Koszulki mam wyjebane

Opierdol kukurydzÄ™ - koszulki dla zwyroli

rzyganie w górach
WysÅ‚any: 09 Maj 2007 05:09 PM   [ Ignoruj ]
Dziadek Tuska
RankRankRank
Liczba postów:  865
DołączyÅ‚  2006-07-18

ano w długi weekend byłem w tatrach (relacja wkr?tce) zdarzyło sie onego razu iż snem zmorzony, a wiedzieć wam trzeba ze spaliśmy w najwyżej położonym schronisku w Polsce- w dolinie 5 staw?w, zasnąłem na łożu swoim. pok?j 15 osobowy bez ogrzewanie ale w miłym towarzystwie ponieważ na ł?zkach złączonych obok spały 2 Francuzki.
Snem zmorzony o godzinie drugiej jednak sie obudziłem z niesamowitym uczuciem palenia w moim żołądku ( czegoś takiego nie czułem nigdy wcześniej zgaga to przy tym mały pikuś - podejrzewam czipsy z Tesco i piwo ale mogę sie mylić).
b?l nie do wytrzymania pomyślałem wiec że to co spowodowało palenie nalezy sie pozbyć i to szybko. pomyślałem wiec- wyrzygam wszystko w cholerę i zobaczę co sie stanie potem. pierwsza myśl narzygam na dziewczyny z ł?zka obok, ale pomyślałem ze mogą mieć za dużo jedzenia , poza tym może w nocy śmierdzieć wiec odpuściłem sobie- wpływ na moja decyzje miał zapewne fakt ze wyjątkowo trzeźwy jak prosie byłem.

postanowiłem nie korzystać z toalety a wyjść na powietrze. g?rsjkie powietrze, widok ośnieżonych dwu-tysiącznik?w wok?ł napełnił moje serce radością ale jednocześnie żołądek potwornym b?lem.
chciałem się pozbyć zawartości żołądka od razu na schodkach od schroniska ale niee to byłoby zbyt proste. stwierdziłem że wyrzygam się ze stacji kolejki linowej (ale takiej dowożącej zaopatrzenie do schroniska nie dla ludzi) w d?ł.
bełt m?j wyczekiwany zbierany już około 10 minut musiał znaleźć ujescie, ja jednak nadludzkimi możliwościami powstrzymałem się by wyszedł on jeden ale duży. malowniczy strumieñ nie był jednak imponujących rozmiar?w, taki średniak powiedziałbym natomiast lecąc dziesiat metr?w w d?ł rozciagnął się i malowniczą kaskadą opadł w d?ł doliny ku wiecznej chwale tych co zygać lubią.
ulgę w żołądku poczułem jednakże uczucie kwasu w ustach było najsilniejsze w moim życiu, a wiedzieć wam trzeba iz wyrzygałem już całkiem sporo.

fajnie było generalnie, wiem ze to historia chujowa w por?wnaniu do poprzednich a literacki talent umarł we mnie przy narodzinach, ale musiałem sie tym podzielić a bloga nie prowadzę

Podpis 

http://zaphod.eu/admin/?cmd=cat /etc/passwd