kurwa kurwa kurwa KURWA KURWA MAć!! Gdzie nie spojrzę, gdzie się nie obrócę, to albo piszą, albo gadają, albo co najgorsze do huja może być - słuchają(sic!) tego ciulstwa, no ja pierdole, jebać ich i tyle!!
w fifie i4funtefał tego pełno. absolutny brak gustu wśród dzisiejszej młodzierzy. gdzie podziały sie mody na kabarety (nawet te współczesne a nie np kabaret starszych panów), filmy z Clintem Estwoodem, czy choćby spotkanie z DT crew?? świad schodzi na psy i tylko banda degeneratów i pani co mam z nią wykłady trzymają poziom (no jeszcze na pół mityczny pan Artur co studiuje na UG). absolitnie popkultura nam serwowana godzi w moje poczucie estetyki i leje na nią ciepłym moczem.
Ja się zaliczam do młodzieży bo dopiero 16 lat sobie kurwa liczę, no ale nie mam tak zamkniętych horyzontów jak niektórzy moi pierdoloni rówieśnicy.... no ale naprawdę, proszę tych co tego słuchają, umyjcie uszy, i jeszcze raz posłuchajcie… powinni dać to do reklamy Tyskacza chyba, kawałek ich piosenki i tekst: Prawie jak muzyka.... i wtedy to by miało z siebie jakiś pożytek.
rozpierdoliło mnie brawo. moja kuzynka czyta to ja też, chociaz musże przyznać, że przeciwskazania na xennie bardziej mnie porwały.
‘co sadzicie o magowym fryzie bila?’
a wy co o nim sądzicie?
i który z braci ejst przystojnieszy?
koneicznie mi odpowiedzcie
papatki
:*
chuj w cipkę :0 <-8
Bravo to jest w ogóle genialne czasopismo, jak kurwa kiedyś jedna koleżanka jak byłem w chyba 5 klasie szkoły podstawowej to wykurwione są te porady seksualne “mam krosty na huju, co mam zrobić ?” itp. wykurwione, ja nie moge
A tak na marginesie, coraz więcej nowych ścierw przybywa na forum
co sie dziwisz chlopaczynie? swoja droga, te krosty z pewnoscia byly wykurwione ... doslownie i w przenosni.... bleah!
hmm… z reszta TH i owe krosty maja cos wspolnego.... na ich widok mozna z miejsca puscic pawia