiem wtf. jedna kumpela mowi ze tyje, druga, ze ok, a jeszcze trzecia powie ze zwieksza jej sie ochota na zarcie, po czym piata powie ze nie ma ochoty na seks, po czym kolejna powie co innego i tak vicious circle kurwa to jak to jest bo ja juz pierdolca dostaje, a z wybranka serca i tak bede sie ruchal bez gumy bo ma fajnego penisa. a tak na serio. kazda osoba mowi co innego. 1) nie mam ochoty narazac na raka/tycie 2) na ciaze - “dawaj gume i wiooo” - wypas. 3) chce ruchac bez gumy. wiec ja sie pytam co?
blowjob? a moze masturbacja ew. pieszczenie nawzajem swoich genitaliow? no kurwa mac. juz mam dosyc 1) narzekania lasek i zalenia sie kumpli a’propos pigul 2) przekonywania partnerek. pierdole. kupie psa i bedzie nam dobrze. na kucyka nei ma miejsca.
znowu sie zajebalem kurwa
ps. jezeli ktos mi moze cos polecic sensownego prosze o prv. cos pewnego i nieszodliwego dla obu plci. pozdrawiam.
[quote author="Impaler"]Ponoć dwa dni przed okresem są bezpieczne. No a podczas okresu to już w ogole śmiało!
Gorzej, jak ten okres dwa dni p¼niej się nie pojawi
Niestety, zielony przyjacielu - strzelenie gola jest możliwe rwnież podczas okresu.
A że życie lubi płatać figle i psikusy, to na ten przykład zdarza się rwnież, że kobieta - będąc zaciążoną - ma okres, nawet do trzeciego miesiaca ciąży.
Organizm wyposażony w dziurę zamiast wajchy jest nieco bardziej skomplikowany
.
Żaden ze sposobw antykoncepcji nie jest w 100 % pewny… no, może oprcz tzw ubezpłodnienia chirurgicznego
Taki wspłczynnik Pearla dla - dajmy na to - spiralek jest dosyć wysoki.
Jaki z tego wniosek?
:
Tabletka + globulka + spiralka + dwie (dla pewności :>) gumy na instrument + żele, srele, Postinoru się najeść “na zaś”, kalendarzyk sprawdzić, termometr w pizdę i jeeeedzieemy, panie i panowie! :D
.
.
.
(oczywiście nie zapominamy w odpowiednim momencie zahamować :])
.
Dla pewności można jeszcze zakropić sobie trochę soku z cytryny - podobno sposb rekomendowany przez ruchacza wszechczasw imć Casanovę
[quote author="pussy"]eee.. tam.. marudzicie..
dzisiejsze tabletki antykoncepcyjne nie powoduja tycia. To nie sa lata 90te.. .
Jezeli zrecie, to nie dziwota ze tyjecie.. .
łykam to gwno 4 lata- ani grama przez nie nie przytyłam.. .
J/w - nie na każdego ten sam środek działa tak samo, każdy organizm reaguje inaczej
[quote author="implexor"][quote author="Kr.l"]
Wezmę, ale Twoją kobietę. Ciebie przywiążę koło łżka i zaknebluję.
za miętki jesteś, nie dałbyś jej rady. Ale mogę ją też zaprosić, będzie nagrywać na wideo, jesli cię to kręci.
Twarda kobita mwisz? Ale i tak będzie kwiczeć jak Twj stary, kiedy zarabiał na Twoje książki do szkoły.
Kurwa, znowu się robi burdel. Więcej Cię tu nie bluzgam, bo to już się zaczyna robić wkurwiające, taki syf na forum. W dodatku nie angażuję się w te wrzuty emocjonalnie, mam na to wyjebane i szkoda miejsca.
Pozdrwka, miłego dnia i wesołych świąt wszystkim. Chuje.
[quote author="Kr.l"]
Kurwa, znowu się robi burdel. Więcej Cię tu nie bluzgam, bo to już się zaczyna robić wkurwiające, taki syf na forum. W dodatku nie angażuję się w te wrzuty emocjonalnie, mam na to wyjebane i szkoda miejsca.
Pozdrwka, miłego dnia i wesołych świąt wszystkim. Chuje.
Dobra, ja Ciebie też już nie. Sztama, jak się spotkamy to się napijemy i ... kto wie co jeszcze.
ale ty jesteś głupi kurwa, że aż strach czytać to co nieopatrznie wychodzi spod twoich grubych serdeli. zamilcz więc, albo naucz sie dyskutować.
nie no ty to jesteś za to mistrzyni dyskusji, słuchajcie mnie bo jestem hamerykanką i wszystko wiem najlepiej, spierdalaj dzffko bo i tak wszyscy maja cie w dupie i nikt się z tobą nie zgadza a swoje mądrości zostaw dla tych ktrych one obchodzą
[quote author="pussy"]
łykam to gwno 4 lata- ani grama przez nie nie przytyłam.. .
Wkurwia mnie, że kobiety muszą w Polsce płacić za tabletki antykoncepcyjne. W sumie i tak ktoś za to musi zapłacić (podatnicy), ale wiadomo że młoda dziffka nie ma dochodw a chce się dupnąć. Więc powinna mieć refundację.