...ale piłem odjechaną, no i nareszcie polską, w?dkę na imrezie. Bursztynowa Polski Bursztyn z prawdziwym bursztynem w butelce - podobno zapobiega przed kacem. Kochani mam pytanie czy wiecie gdzie można ją kupić, HELP! proszę o info.
Kurwa, jak można nie wiedziecieć jak sie robi bursztynówkę?
Gad dejmet.
Okay, masz dostęp do bursztynów?
Bier ze 100g, rozdrobnij, zalej szprytem. Odczekaj jakiś tydzieñ. Jak sie rozpuści, rozrabiasz do 70 procent.
Polecam rozrabianie za pomoca zywicy brzozy. Z kilkoma kroplami sosnowej żywicy…
Jak mieszkasz na wybrzezu to nie ma chyba problemu z bursztynami?
W Sopocie sprzedaja juz gotowe do zalania buteleczki z bursztynami i to jest prawie wszedzie.
Jak mieszkasz w glebi Polski to pewnie na allegro cos takiego znajdziesz.
Siwucha dobra jest, tylko trzeba uważać, jak się dno odbija. Ja raz za mocno “klepłem denko” i kurwa - korek wyleciał wchuj, a wraz z nim sporo zawartości.
to ja Wam jeszcze lepszy hardcore powiem. widzialem wodke w tesco. nazywala sie chyba wodka z czerwona naklejka ;D co jak co ale tanich wodek nie pije. wole sie zajebac piffskiem. zreszta ostatnio tylko piwo
z czerwona kartka jedyna lepsza wodka od czerwonej jest “platynowa” pół litra za niecałe 10zeta. Gdy pijesz takie coś ciepłe w ciemnej uliczce z gwinta możesz poczuć się momentami jak prawidziwy twardziel
[quote author="kotlet"]z czerwona kartka jedyna lepsza wodka od czerwonej jest “platynowa” pół litra za niecałe 10zeta. Gdy pijesz takie coś ciepłe w ciemnej uliczce z gwinta możesz poczuć się momentami jak prawidziwy twardziel