Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzę - koszulki dla zwyroli

4 z 5
4
Tabletki antykoncepcyjne
Wysłany: 06 Kwiecień 2007 02:44 PM   [ Ignoruj ]   [ # 46 ]
Dawca moczu
RankRankRankRank
Liczba postów:  1561
Dołączył  2007-02-21

[quote author="Tangle Foot"] wiadomo że młoda dziffka nie ma dochodw a chce się dupnąć. Więc powinna mieć refundację.

dla oglnego dobra, bo i łatwiej będzie ja dupnąć i jemioły nie będzie trzeba utrzymywać

Podpis 

Co jest śmieszniejsze od psa goniącego swój ogon?
Niepełnosprawne dzieci goniące swe marzenia.

Wysłany: 06 Kwiecień 2007 03:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 47 ]
Kosmiczny wyjeb
RankRankRankRank
Liczba postów:  2075
Dołączył  2005-12-30

[quote author="maxxpl"]

dla oglnego dobra, bo i łatwiej będzie ja dupnąć i jemioły nie będzie trzeba utrzymywać

“Jemioły”?!  :D
Jeszcze takiego słowa nie słyszałem na potomka. W sumie jestem na tym Forum aby poznawać nowe słowa.
No i żeby czytać posty: Waszego Wuja, Frankiego, MADnessa, Dummy, Szopszopenhałery i… kilku innych użytkownikw.

Wysłany: 06 Kwiecień 2007 05:00 PM   [ Ignoruj ]   [ # 48 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2605
Dołączył  2006-07-28

a Maruśki niet?

Podpis 

...

Wysłany: 06 Kwiecień 2007 07:46 PM   [ Ignoruj ]   [ # 49 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Liczba postów:  538
Dołączył  2007-04-03

Jestem przeciw tabletkom. MOżecie pisac że jestem zjebem itp. Co bedzie mi sie podobało bo by oznaczało ze pasuje tutaj a tego chce. Na temat pigułek jest spisek firm farmaceutycznych. Dla zyskw zakłamuja one prawdę i tyle. Udaje sie ze pigułki są ok. a to chuj prawda. Nie mwi sie np. o bezpłodności. Wiem carpe diem itp. TYLKO KURWA NA SZCZE¦CIE JEST AIDS I SIMON MOL. Wypierdoli was i żadne tabletki nie pomogą. Jak was w dupę zrucha to niestety ratunku nie będzie już! Popieram koninę.

Podpis 

"Lecz wikszo pi nadal przez sen si umiecha
A kto si zbudzi nie wierzy w przebudzenie"

Mata kurwa co chceta!! Taki ze mnie wity mikoaj.
http://i14.tinypic.com/5yvowah.jpg

GG 9114114 Piszta bo si nudz!!

Wysłany: 06 Kwiecień 2007 08:30 PM   [ Ignoruj ]   [ # 50 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
Dołączył  2004-09-27

Koñskie ścierwo zarzuciło tym tematem, ale widzę, że odzew jest duży bo i pewnie kwestia dla większość z Was, grzesznikw, aktualna i znana z autopsji.
Jak słusznie zauważyła Faultfett, każda baba inaczej odczuwa wpływ tej chemii. Nie da się jednak stwierdzić, iż to zwykłe, nieszkodliwe - niczym mentosy - tablety. Hormony , podobnie jak witmainy, mimo iż występują w każdym organizmie, wprowadzane sztucznie, zaburzają naturalną gospodarkę organizmu. Dlatego też większość lekarzy sugeruje przerwę w braniu takich tablet, raz na jakiś czas. No i osobom chcącym mieć dziecko sugeruje się kilkumiesięczny okres oczyszczania organizmu… Dobr odpowiednich tablet, wcześniejsze badania, wywiad lekarski - to wszsytko jest nieodzowne…

Znam laski, ktrym ochota na seks skoczyła do gry przez zażywanie tablet. Innym drastycznie spadła… O tyciu słyszałem, ale nie zaobserwowałem wśrd moich znajomych.

Zauważyłem jednak inną rzecz, ktra - obok spadku ochoty na seks - wkurwia mnie silnie. Chodzi mi mianowicie o szopkę, jaką robią czasem laski wokł zażywania tablet. Niektre same chcą brać tablety i mają wiedzę na temat ich wpływu. Wiedzą też, że ich partnerzy takową wiedzę mają, że przez to są pełni szacunku i wdzięczności… Niemniej jednak laski odpierdalają męczennice, ktre poświęcają swe zdrowie w imię męskiej, egoistycznej satysfakcji… Znam przynajmniej dwa takie przypadki, albo nawet trzy… Irytuje mnie to. Osobiście mam wyjebane na to co bierze dana osoba. Jeśli nie chce lub nie może brać tablet, to są gumki lub globulki (np. Patentex Oval). Najchętniej sam brałbym jakieś tablety. Skoñczy się męczeñski ton kobiet, gdy wprowadzą tablety dla facetw. Dwulicowym - bo biorącym chętnie tablety, lubiącym seks i narzekającym na męski egoizm oraz tablety - sukom, mwię stanowcze NIE, a biorąc kiedyś tablety dla mężczyzn powiem NIE, śmiejąc się szyderczo… wink

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wysłany: 07 Kwiecień 2007 06:02 AM   [ Ignoruj ]   [ # 51 ]
Śmierdzący kaką
RankRank
Liczba postów:  358
Dołączył  2007-02-01

powiem wam coś w sekrecie; polkenlabym nawet jedna takaą tabletke z hormonami, gdyby choc raz, choć raz zmniejszyłaby moje ble wymion, ktre to ble trwaja nieprzerwalnie przez 2 tyg, o miesioncze nie pomnę bo bl ma swoją wstydliwosć, tak jak wszelkie inne emocje. natomiast nie wezne nigdy tabletek..już abstaCHUJonc od raka..nie wezne ich, bo nie ma nic bardziej pieknego i ..dajacego kopa od owulacji. uważam owulacje za dar od boga, matki matury i mojej matki(ojca)-w trzech osobach. i z lubościa sie tym rozkoszuje co miesiac. kiedy pomysle ze wy biedne idiotki ćpacie to chujostwo, to mi sie was serioznie szkoda robi, bo nigdy nie bedziecie w pełni kobietami, tylko kurwa obojnakami. ja na ten czas, otwiera7dme piwo, jako ze siodmego dnia miesiąca stycznia sie urodzilam

Podpis 

"Teraz ze mn na solo nie wygrasz. Ja bardzo duo czytam, odwieam umys i kurwa bd jak brzytwa"

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 10:10 AM   [ Ignoruj ]   [ # 52 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Dołączył  2007-04-03

Co Ty pierdolisz o owulacji?? Kurwa czegoś tak zjebanego jeszcze nie słyszałem. Że co że blsię podoba?? Kurwa to naprawdę zwyrodniałe. Tabletki są złe i jestem ich przeciwnikiem ponieważ:
1) Całe środowisko lekarske trzyma sztamę z prodycentami ( przez to nie nagłaśnia się i nie bada odpowiednio wpływu tabletek na organizm)
2)dzięki przedstwaiceilom firm farm. i ich “podarkom” lekarze na siłę wciskają kobietom tabletki by tylko więcej się sprzedawało
3)Niemam nic przeciwko seksowi ale tabletki są fetyszem obecnego zwyrodnienia naszej cywilizacji i kultury.

Podpis 

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 11:03 AM   [ Ignoruj ]   [ # 53 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
Dołączył  2005-12-14

[quote author="mjut"]Co Ty pierdolisz o owulacji?? (...) Że co że blsię podoba??

Chyba, mały bamberku, pomyliła Ci się owulacja z menstruacją wink
A, zresztą - co za rżnica - przecież tabletek na siłę nikt nikomu nie wciska. Jakoś argument, że lekarze trzymają sztamę z producentami nie przemawia do mnie; gdyby patrzeć pod tym kątem, to właściwie człowiek powinien bojkotować wszystkie leki przepisywane przez lekarzy. Co prawda, sytuacja z tabletkami anty jest sytuacją dosyć specyficzną, bo to profilaktyka, w dodatku coraz bardziej powszechna… a z ciekawości zapytam - na jakie konkretne szkodliwe skutki uboczne opiewają “plotki”, że tabletki szkodzą?

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 11:51 AM   [ Ignoruj ]   [ # 54 ]
Administrator
RankRankRankRank
Liczba postów:  2181
Dołączył  2004-09-27

[quote author="faultfett"]właściwie człowiek powinien bojkotować wszystkie leki przepisywane przez lekarzy.

Tablety antykoncepcyjne nie są lekami, bo płodność ludzka nie jest chorobą. Chyba, że definiować “lekarstwo” jako li tylko środek zaradczy na coś…
A tak się czepiam… wink

Niech każdy wpierdala to, na co ma ochotę… Proponuję na rozpoczęcie dnia kit z okna, popołudniową kawę wzmocnić trzema łyżkami “kreta”, a na wieczr łyknąć wyciąg z moczu… Cheers!

Podpis 

All I’ve got...all I’ve got is insane…

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 02:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 55 ]
Dziwka Zwyrola
RankRankRankRank
Liczba postów:  2652
Dołączył  2006-09-30

Wkurwia mnie, że kobiety muszą w Polsce płacić za tabletki antykoncepcyjne.

A mnie wkurwia że w ogle muszą płacić za lekarstwa, bo czym niby lekarstwa rżnią się od jedzenia czy ubrañ? Towar jak towar…

Podpis 

CAŁA POLSKA JEBIE ŚLĄSKA!

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 02:49 PM   [ Ignoruj ]   [ # 56 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Dołączył  2007-04-03

czemu kurwa maja nie płacić?? Seks nie jest obowiązkowy!! Nikt tego nie musi robic czego dowodem jest to forum będące zbiorowiskiem onanistw na skalę światową. Wtedy to dopiero zaczely by się wałki. Lipne recepty, leki ktrych nigdy nie było itp. Służba zdrowia w Polsce to przeciez jedna wielka korupcja i kupa naszych braci zwyroli.

Podpis 

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 03:02 PM   [ Ignoruj ]   [ # 57 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  982
Dołączył  2004-11-21

Ja pierdolę, jakie niedoruchane, głupie ścierwo.

Życzę Tobie serdecznie, zjebany ekłusie, żeby Twoja pierwsza miesiączka (już za parę lat), była wyjątkowo zjebanie bolesna :D

I pamiętajcie, dzieci - przechodzenie przez ulicę grozi PRZEJECHANIEM KURWA!

[quote author="mjut"]Seks nie jest obowiązkowy!!

W Twoim wypadku jest nawet mocno nadobowiązkowy :D

Podpis 

Tak mi dopomóż Bóg i Żelazny Krzyż.

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 05:11 PM   [ Ignoruj ]   [ # 58 ]
Wioskowa smerfetka
RankRank
Dołączył  2007-04-03

zjebany ekłusie

to chyba do mnie więc wytłumacz głupia pało co za zjebany skrt uzyłaś. Co do pierwszej miesiączki to kutasie wiesz o czym piszesz. Twoja musiała być bardzo bolesna jak chłopiec zażądał dowodu przywiązania. Dupa pewnie tak bolała że każda ciota wymięknie.

Jeśli ktoś chce to niech sobie używa wolnego seksu itp. Tylko że ma mimo tego że jest głupia kurwą prawo byc poinformowanym o tym co tak naprawdę niesie ze sobą dana pigułka. Chodzi poprostu o celowe utrudnianie dostępu do informacji, aby wska¼niki marketingowe nie opadały ( marketing jak chuj ma nigdy nie opadać) i chuj

.

W Twoim wypadku jest nawet mocno nadobowiązkowy

zwłaszca jeśli we¼mie się pod uwagę że efektem jest taki zjeb genetyki. Swoją drogą jak było w hitler jugend?? Jakim mydełkiem się myliście z Oświęcimia czy Treblinki??

Podpis 

Wysłany: 10 Kwiecień 2007 06:04 PM   [ Ignoruj ]   [ # 59 ]
Polski specjalista
RankRankRank
Liczba postów:  939
Dołączył  2005-12-14

[quote author="MADness"]Chyba, że definiować “lekarstwo” jako li tylko środek zaradczy na coś…
A tak się czepiam… wink

Dlatego właśnie napisałam, że tabletki
[quote author="w poprzednim poście FF"]to profilaktyka

.
A tak tylko nadmieniam… wink
.
Btw, na marginesie - tabletki stosuje się rwnież leczniczo w kuracjach hormonalnych - przy zaburzeniach o rozmaitym podłożu :]

Podpis 

...That (green) eyed girl
She said "no more"
That (green) eyed girl
.
Became (green) eyed whore

.
http://i35.photobucket.com/albums/d162/ceraint/flc.jpg

Wysłany: 22 Kwiecień 2007 01:51 AM   [ Ignoruj ]   [ # 60 ]
Rzygolo
RankRankRankRank
Liczba postów:  1359
Dołączył  2006-04-17

a sa tabletki dla facetow? ktos bral? ktos cos wie? podwijanie nasieniowodow mi sie nie usmiecha. guma tez. prosze o powazne odpowiedzi. chyba ze jestes daunem a twoja stara pierze w rzece, to wolno.

Podpis 

http://www.myspace.com/nitrogenabsurd || http://www.absurdsquad.pl || http://www.absurdvinyl.pl

4 z 5
4